-
Anonim
Miśku, Svoboda to tak samo ograniczeni nacjonaliści, jak i Ty =)
Trzymaj się cieplutko i już się nie denerwuj! -
Anonim
-
Tomasz Wojciechowski
Apelowałbym jednak o niecenzurowanie niczyich wypowiedzi, ponieważ tego typu polityka zawsze daje odwrotne od zamierzonych efekty : ) wg mnie Zawisza niech sobie pisze, co chce. Dopóki nikogo nie obraża wszystko jest ok.
Svoboda to wcale taki folklor polityczny nie jest. W Tarnopolu władze mają. Nie ma co zamiatać tego problemu pod dywan.
Pzdr -
ola
ooo, i tu przydałaby się taka opcja, jak na facebooku - Lubię to :)
w każdym razie zgadzam się z Tomkiem, jak najbardziej. -
-
Anonim
>Tomasz Wojciechowski napisał
>Svoboda to wcale taki folklor polityczny nie jest. W
>Tarnopolu władze mają. Nie ma co zamiatać tego problemu
>pod dywan.
We władzach centralnych nikogo nie mają, więc to takie większe stowarzyszenie sąsiedzkie.
Potencjał mają niczym UPR.
-
Tomasz Wojciechowski
No Olka, to elegancko me ego podłechtałaś; )
Chciałbym wierzyć, że na Ukrainie hasła nacjonalistyczne są tak nośne jak idee upr w Polsce. No ale jednak nie mogę się przemóc.
http://mediastar.net.ua/hot/2762-sv...
-
Anonim
Będą wybory to zobaczymy, bo sondaże nie są najbardziej wiarygodnym źródłem informacji. -
Anonim
NPD też niby we władzach centralnych nie jest. Ich zagrożenie też deprecjonujecie? -
Anonim
-
Anonim
>Паша napisał
>Takie śmieszne ruchy są skazane na porażkę.
żadne ruchy, nawet najśmieszniejsze nigdy nie są skazane na porażkę. Im większy kryzys tym więcej nacjonalizmu. Zobaczymy jak Svoboda sobie poradzi w wyborach... -
Anonim
Nie wiem, jaki krzys musiałby się pojawić, aby szowiniści czy faszyści coś znaczyli. Chyba, że przewidujesz spadki PKB o 50%.
Dobra Ziom, już nie spamujmy. Nie taki jest temat.
buziaki -
Cichy_WN
Witam,
bywam od czasu do czasu w Kijowie.
Teraz wybieram się na drugą turę wyborów prezydenckich i chciałbym tam obdarować dwie dziewczyny, które okazały mi pomoc i życzliwość podczas mojego poprzedniego pobytu.
No i tu zaczyna się mój problem.
Co można podarować kijowskim studentkom, aby było sympatycznym gestem, kojarzyło się z Polską i aby tego nie wywaliły po 10 minutach.
Nie mam żadnego pomysłu. Pomożecie?