- 1
- 2
-
Galeonik
-
ete
ja przełozyłem zeby nie poleciec :]
Integracja europejska = wrzesien :] -
a kto to?:>
-
Anonim
-
-
myk
od dzisiaj ja tez wrzesień :] hehe....jedyne pytanie to ilość poprawek-ostatni egzamin 21 :/ wolałabym zostać przy tej jednej jaką mam :D -
Anonim
a ja do tej sesji wychodzilem obronna reka zawsze a teraz na 3 egzaminy mam 2 na wrzesien a jeszcze 3 mnie czekaja :(
http://longhorn.szu.pl -
ete
-
zmrok
ja przelozylem 2 na wrzesien co mi sesje przedluzy bo oprocz 2 egzamuf nie mam jeszcze 2 zaliczen; ] ale 3 egz. z 5 pocisnalem hehe -
ete
Widze ze tutaj rzadzi WPiA(nie chodzi mi o ten temat tylko ogólnie) ...elita nie ma co :D pozdrawiam mojego kumpla ktory to konczy siemka Preziu :D:D:D -
ღ Lily ღ
Obronnie wyszlam jak narazie.
Poczekajmy jeszcze ten tydzien. Konstytucyja poszla (THANKS GOD) itd. itp. Jutro p(i)(e)mp(i) no i UE i jestesmy na wakacjach.
U "mojego" cywil i Rodos witaj nas z otwartymi dlonmi.
-
Galeonik
Jaka uczelnia?
Tez konstytucyjne zdalem niedawno, dzis pmp, a unie mam w sobote i wakacje :P do wrzesnia i poprawki z toizu -
Dominika
ja niestety powiekszam szeregi ...dziś poległam na prawie cywilnym...uważam ze nie było to sprawiedliwe...ale kto by się doszukiwał sprawiedliwosci na egzaminie :) -
Anonim
-
Anonim
-
Vampir
o szit... dużo osób oblało już ten cywil u Nazara? bo ja się łudzę że u Stefaniuka nie będzie tragicznie... -
myk
-
Anonim
Ja mialam cwiczenia ze Stefaniukiem. Jak mialam u niego zaliczenie to przez pol godziny kiwalam glowa i powtarzalam co on mowi . I dostalam 3+. -
Małgośka
ja nie mam na szczescie kampanii wrzesniowej... ale sczerze wspolczuje... ludziom ode mnie z roku ok 78% ma poprwke z chemii organicznej...u pana dr N. -
katarzyna siostra murzyna
zaczynam sie czuć jak prawdziwa studentka
trochę wstyd się przyznać co polałam no ale cóż, niech stracę..
---> DOKTRYNY!!!!!
<tak, tak, wiem, że to obciach, zwłaszcza, że Korba i cała reszta do przodu.. - taki los; / >
nie zmienia to jednak faktu ze zostałam "rozdziewiczona" jako studĘtka; ]
pozdrowka wszystkim \/ -
Shawman
Mnie ta "przyjemność" ominęła. I dobrze, jak tu wypoczywać mając nad głową jeszcze jakiś egzamin? Tym, którzy mają poprawki szczerze współczuję... Ale i łamać się nie ma co, bo co to za student, co poprawki nigdy nie miał. :)
- 1
- 2
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Lublin
- Załóż własne grono tematyczne