-
Anonim
Mam prosbę..!!! moze mi ktoś napisac czy daleko jest od dworca pkp na UMCS??!!! no i jak najlepiej dojechać z tego właśnie dworca... dzięki.. -
rxqueen
a na jaki wydzial? spod dworca autobusem 13 mozesz dojechac pod poczte glowna a w okolicach poczty jest psychologia, pedagogika i politologia. a jesli chcesz pod inne wydzialy to 13 albo 150 i trzeba troche przejsc ods przystanku. -
Anonim
oj dziekuje Ci bardzo... wydział humanistyczny...
a daleko to jest od tego dworca??!! -
Galeonik
Oj kawalecze jest.... nawet sporasny.
Wydzial hmanistyczny miesci sie w "tentagonie" wiec cale serce uniwersytetu. -
-
Anonim
-
Galeonik
Sorka :P cos literki ostatnio czesto zjadam.
Eee nie zgubisz sie :) A moge zapytac czemu Lublin wybralas? -
Anonim
-
Anonim
-
Galeonik
-
Anonim
To znowu ja.....; )
jak pojadę tym autob. 150 to wysiąsć na przystanku Lipowa-Sztajna ??!! bo jak z mapą sprawdzałam to wygląda że tam najlepiej... ale nie wiem jak jest w rzeczywistości... :/ -
Galeonik
Ewentualnie mozesz pojechac z pod pkp na przystanek pks a z tamtad to juz jezdzi kilka autobusow pod prawie sam umcs :P -
rxqueen
na umcs humanistyk jedziesz 150 na przystanek na lipowej pod cmentarzem ale rownie dobrze mozesz wysiasc na raclawickich przy ampiku lub na jeszcze nastepnym przystanku i z kazdego dojdziesz w 10-15 minut. 13 jezdzi inna trasa i jadac 13 musialabym wysiasc na raclawichkich przy empiku -
Anonim
-
xxx
pewnie to już nieaktualne, ale teżw sumie możesz 28 dojechać pod nasz "przepiękny" budynek ZUS-u i stamtąd pójśćFilaretów prościutko w dół do Głębokiej,skrecić w prawo a potem w lewow Sowińskiego i po prawej - rektorat i humanistyka.
Albo z Filaretów 26 albo 31 podjechać2 przystanki i na Sowińskiego wysiąść.
...ale może już nie będe mącić Ci w głowie :) -
Anonim
-
rxqueen
-
Anonim
taaa, noca jest latwiej, bo trzeba kierowac sie na jedno z kilku czerwonych swiatelek -
Anonim
-
Grono.Net
Na Humanik spod dworca głownego PKP idzie się jakies 25-30 minut. Najkrócej 1) Park Ludowy, al. Piłsudskiego, ul. Lipowa i przy cmetarzu w lewo i prostu obok Radio Lublin ul. Obrońców Pokoju.; 2) Park Ludowy, ul. Głęboko prosto obok AR. Studiowałem tam 5 lat to wiem. :-) Powodzenia na studiach! -
deadkennedy
ehem nie wiem po co kolega wyciaga takie stare tytematy....
patrz na date!!!!
bo smiecisz!
no:P
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Lublin
- Załóż własne grono tematyczne
|
|
Grono dla studentów tej dużej uczelni (także tych wiecznych :P). Poznajmy się! :)
Miejsca grona (1)
-
Archiwum Akademicka, Lublin
- Dodaj miejsce