-
☻K☺
jaki akademik polecacie ? jaki jest najblizej ukrainistyki ?
a moze ktos chce wynajac mieszkanie lub pokoj ? bo ja wlasnie szukam. piszcie na priv jakby co. -
ola
najbliżej Smyczki.
Nie polecę żadnego, bo w żadnym nie mieszkam:)
Mieszkanko z super współlokatorami to jest to!
choć niektórzy wolą akademik... -
gruszka|груша
Ja się zastanawiam nad wynajęciem czegoś. Nie chce mi sie dojeżdżać i przyzwyczaiłam się już do mieszkania w wawie po 3 latach stancji podczas LO...:> -
Gruszka, a skad jestes? I gdzie hmm... stacjonowalas podczas LO, pewnie gdzies na Bielanach? :>
-
-
☻K☺
ma ktos moze wolne pokoje ? albo ktos szuka wspollokatorki ? pisac do mnie na priv :) -
Ja zyje w komunikacji miejskiej; )
Obliczalam sobie kiedys, ze spedzam miesiecznie okolo 48 godzin w autobusach. :D
I zyje w oczekiwaniu na bilecik wspolny na pociagi, to wtedy bede testowac inne polaczenie, ktore ponoc tez zawodzi; >
-
☻K☺
-
Legionowo; ) Polnocny-wschod od Warszawy :) Tzn. blisko bardzo, mam 25 km do centrum Wawy ogolem. Tylko korki sa :) No na Mokotow mam troche dalej; ) Ale metro i te sprawy. Bo LO mialam na Zoliborzu. :)
-
☻K☺
-
gruszka|груша
Ja jestem spod Nowego Dworu Maz, dokładnie 40 km od Wwy:) A mieszkałam na Żoliborzu, 5 min drogi od szkoły;) -
☻K☺
-
☻K☺
gruszka, wiec szukasz mieszkanka czy nie ?
bo jesli tak to bysmy razem moze poszukaly ? hm ? -
gruszka|груша
Wiesz co, ja na razie sie wstrzymam i będę dojeżdżała. Zobaczę jak mi się bedzie żyło....
Ale jak znam życie po jakimś miesiącu mi to przejdzie.
W każdym razie ja na dzień dzisiejszy raczej odpadam jako potencjalna współlokatorka... -
Z Nowego Dworu da sie dojezdzac jakos :) Do mojego LO dojezdzalo pare osob :) No fakt, na Mokotow juz sie droga wydluza, ale to i mnie sie wydluza :P Wazne zeby do Pl. Wilsona dojechac i potem hyc w metro i voila; )
-
☻K☺
jak dla mnie dojezdzanie to niezbyt ciekawa sprawa. trzeba gdzies sie osiedlic :) a ja nie lubie byc wiecznym samotnym tulaczem :P :) -
gruszka|груша
bardzo nieciekawa. Ja mieszkam jeszcze trochę za NDM, po drugiej stronie Wisły i jazda PKS em trwa trochę ponad godzinę w godzinach porannych:/ Nie podoba mi sie taka opcja, ale na razie musze sie przemęczyć:) -
☻K☺
-
-
☻K☺
o! ja rowniez :)
a powiedzcie mi, gdzie i kiedy sie oplaca legitymacje ? -
☻K☺