- 1
- 2
-
Anonim
Nie wiem czy juz gdzies bylo; )
czekam na wasze opinie :)
http://www.jester-records.com/mp3/u...
czyli prezent od zespolu na święta :)
po pierwszych przesluchaniach dla mnie bomba :]. Czekam na więcej ! :) -
Anonim
hmm, a mnie jakos srednio przekonuje, ale ulvera nie da sie po kawalku sluchac. ja z kolei polecam to: http://www.jester-records.com/shop.... plik: Listen to ULVER excerpts. kawalek muzyczki z filmu UNO. genialne, na to tez czekam z ustesknieniem:)) -
Anonim
blood inside: zapowiada się ciekawie. dziwnie zmiksowane, ale cokolwiek; )
a sountracku uno nie udało mi się znaleźć na emule; ( -
Anonim
witam i dziękuję za zaproszenie [harpe - kłaniam się :>]
przesłuchałem ten fragment i czuję się przekonany i olśniony, szczególnie brzmieniem perkusji i ... w ogóle. Jeśli 2 min. i 37 sek. tak mi się spodobało, to boję się o resztę :>. Podobnie niegdyś było z jednym fragmentem "Lyckantropen themes".
Z cierpliwą niecierpliwością czekam na pełną odsłonę tej płyty...
"UNO - ost" mam zakolejkowane w slsk. Wolno idzie na razie - mam jeden króciutki kawałek Ulver, ale zapraszam - nick na slsk - Nautilus.
Jeśli ktoś z Was jest w posiadaniu napisów do "Lyckantropen", to bardzo na nie reflektuję :> -
-
Anonim
no dobra, przesłuchałem jeszcze parę razy. to JEST niezłe. naprawdę. Strasznie wkręca. -
Anonim
...perkusyjnie przypomina doskonały "Future sound of music"...bardzo ładne... -
Anonim
-
Anonim
...przesłuchałem z grubsza te utworki - potworki po ok. minucie każdy...
...jeśli powiem, że między innnymi tego szukałem w muzyce to i tak mi nie uwierzycie
:>
inne niż genialne "Perdition City" i dobrze, że inne - ale podobne - też genialne. a co dopiero cała płyta....
pozdrawiam. -
Anonim
inna, ale dobra... cholernie dobra.....zastanawiam sie czy nie zrobic sobie prezentu i nie zamowic z jestes prosto.....zalezy ile bedzie kosztowac:] -
blaine
-
Anonim
-
Anonim
tak jak sobie patrze po naszych sieciowych sklepach to ulver strasznie drogo stoi....50-65zl.....najbardzie j mnie rozbila: 115zl(!!) za natens madrigal, bo sprowadzane na zamowienie specjalne!! toz kupujac z jester prosto cenowo wychodzi ok 60 zl max.....a miesiac wczesniej niz w sklepach bedzie blood....tylko jeszcze trza kogos z karta kredytowa znalezc....:] kusi:> -
Anonim
...ja już wszystkie czujniki sieciowe ustawiłem na Blood Inside. jako że jestem piratem muzycznym [raczej z konieczności niźli przekonań;)] to zapewne ta płyta zawita u mnie w ten sam sposób, co poprzednie - through cyberspace :>
błazeńskie pozdrowienia. -
Anonim
-
Anonim
hm.. zapoznałem sie ze wszystkimi samplami...
i
nie wiem co myśleć; P. Niby wszystko ok ale... no właśnie sam nie wiem co; p, jakos nie moge sie narazie do tego ustosunkować. Ale poczekam z ostatecznaopinią do pełnego albumu <marzec niby miesiac.. ale to dlugo :P za dlugo :P, chce juz; ] >
P.S.
Sekcja perkusyjna mnie rozwala :D
Pozdr.; ] -
Anonim
no dobra, jk mi to schizm doniusl, strony ulvera ni ma, za to jest co nastepuje:
WE HAIL ASTRA BORN FEBRUARY 11 2005
BLOOD INSIDE APRIL 2005
i niech mnie ktos z tym pierwszym oswieci;]
jakies dziecko czy jak?:]
niemogaca sie doczekac marca:)) -
Anonim
i nowinek cd....
na tejze stronce, pojawilo sie 6 intrygujacych fot....zapowiadaja Blood Inside ( tak sadze)....co o nich sadzicie? co moga zapowiadac? sa inne, bo garm raczej sie nie przejmowal wygladem....
pozdrawiam
-
Anonim
-
Anonim
...mam nadzieję, że to także dzięki wam Future sound of music jest na 2 miejscu listy radia bezkitu. zachęcam do daleszego głosowania...
pozdrawiam z niflheimu. -
Anonim
toz nie znasz adresiku strony ulvera...eeeee:P
http://www.jester-records.com/ulver
future na drugim? wow, ladnie:) wiedza co dobre:)
- 1
- 2