-
Mateusz
Czyli kto, na jaki kierunek/wydział startuje w tym roku.
;)
Jeśli o mnie chodzi - startuję na wydział lekarski. -
Anonim
-
Mateusz
Ja niedługo też zamierzam zawitać u lekarza medycyny pracy.; ) Dużo badań?
PS. Wysyłałeś już pocztą/zanosiłeś osobiście ten formularz? Właśnie nie wiem czy dowód wpłaty też trzeba wysyłać czy trzeba go dołączyć do dokumentów które składa się po przyjęciu.
No i oczywiście czekam również na wyniki.; ] -
Anonim
>Mateusz napisał
>Ja niedługo też zamierzam zawitać u lekarza medycyny
>pracy.; ) Dużo badań?
U mnie tylko okulistyczne
>PS. Wysyłałeś już pocztą/zanosiłeś osobiście ten
>formularz? Właśnie nie wiem czy dowód wpłaty też trzeba
>wysyłać czy trzeba go dołączyć do dokumentów które
>składa się po przyjęciu.
Zaniosłem osobiscie formularz razem z dowodem wplaty i dopiero wtedy dostałesz skierowanie do poradni medycyny pracy
Po przyjeciu zanosisz to co odstaniesz z poradni tzn takie papierek ze mozesz studiować u mnie wszystko trwalo 2 dni tylko trzeba bylo poczekac tydzien na wizyte; ) -
-
Mateusz
Hmmmm.... Ja właśnie nie mam zbytnio możliwości zawiezienia osobiście tego bo mieszkam trochę daleko. Ale w takim razie sam pójdę do medycyny pracy i zrobię te potrzebne badania. -
>Mateusz napisał
>Ja niedługo też zamierzam zawitać u lekarza medycyny
>pracy.; ) Dużo badań?
>
>PS. Wysyłałeś już pocztą/zanosiłeś osobiście ten
>formularz? Właśnie nie wiem czy dowód wpłaty też trzeba
>wysyłać czy trzeba go dołączyć do dokumentów które
>składa się po przyjęciu.
>
>No i oczywiście czekam również na wyniki.; ]
Co z tymi badaniami? Do kiedy trzeba dostarczyć i czy trzeba?; ) -
Mateusz
Dostarczyć trzeba razem z dokumentami, które składa się po przyjęciu na dany wydział/kierunek. -
-
Mateusz
A tego już nie wiem. Musisz napisać do nich e-mail/zadzwonić/pójść czy coś w tym stylu. -
Anonim
-
Mateusz
-
Milen∂
-
gigiia
a ja do gdanska i do bialego :) tak sie stalo ze i na zdrowie publiczne i na dietetyke sa egzamy tego samego dnia o tej samej porze (na naszej uczelni; ) )... tam na zdrowie publiczne tutaj na dietetyke.. a reszta w rekach Boga; ) -
Mateusz
A to nie jest tak, że możesz pisać gdzie chcesz i na tej drugiej uczelni podajesz tylko wynik egzaminu? -
Sandman
>Mateusz napisał
>Hmmmm.... Ja właśnie nie mam zbytnio możliwości
>zawiezienia osobiście tego bo mieszkam trochę daleko. Ale
>w takim razie sam pójdę do medycyny pracy i zrobię te
>potrzebne badania.
Mateusz jak masz daleko to:
1)formularz internetowy wysylasz pocztą
2)co do skierowania na badania: bierzesz małą koperte adresujesz do siebie i naklejasz znaczki. Potem piszesz prosbe o przyslanie skierowania na badania i wszystko wkladasz do duzej koperty adresowanej do AMu. Oni wtedy biorą skierowanie i wysyłają Ci je w kopercie którą im wysłałeś;)
co do badan to nie mogą być z zeszłego roku;] -
Mateusz
-
Sandman
ja tak robilem w zeszlym roku wiec sie da. Co do skierowania to na nim jest napisane z jakimi rzeczami student sie styka i pod tym kątem robi sie badania. jak startowalem na farmacje robili mi krew pod kątem uczulen. -
Jesteśmy aniołami...
Ja musiałam robić badania wątrobowe ==" Zależy od lekarza ==" Grunt to nie trafić na pierdołę, bo trzeba będzie ganiać do niego przez 3 dni:/ -
Anonim
-
Anonim
Dokładnie ja załatwilem wszystko za jednym razem w przychodni na Białówny trzeba tylko czekać kilka dni od rejestracji do wizyty ale przynajmniej wszytsko jest zorganizowane, panuje ład i porządek co nie często się zdarza w państwowej słubie zdrowia; )
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Białystok
- Załóż własne grono tematyczne