Ukrainistyka UW [384]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Miśku, Svoboda to tak samo ograniczeni nacjonaliści, jak i Ty =)

Trzymaj się cieplutko i już się nie denerwuj!
  • Anonim

2 kartka;) Szcze raz i ban.
  • Tomasz Wojciechowski

Apelowałbym jednak o niecenzurowanie niczyich wypowiedzi, ponieważ tego typu polityka zawsze daje odwrotne od zamierzonych efekty : ) wg mnie Zawisza niech sobie pisze, co chce. Dopóki nikogo nie obraża wszystko jest ok.

Svoboda to wcale taki folklor polityczny nie jest. W Tarnopolu władze mają. Nie ma co zamiatać tego problemu pod dywan.

Pzdr
  • ola

ooo, i tu przydałaby się taka opcja, jak na facebooku - Lubię to :)
    w każdym razie zgadzam się z Tomkiem, jak najbardziej.
  • Anonim

>Tomasz Wojciechowski napisał
    >Svoboda to wcale taki folklor polityczny nie jest. W
    >Tarnopolu władze mają. Nie ma co zamiatać tego problemu
    >pod dywan.

We władzach centralnych nikogo nie mają, więc to takie większe stowarzyszenie sąsiedzkie.

Potencjał mają niczym UPR.

• Tomasz Wojciechowski

No Olka, to elegancko me ego podłechtałaś; )

Chciałbym wierzyć, że na Ukrainie hasła nacjonalistyczne są tak nośne jak idee upr w Polsce. No ale jednak nie mogę się przemóc.

http://mediastar.net.ua/hot/2762-sv...

• Anonim

Będą wybory to zobaczymy, bo sondaże nie są najbardziej wiarygodnym źródłem informacji.
  • Anonim

NPD też niby we władzach centralnych nie jest. Ich zagrożenie też deprecjonujecie?
  • Anonim

Takie śmieszne ruchy są skazane na porażkę.
  • Anonim

>Паша napisał
    >Takie śmieszne ruchy są skazane na porażkę.

żadne ruchy, nawet najśmieszniejsze nigdy nie są skazane na porażkę. Im większy kryzys tym więcej nacjonalizmu. Zobaczymy jak Svoboda sobie poradzi w wyborach...
  • Anonim

Nie wiem, jaki krzys musiałby się pojawić, aby szowiniści czy faszyści coś znaczyli. Chyba, że przewidujesz spadki PKB o 50%.

Dobra Ziom, już nie spamujmy. Nie taki jest temat.

buziaki
  • Cichy_WN

Witam,
    bywam od czasu do czasu w Kijowie.

Teraz wybieram się na drugą turę wyborów prezydenckich i chciałbym tam obdarować dwie dziewczyny, które okazały mi pomoc i życzliwość podczas mojego poprzedniego pobytu.

No i tu zaczyna się mój problem.

Co można podarować kijowskim studentkom, aby było sympatycznym gestem, kojarzyło się z Polską i aby tego nie wywaliły po 10 minutach.

Nie mam żadnego pomysłu. Pomożecie?
| |

Katedra Ukrainistyki, Wydzial Lingwistyki Stosowanej i Filologii Wschodnioslowianskich, Uniwersytet ...

Uniwersytet Warszawski

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (1)