-
-ola-
a wie ktoś moze z zacnych tu obecnych czy lektorat dla filozofow jest od pierwszego semestru czy pozniej. bo słyszałam ze dopiero od drugiego roku ma byc... -
Луїза
oj nam tez tak mówili że nie I że można na II weź lepiej od pierwszego semestru i zalicz jak najszybciej bo wiecej z tym zachodu niż nie wiem z czym (albo kim) -
Oveja Negra
lektorat jest od I semestru - polecam angielski z Wojciechowskim , przemily i niezle jaja z nim są :) -
Paweł
Slyszalem ze maja byc zmiany i lektorat ma sie zaczynac od 3 semstru; -) Tak powiedziala mi pani B. na ostatnim lektoracie. -
-
Луїза
-
-ola-
no własnie ja tez tak coś słyszałam o tym 3 semestrze. ... hmm a ja własnie chciałam hiszpanski... powiedz cos blizej o tej babce :)) -
Луїза
a więc hiszpański jako język jest zajebisty ja go uwielbiam zreszta nie tylko język ogólnie i kultura jest wspaniała ale nie o tym miałam pisać a wiec baba jest ruda i to co slyszałaś wszystko złe o rudych dotyczy jej... jest wredna nie umie uczyć i po roku hiszpańskiego ja nic nie umiem poza odmienianiem czasowników, z tego co wiem nie zaliczyła sporo osób...ja tam jej nie lubie i miałam problemy z zaliczeniem ale na szczescie I rok mam juz za soba :P -
Anonim
-
Луїза
-
Anonim
-
Anonim
Polecam Włoski z Leonardo Salvadore. Nigdzie nie ma tak świetnej atmosfery;)
Jak będę miał do czegoś z UKSW sentyment to na pewno do lektoratu -
Anonim
ja uciekłem z hiszpańskiego do wojciechowskiego i musze powiedzieć że nie żałuje... z hiszpana nie miałbym nigdy 4 :D -
Wyspo Brać, zaczynaj się bać!
Ale chrzanicie- babka od hiszpana jest spoko, i jak ktoś chce się nauczyć to się nauczy (wiem po sobie), co prawda trochę za ostro magluje, ale widocznie jesteście do niej uprzedzeni. -
az taka tragedia???? zartujecie?? to na co najlepiej isc ? a jesli znam juz troche hiszoanski?
w sumie i tak myslalam o wloskim ale...
no w kazdym razie poradzcie -
Луїза
ksiązka z hiszpańskiego - ponad 70 zł
z wloskiego - 30 zł
baba wredna jak cholera ale język piękny dlatego ucze sie go sama :) -
-
Луїза
-
Луїза
-
Anonim