- 1
- 2
-
G.point
hej!
bede tam studiowac od wrzesnia tego roku.
ciekawa jestem czy studiuja tam jacys polacy,choc pewnie tak.
jesli ktos z was,to moze macie jakies ciekawe spostrzezenia? -
Anonim
-
G.point
nice;)no to ise pewnie tam spotkamy.ja prawdopodobnie arts management.
-
Anonim
ja jeszcze tak z ciekawości bo nie znalazłam tego kierunku w prospekcie. under czy postgraduate? i na jakim to wydziale czy chociaż jaki campus bo jeśli maritime to bardzo możliwe że się spotkamy :] -
-
G.point
-
-
G.point
-
-
Anonim
-
Nadayamshi
ja na maritime od wrzesnia
powiedzcie jak wyglada ta czesc londynu?
dzieje sie cos czy wiocha? -
Anonim
w moim mniemaniu to dosyc spokojna czesc londynu, w porownaniu do centrum moze i wiochowata, ale urok tego miejsca i odmiennosc od calej reszty mi sie podoba. Z reguly naokolo centrum wiekszosc miejsc jest do siebie podobna a na poludniu to juz szczegolnie, a tu jest inaczej i znacznie ladniej. Co masz na mysli piszac dzieje sie cos? w samym greenwich jest pare kin centrum handlowe, teatr, narodowe muzeum marynarki wojennej, wielki park, ogrody, poludnik 0, obserwatorium, piekny uniwersytet:), no i jeszcze cos by tam sie znalazlo, sa fajne puby, ale zeby poszalec na imprezie jakiejs do lepiej, niebezpieczniej, i ciekawiej jest wiadomo w centrum. dobrze ze sa do mnie nocne:) co bediesz studiowac? pozdro -
Nadayamshi
aha,dzieki
wlasnie o taki opis mi chodzilo
ide na Event Management
mam nadzieje ze bedzie dobrze :> -
Anonim
-
Anonim
-
G.point
ja ukonczylam 1 rok w arts managemetn , jest to kierunek podobny poczesci do events manag. nie odnalazlam sie w tym jako ze nie odnalazlam sie w biznesie. poza tym to byl kierunek na wymarciu o ile juz nie umarl. przetransferowalam sie na media, culture and communication. mam nadzieje ze to bedzie to!;)
co studiujesz kuba?
-
Anonim
No wlasnie ja mam zamiar studiowac media cullture and communication ale nie wiem czy uda mi sie zaczac w tym roku.Czekam na wyniki egz.IELTS. -
Stiopa czyli Czesiek z wasem
Moja dziewczyna zaczyna tam w tym roku International Studies:Media and Culture. Tez sie w sumie zastanawialem nad tym uni, ale wybralem w koncu Westminster. -
Stiopa czyli Czesiek z wasem
-
Anonim
ja studiuje media cc na greenwich i ieltca nie potrzebowalem, jest ok:) -
Uni of Greenwich
ja bede tam robil BA degree, ale to za dwa lata. teraz jestem na HND Tourism Menagment w canterbury college. mam legitymacje university of greenwich i canterbury college. A ucze sie na Kencie. pokrecona sprawa...
- 1
- 2
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Wielka Brytania
- Załóż własne grono tematyczne