• 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Witam
    Czy może ktoś z Was albo wasi znajomi mieli przypadek, że zaginą im index w dziekanacie??? jezeli tak to może jakies pomysły jak wybrnąc z tej sytuacji???:>
  • Florian Applevine

zabij babe z dziekanatu
  • Anonim

torturuj kobite az odda a poozniej zabij :D wczesniej zabita na nic sie nie przyda :D
  • MadziaRRaH

mojej kolezance zginal.poszla tydzien temu odebrac a pani jej mowi ze nie ma bo ona wydala juz wszystkie indeksy naszego roku...no to kolezanka lata po grupach...nikt indeksu nie wzial...napisala kartke..bez odzewu...to poszla spowrotem do dziekanatu a kobieta na nia z morda ze jak zgubila to ona nic jej na to nie poradzi itp. dziewczyna juz lzy w oczach bo wyrobienie nowego kosztuje 500 zeta :/ baba w koncu zaczela szukac u siebie.i gdzie byl indeks?? wlazyla go piczka do indeksow z 5 roku !!! tak 'przez przypadek'... takze jesli nikt nie ma twojego indeksu i w ogole nie zostal on odebrany z dziekanatu to znaczy ze JEST tam....
  • Filet

mojemu kumplowi sie zdarzylo ze jego baba indeks wsadzilo pod noge od biurka w dziekanacie bo jej krzywo stalo i juz chlopak zaczal nowy wyrabiac jak sprzataczka znalazla
  • Florian Applevine

bos zte baby w dziekanacier są specjalne wiec uwierze w każdą historię o nich...
  • Joseph Ros

po czym poznać babe z dziekanatu?
    ma studenta w dupie!
  • Resocjalizatorka

kurde, ja zawsze jak zajdę do dziekanatu dostanę za coś opiernicz... tak bez powodu! z podaniem o II specjalność to tysiąc razy latałam bo- jeszcze za wczesnie, to neipotrzebne, jeszcze nie dzis, wez to, a w koncu- juz prawie za pozno.... One są straszne;/ nawet składając o socjalne sie drą- jak wiedzą że to krępuje i w ogóle;/
  • Florian Applevine

ja jak poszedłem złożyć legitymacje to dostałęm wpierol słowny za to ze przynosze pojedynczo ..... to nic że miaęłm ich pietnaście,ale wygladąły jak jedna .... dziwne. hmmmmmmmmmmmm

mieliści etaka ankietę czy wam si epodoba w dziekanacie?? ja coś takeigo wypełniałem i chyba cały mój rok napisał to samo.. ze dziekanat musi odejść !!!
  • Resocjalizatorka

no i chyba ta ankieta ich przestraszyła, bo jak ja kilka dni temu coś podobnego wypełniałam to pytanie było o wszystko: każdego wykładowcę, ćwiczeniowca, salę, aulę, ba-nawet toaletę, a o dziekanat nikt mnie nie zapytał... kusiło mnie żeby PS postawić!
  • IP

...a moja babka z dziekanatu chyba wyjątkiem jest, bo to bardzo sympatyczna kobieta, uśmiechnięta, uczynna i można na niej polegać. W odróżnieniu od jej koleżanek z pokoju, z których jedna z nich powiedziała kiedyś: "a co? wy myślicie, że ja tutaj dla was jestem???"..

Magda... powodzenia w odnalezieniu indeksu!
  • Anonim

heh to nie moj index, wspollokatorka dostała niedawno zawiadomienie, ze została skreslona z listy studentów bo nie oddała indeksu;/ a indeks oddawała i teraz kurde kabum poprostu, nie może udowodnić nic tej babce!!!! i pewnie zabuli 500zł za wydanie duplikatu
  • Filet

moze powinni wprowadzic pokwitowania albo co to by sie takie szopki nie dzialy??
    kto jest za??
  • endrju

Kto jest kim na uczelni
    REKTOR
    Przeskakuje najwyższe budynki za jednym zamachem
    Jest silniejszy od lokomotywy
    Jest szybszy od pocisku
    Chodzi po wodzie
    Rozmawia z Bogiem
    PROREKTOR
    Przeskakuje niskie budynki za jednym zamachem
    Jest silniejszy od lokomotywy parowej
    Czasami dogania pocisk
    Chodzi po wodzie, gdy morze jest spokojne
    Rozmawia z Bogiem, jeżeli otrzyma specjalne pozwolenie
    DZIEKAN
    Przeskakuje niskie budynki z rozbiegu i o tyczce
    Jest prawie tak silny jak lokomotywa parowa
    Potrafi strzelać z pistoletu
    Chodzi po wodzie na krytym basenie
    Czasami Bóg zwraca się do niego
    PRODZIEKAN
    Ledwo przeskakuje budkę portiera
    Przegrywa z lokomotywą
    Czasami może trzymać broń bez obawy o samookaleczenie
    Bardzo dobrze pływa
    Rozmawia ze zwierzętami
    PROFESOR
    Obija się o ściany, próbując przeskoczyć jakikolwiek budynek
    Może zostać przejechany przez lokomotywę
    Nie dostaje amunicji
    Pływa pieskiem
    Mówi do ścian
    DOKTOR
    Wbiega do budynków
    Rozpoznaje lokomotywę dwa na trzy razy
    Strzela z pistoletu na wodę
    Utrzymuje się na wodzie tylko dzięki kamizelce ratowniczej
    Gada do siebie

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!
    PANI Z DZIEKANATU
    Podnosi budynki i przechodzi pod nimi
    Zwala lokomotywę z torów
    Łapie pocisk zębami i go rozgryza
    Zamraża wodę jednym spojrzeniem...
    ... Jest Bogiem

;))
  • Anonim

buahahaha:D:D
    a u nas pani dr na zajęciach to czytała; P

endrju skąd to masz?
  • endrju

chwile wczesniej kolezanka na gg mi to wyslala - ale byla zdegustowana jak jej odpisalem ze znalem to juz wczesniej; ))

Pozdroofki Krolewna; )
  • Florian Applevine

no nei powiem, prawda prawda....
  • Filet

stare ale prawdziwe jak cie babka z dziekanatu przypadkiem polubi to sie nie martw studia masz juz skonczone i to nawet jak ostatni baran jestes
  • Anonim

u mnie babka w dziekanacie jest git:)...i choc jestem baran, to w swietle tego co mowi Filet, chyba skoncze te studia hehehe; ):P
  • endrju

Ja tam do babek wdziekanacie nic nie mam - przynajmniej u mnie (ekonomia) ale jak inni z nimi maja - nie wiem.
    PODOBNO ktos kiedys do nich poszedl bo nie dostal zaliczeniaz matmy z cwiczen i pyta sie co robic - doradzily aby poszedl do babki od cwiczen i prosil o poprawe ale ona nic. Doradzily wiec mu aby pogadal z prof z ktorym ma miec exama, tak tez zrobil ale tamten nic - musi miec cwiczenia zaliczone. Zrezygnowany studentdo dziekanatu - co dalej - a panie - Noo matematyka jest bardzo wazna trzeba bylo zaliczyc!

lol - ale czy to prawda to nie wiem!!
  • 1
  • 2
| |

Grono dla studentów tej dużej uczelni (także tych wiecznych :P). Poznajmy się! :)

Fotki

Miejsca grona (1)