UK Universities [1255]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • G.point

hej!
    bede tam studiowac od wrzesnia tego roku.
    ciekawa jestem czy studiuja tam jacys polacy,choc pewnie tak.
    jesli ktos z was,to moze macie jakies ciekawe spostrzezenia?
  • Anonim

ja też od września tego roku. kierunek web technologies.
  • G.point

nice;)no to ise pewnie tam spotkamy.ja prawdopodobnie arts management.
  • Anonim

ja jeszcze tak z ciekawości bo nie znalazłam tego kierunku w prospekcie. under czy postgraduate? i na jakim to wydziale czy chociaż jaki campus bo jeśli maritime to bardzo możliwe że się spotkamy :]
  • G.point

undergraduate w maritime.
    bussines studies.

no to c ya!
  • polkadot.

i jak na greenwich????
  • G.point

luuzik;]
    jutro wracam z wakacji i zobaczymy czy pozaliczane;)
  • polkadot.

daj znać:)
  • Anonim

ja do przodu jestem
  • Nadayamshi

ja na maritime od wrzesnia

powiedzcie jak wyglada ta czesc londynu?
    dzieje sie cos czy wiocha?
  • Anonim

w moim mniemaniu to dosyc spokojna czesc londynu, w porownaniu do centrum moze i wiochowata, ale urok tego miejsca i odmiennosc od calej reszty mi sie podoba. Z reguly naokolo centrum wiekszosc miejsc jest do siebie podobna a na poludniu to juz szczegolnie, a tu jest inaczej i znacznie ladniej. Co masz na mysli piszac dzieje sie cos? w samym greenwich jest pare kin centrum handlowe, teatr, narodowe muzeum marynarki wojennej, wielki park, ogrody, poludnik 0, obserwatorium, piekny uniwersytet:), no i jeszcze cos by tam sie znalazlo, sa fajne puby, ale zeby poszalec na imprezie jakiejs do lepiej, niebezpieczniej, i ciekawiej jest wiadomo w centrum. dobrze ze sa do mnie nocne:) co bediesz studiowac? pozdro
  • Nadayamshi

aha,dzieki
    wlasnie o taki opis mi chodzilo

ide na Event Management

mam nadzieje ze bedzie dobrze :>
  • Anonim

jest tu ktos
  • Anonim

halo
  • G.point

ja ukonczylam 1 rok w arts managemetn , jest to kierunek podobny poczesci do events manag. nie odnalazlam sie w tym jako ze nie odnalazlam sie w biznesie. poza tym to byl kierunek na wymarciu o ile juz nie umarl. przetransferowalam sie na media, culture and communication. mam nadzieje ze to bedzie to!;)
    co studiujesz kuba?
  • Anonim

No wlasnie ja mam zamiar studiowac media cullture and communication ale nie wiem czy uda mi sie zaczac w tym roku.Czekam na wyniki egz.IELTS.
  • Stiopa czyli Czesiek z wasem

Moja dziewczyna zaczyna tam w tym roku International Studies:Media and Culture. Tez sie w sumie zastanawialem nad tym uni, ale wybralem w koncu Westminster.
  • Stiopa czyli Czesiek z wasem

TFU. Language and Culture.
  • Anonim

ja studiuje media cc na greenwich i ieltca nie potrzebowalem, jest ok:)
  • Uni of Greenwich

ja bede tam robil BA degree, ale to za dwa lata. teraz jestem na HND Tourism Menagment w canterbury college. mam legitymacje university of greenwich i canterbury college. A ucze sie na Kencie. pokrecona sprawa...
  • 1
  • 2
| |

Polscy studenci w Zjednoczony Królestwie łączcie się! Grono poświęcone brytyjskim uczelniom. ...

Fotki

Miejsca grona (0)