UKSW czyli "Uksford" [5726]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • -ola-

a wie ktoś moze z zacnych tu obecnych czy lektorat dla filozofow jest od pierwszego semestru czy pozniej. bo słyszałam ze dopiero od drugiego roku ma byc...
  • Луїза

oj nam tez tak mówili że nie I że można na II weź lepiej od pierwszego semestru i zalicz jak najszybciej bo wiecej z tym zachodu niż nie wiem z czym (albo kim)
  • Oveja Negra

lektorat jest od I semestru - polecam angielski z Wojciechowskim , przemily i niezle jaja z nim są :)
  • Paweł

Slyszalem ze maja byc zmiany i lektorat ma sie zaczynac od 3 semstru; -) Tak powiedziala mi pani B. na ostatnim lektoracie.
  • Луїза

nie wybierajcie hiszpańskiego chyba że babke zmieniają :p
  • -ola-

no własnie ja tez tak coś słyszałam o tym 3 semestrze. ... hmm a ja własnie chciałam hiszpanski... powiedz cos blizej o tej babce :))
  • Луїза

a więc hiszpański jako język jest zajebisty ja go uwielbiam zreszta nie tylko język ogólnie i kultura jest wspaniała ale nie o tym miałam pisać a wiec baba jest ruda i to co slyszałaś wszystko złe o rudych dotyczy jej... jest wredna nie umie uczyć i po roku hiszpańskiego ja nic nie umiem poza odmienianiem czasowników, z tego co wiem nie zaliczyła sporo osób...ja tam jej nie lubie i miałam problemy z zaliczeniem ale na szczescie I rok mam juz za soba :P
  • Anonim

bardzo spoko panna. o czym ty mowisz?
  • Луїза

a ciekawe kto zrezygnował z chodzenia na hiszpański :>??
  • Anonim

na pewno nie ja
  • Anonim

Polecam Włoski z Leonardo Salvadore. Nigdzie nie ma tak świetnej atmosfery;)

Jak będę miał do czegoś z UKSW sentyment to na pewno do lektoratu
  • Anonim

ja uciekłem z hiszpańskiego do wojciechowskiego i musze powiedzieć że nie żałuje... z hiszpana nie miałbym nigdy 4 :D
  • Wyspo Brać, zaczynaj się bać!

Ale chrzanicie- babka od hiszpana jest spoko, i jak ktoś chce się nauczyć to się nauczy (wiem po sobie), co prawda trochę za ostro magluje, ale widocznie jesteście do niej uprzedzeni.
  • magda

az taka tragedia???? zartujecie?? to na co najlepiej isc ? a jesli znam juz troche hiszoanski?

w sumie i tak myslalam o wloskim ale...

no w kazdym razie poradzcie
  • Луїза

ksiązka z hiszpańskiego - ponad 70 zł
    z wloskiego - 30 zł

baba wredna jak cholera ale język piękny dlatego ucze sie go sama :)
  • magda

nie chodi mi o ksiazki tylko o lektora....hmmm no coz rzuce monetą
  • Луїза

lepszy włoski :)
  • Луїза

znaczy lektor :D
  • Anonim

idz na niemca do scharmacha; )))) wrazenia niezapomniane...
  • Луїза

najbezpieczniej brać angielski wszyscy zaliczają :)
| |

PRZECZYTAJ REGULAMIN, jeśli jesteś NOWA/NOWY!!!! 1. Ogłoszenia umieszczamy w wyznaczonych do te...

Fotki

Miejsca grona (12)