-
Anonim
No własnie jak w temacie...
Kiedy? jak? gdzie ?; )))))
Może jakaś dokładna data już ? :P jakies gdzieś przecieki, wycieki pełnych utworów ?:P. Bo cholera już sie doczekać nie moge (no i chyba nie tylko ja; ] ) :PP
Pozdr; ] -
Anonim
cierpliwosci, cierpliwosci.....ponoc to poplaca.....pamietaj ze im bardziej czegos nie masz tym bardziej na to czekasz, a co za tym idzie radosc wieksza gdy juz sie to otrzyma.....:)) damy rade, jeszcze kilka dni ( mam nadzieje:P)
pozdrawiam wiosennie:))
-
Anonim
intuicja mi podpowiada ze blood inside pojawi sie na dniach. oto garstka info z ulverowej stronki:}
Now BLOOD INSIDE. It's really very good. They did it themselves, and got away with a little help from legendary producer/mixer/artist Ronan Chris Murphy: King Crimson's preferred audio pilot and collaborator with ladies and gents such as Steve Morse (Deep Purple), Terry Bozzio (Frank Zappa), Tony Levin (Peter Gabriel, John Lennon, Pink Floyd), Joan LaBarbara (Philip Glass Ensemble, Steve Reich), as well as younger blood from Tool to Ministry.
ULVER is 33 years and counting backwards. They have the whole future behind them.
Just think about it. Would you have more kids with laptops unprepared for droning metal storms and featuring one of them Sonic Youth's covered in a perfectly bland Kim Hiorthøy design out every day at Hippsville Records? Then go fuck yourself.
It is hard. We know. Very advanced. A bona fide blow in the head. Lights out.
ULVER is in the hospital. They are really sick. Operating in the red, making wrong calls, damn pranksters. And they have a lot of instruments. Are you afraid?
Of the video: starring His Holiness John Paul II aka Trickster G. with spastic paralysis. Set design by Gustave Doré and Albrecht Dürer with the resurrected Kenneth Anger behind the camera.
We give you ULVER's BLOOD INSIDE. Certified and sanctified. For gods and dogs alike. The first 2000 in red velvet and numbered inside.
Due to reorganisation the boys are now stationed in a labyrinth outside Cairo. They are shifting shapes to come.
patrzac na obsade czuje ze bedzie genialna:] jezu, niech ona juz wyjdzie:}}}
niecierpliwie pozdrawiam -
lisek
-
-
Anonim
a niech by ich cholera....przesuneli premiere krwi na maj, w kwietniu w jester...pewnie pod koniec znajac zycie.....ech.....czy oni sobie zdaja sprawe co my przezywamy?:]
pozdrawiam niecierpliwie -
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
Ha, jest termin:D
6.6.2005 :DDDDD
wczesniej w jester tradycyjnie:}
pazdrawliaju -
Anonim
-
lisek
-
Anonim
-
Anonim
No i krew wyciekła...; )
Właśnie jestem świeżo po pierwszym przesłuchaniu, więc jakby co nei brać moich opinii do końca na poważnie bo i tak się pewnie jeszcze zmienią :P
Hm.. Garm znów przekroczył pewne granice tą płytą.. w moim odczuciu jest ona wręcz ekstremalna :P, w sensie takim, że jest naładowana przeróżnymi dźwiękami do granic możliwości.
Krążek na pewno będzie gratką dla fanów głosu Garma :]. Tak rozśpiewany to nie był od czasów Themes'a; ) W zasadzie wokal towarzyszy nam przez cały czas.
Jedno mnie miażdży neisamowicie.. co już wpsomniałem przy samplach.. sekcja perkusyjna.. naprawde .. prosto w moj gust trafione; )
Hm.. sam klimat płyty jest - trzeba przyznać - dość mocno przygnębiający. Zaczyna się leniwie bardzo < Dressed In Black - świetne ostatnie 3 minuty :], For The Love Of God - kontynuacja Dressed z <uwaga !; D> quasi-solówką gitarową w środku utworu :] >, aby dostać trohe kopa w postaci znanego nam z najdluzszego sampla; ) Christmas <doprawdy świetny utwór :] >
Nastepnie mamy znów uspokojenie <ale za to jakie...> Blinded By Blood - hm.. chyba to bedzie jeden z moich faworytów na tej płycie, kapitalna hm.. "ballada" :P; )
potem It Is Not Sound hm.. początek dobry.. ale jak dal mnei ostatnia minuta kładzie utwór :P, jak narazie utwór, który najmniej mi podszedł... <ale to i tak pewnie z biegiem czasu ulengie to zmianie; ]>.
The Truth.. dźwięki, dźwięki, dźwięki z kazdej strony; ) no i perkusja... dość szybko i żywo; )
In The Red - kapitalny utwór ! z kapitalnymi wstawkami <hm.. jazzowymi ? :D> zsczególnie ta na samym końcu; ))))))))))) zaskoczenie totalne; )
Your Call - spokojny fragment znów, Bardoz dobry, świetnie budujący klimat. I fajna końcówka z dzwoniącym telefonem :P
i ostanti Operator... jak kogoś uśpił poprzedni utwór to tu ma pobudke gwarantowaną; )) Głosno, hałaśliwie, ściana dźwięków; ). W tym kawałku jest wszystko :P co chyba wydało wcześniej dżwięk na płycie; ))))
hm podsumuwując..
Płyta Bardzo dobra :] Chociaż przyznam ze dość "ciężka" w odbiorze; ) znów kompletnie inna niż wszystkie. Garm jest niesamowity :P Ide przesłuchać raz jeszcze na dobranoc !; ]
Pozdrawiam !
-
Anonim
to ja dodam ze wtajemniczeni wiedza gdzie ja znalezc, reszta moze sie ewent dopytac lub wymyslic jakas inna hm.... aorte:]
-
blaine
-
Centurion
-
Centurion
dobra, mi sie plyta nie podoba poza jednym kawalkiem, ktory *rzomdzi*, czyli "In The Red" :P -
blaine
a dla mnie In The Red i Operator to jedyne kawalki z tej plyty, ktore nie sa genialne, sa tylko zajebiste.; > -
Anonim
-
Anonim
no niewiem czy uda Ci sie na koncu gdyz ja jeszcze glosu niue zabralam z debacie:P ale najpier sie musze w ta plyte porzadnie wgryzc:] -
Anonim
...to się umówimy po degustacji na wrażenia z trawienia :>
i wpiszemy się jednocześnie :>