-
Manteuffel
Nie ma co uwsteczniać więc piszmy w wątku który już nas dotyczy :)
Witajcie Koleżanki i Koledzy Czwartacy; )
Wiecie jak to jest z tymi nowymi legitkami na UKSW? Gdzie to trzeba załatwiać? Ponoć te obecne mają iść do kosza. -
Filip C z miasta C w mieście W
-
MaRtEcZkA
Ja słyszałam, że nowe legitymacje obowiązywać mają od grudnia...czy coś się zmieniło?
-
Anonim
stary wzór jest ważny do końca tego roku, a na nowe można wymieniać już od kilku miesięcy -
-
Manteuffel
Ok, to ten temat ogarnie się.... a co myślicie o nowym wynalazku jakim jest USoS? czyli internetowy dziekanat - nie zapiszecie sie dop. nie zaliczy sie całego roku i wtedy dostaje sie hasło??!! -
dla mnie luty, dla ciebie maj...
Dokladnie tak...jak dla mnie to pic na wodę fotomontaż,bo wiadomo,że wszelkiego rodzaju kombinacje ze zmianą grup i tak będą miały miejsce, więc; ), to tylko pozornie wprowadza porządek... -
Asia
Wie ktos kiedy jest wrześniowy termin egzaminu z pgp?
Czy 10.09 jest nadal aktualny? -
FanDziewczynWbikini
to jak juz mowa o egzaminach to kiedy jest nastepny termin ze zobowiazan?? -
Anonim
hej, a wie ktos kiedy spadkowe???
i mam pytanie do tych, ktorym mister gosk nie zrobil zaszczytu w indeksie swoim wpisem,,,,,,kied idziecie "zaliczac" kpc???????? -
Margot .
zaliczyć?
Mnie się to po prostu należy.
Pójdę na początku września, żeby mieć to z głowy.
żenada....
Ale skoro nasz parlament to cyrk, czemu się dziwić.:-( -
<Katarzyna>
-
Anonim
Przepraszam za monotematyczność, ale co dziekanat twierdzi na temat wpisów u Mika? -
Jaskierka
-
Tomek
-
<Katarzyna>
-
anik
-
Jaskierka
hehe..mik...grozą powiało....;p czy są już jakieś dokładniejsze informacje odnośnie wpisów u mika?czy wpisy beda w tym samym terminie co egz? -
Anonim
-
§ Radek §
Jest ktoś zorientowany w temacie kiedy jest poprawka z zobowiązań/ I termin ewentualnie dla tych którzy przełożyli egzamin na wrzesień ? -
Tomek