- 1
- 2
-
Anonim
Witam
Czy może ktoś z Was albo wasi znajomi mieli przypadek, że zaginą im index w dziekanacie??? jezeli tak to może jakies pomysły jak wybrnąc z tej sytuacji???:> -
Florian Applevine
-
Anonim
torturuj kobite az odda a poozniej zabij :D wczesniej zabita na nic sie nie przyda :D -
mojej kolezance zginal.poszla tydzien temu odebrac a pani jej mowi ze nie ma bo ona wydala juz wszystkie indeksy naszego roku...no to kolezanka lata po grupach...nikt indeksu nie wzial...napisala kartke..bez odzewu...to poszla spowrotem do dziekanatu a kobieta na nia z morda ze jak zgubila to ona nic jej na to nie poradzi itp. dziewczyna juz lzy w oczach bo wyrobienie nowego kosztuje 500 zeta :/ baba w koncu zaczela szukac u siebie.i gdzie byl indeks?? wlazyla go piczka do indeksow z 5 roku !!! tak 'przez przypadek'... takze jesli nikt nie ma twojego indeksu i w ogole nie zostal on odebrany z dziekanatu to znaczy ze JEST tam....
-
-
Filet
mojemu kumplowi sie zdarzylo ze jego baba indeks wsadzilo pod noge od biurka w dziekanacie bo jej krzywo stalo i juz chlopak zaczal nowy wyrabiac jak sprzataczka znalazla -
Florian Applevine
bos zte baby w dziekanacier są specjalne wiec uwierze w każdą historię o nich... -
Joseph Ros
-
Resocjalizatorka
kurde, ja zawsze jak zajdę do dziekanatu dostanę za coś opiernicz... tak bez powodu! z podaniem o II specjalność to tysiąc razy latałam bo- jeszcze za wczesnie, to neipotrzebne, jeszcze nie dzis, wez to, a w koncu- juz prawie za pozno.... One są straszne;/ nawet składając o socjalne sie drą- jak wiedzą że to krępuje i w ogóle;/ -
Florian Applevine
ja jak poszedłem złożyć legitymacje to dostałęm wpierol słowny za to ze przynosze pojedynczo ..... to nic że miaęłm ich pietnaście,ale wygladąły jak jedna .... dziwne. hmmmmmmmmmmmm
mieliści etaka ankietę czy wam si epodoba w dziekanacie?? ja coś takeigo wypełniałem i chyba cały mój rok napisał to samo.. ze dziekanat musi odejść !!! -
Resocjalizatorka
no i chyba ta ankieta ich przestraszyła, bo jak ja kilka dni temu coś podobnego wypełniałam to pytanie było o wszystko: każdego wykładowcę, ćwiczeniowca, salę, aulę, ba-nawet toaletę, a o dziekanat nikt mnie nie zapytał... kusiło mnie żeby PS postawić! -
IP
...a moja babka z dziekanatu chyba wyjątkiem jest, bo to bardzo sympatyczna kobieta, uśmiechnięta, uczynna i można na niej polegać. W odróżnieniu od jej koleżanek z pokoju, z których jedna z nich powiedziała kiedyś: "a co? wy myślicie, że ja tutaj dla was jestem???"..
Magda... powodzenia w odnalezieniu indeksu! -
Anonim
heh to nie moj index, wspollokatorka dostała niedawno zawiadomienie, ze została skreslona z listy studentów bo nie oddała indeksu;/ a indeks oddawała i teraz kurde kabum poprostu, nie może udowodnić nic tej babce!!!! i pewnie zabuli 500zł za wydanie duplikatu -
Filet
moze powinni wprowadzic pokwitowania albo co to by sie takie szopki nie dzialy??
kto jest za?? -
endrju
Kto jest kim na uczelni
REKTOR
Przeskakuje najwyższe budynki za jednym zamachem
Jest silniejszy od lokomotywy
Jest szybszy od pocisku
Chodzi po wodzie
Rozmawia z Bogiem
PROREKTOR
Przeskakuje niskie budynki za jednym zamachem
Jest silniejszy od lokomotywy parowej
Czasami dogania pocisk
Chodzi po wodzie, gdy morze jest spokojne
Rozmawia z Bogiem, jeżeli otrzyma specjalne pozwolenie
DZIEKAN
Przeskakuje niskie budynki z rozbiegu i o tyczce
Jest prawie tak silny jak lokomotywa parowa
Potrafi strzelać z pistoletu
Chodzi po wodzie na krytym basenie
Czasami Bóg zwraca się do niego
PRODZIEKAN
Ledwo przeskakuje budkę portiera
Przegrywa z lokomotywą
Czasami może trzymać broń bez obawy o samookaleczenie
Bardzo dobrze pływa
Rozmawia ze zwierzętami
PROFESOR
Obija się o ściany, próbując przeskoczyć jakikolwiek budynek
Może zostać przejechany przez lokomotywę
Nie dostaje amunicji
Pływa pieskiem
Mówi do ścian
DOKTOR
Wbiega do budynków
Rozpoznaje lokomotywę dwa na trzy razy
Strzela z pistoletu na wodę
Utrzymuje się na wodzie tylko dzięki kamizelce ratowniczej
Gada do siebie
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!
PANI Z DZIEKANATU
Podnosi budynki i przechodzi pod nimi
Zwala lokomotywę z torów
Łapie pocisk zębami i go rozgryza
Zamraża wodę jednym spojrzeniem...
... Jest Bogiem
;)) -
Anonim
buahahaha:D:D
a u nas pani dr na zajęciach to czytała; P
endrju skąd to masz? -
endrju
chwile wczesniej kolezanka na gg mi to wyslala - ale byla zdegustowana jak jej odpisalem ze znalem to juz wczesniej; ))
Pozdroofki Krolewna; ) -
Florian Applevine
-
Filet
stare ale prawdziwe jak cie babka z dziekanatu przypadkiem polubi to sie nie martw studia masz juz skonczone i to nawet jak ostatni baran jestes -
Anonim
u mnie babka w dziekanacie jest git:)...i choc jestem baran, to w swietle tego co mowi Filet, chyba skoncze te studia hehehe; ):P -
endrju
Ja tam do babek wdziekanacie nic nie mam - przynajmniej u mnie (ekonomia) ale jak inni z nimi maja - nie wiem.
PODOBNO ktos kiedys do nich poszedl bo nie dostal zaliczeniaz matmy z cwiczen i pyta sie co robic - doradzily aby poszedl do babki od cwiczen i prosil o poprawe ale ona nic. Doradzily wiec mu aby pogadal z prof z ktorym ma miec exama, tak tez zrobil ale tamten nic - musi miec cwiczenia zaliczone. Zrezygnowany studentdo dziekanatu - co dalej - a panie - Noo matematyka jest bardzo wazna trzeba bylo zaliczyc!
lol - ale czy to prawda to nie wiem!!
- 1
- 2
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Lublin
- Załóż własne grono tematyczne
|
|
Grono dla studentów tej dużej uczelni (także tych wiecznych :P). Poznajmy się! :)
Miejsca grona (1)
-
Archiwum Akademicka, Lublin
- Dodaj miejsce