Uniwersytet Muzyczny Fryderyka Chopina [830]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Ponieważ funkcjonowanie systemu ogłoszeń w naszej akademii (choć nie na wszystkich wydziałach) pozostawia sporo do życzenia, proponuję aby tutaj zamieszczać różne ważne ogłoszenia (terminy, odwołane zajęcia, poszukiwany-poszukiwana, wzywany do dziekanatu itd.). W ten sposób nie trzeba będzie wychodzić z domu, żeby dowiedzieć się o czymś. Oczywiście nie mówię, że ma się tu znaleźć wszystko, co jest na tablicach, ale wydaje mi się, że pewne najważniejsze informacje WSZYSCY mogli by tu czasem wpisywać.
  • Anonim

no więc ja zainauguruję ten wątek takim oto pytaniem:
    widział ktoś może identyfikator z moim nazwiskiem i zdjęciem mojego ryja? zgubiłam go i panie w portierni krzyczą na mnie...:(((
  • Anonim

Hahahahaaaa... Ryja!
    Wiesz z twoim ryjem to nie, ale z twarzą to się może jakiś znajdzie :D
    A tak naprawdę przykro mi, ale nie widziałem...
    Zresztą w portierni tylko p. Wanda chce zawsze YNDENTYFYKATOR :d
  • Alleluja i do przodu!

z jakim ryjem??? z twarzą!! przecie ładna jestes!
    ryja to ma strzelec wyboroby; P
  • Czarna Mamba

Czy w portierni nadal rządzi Wanda zwana Łądą??? Zawsze uważałam, że to ona powinna zostać rektorem :D
  • Anonim

Nie daj Boże!!!!!!!!!!!!!!
  • Anonim

Z cyklu - żart na tablicy:

Dzisiaj przed I dziekanatem:

"Szanowni Studenci III roku proszeni są o uczęszczanie na zajęcia literatury muzycznej lub przynajmniej informowanie o zbiorowych nieobecnościach. Paweł Markuszewski"

Tak się jakoś złożyło, że nikt nie przyszedł, choć nie było to dyskutowane ani zrobione z premedytacją. Ale ogłoszenie przednie, się p. Grażyna uśmieje :D
  • PM (Prezes)

No bo wczoraj wiater wiał, śnieg padał, zimno mokro i ponuro, ja się do Akademii musiałem przebijać w taką pogodę, a tu chętnych brak... :-)
  • Anonim

Dwóch z nich jest usprawiedliwionych :D
  • Anonim

Dobra, trzeba ożywić ten wątek.

Dziekanaty ponaglają wszem i wobec o konieczności wymiany legitymacji, bo stare stracą ważność 31 XII. Trzeba złożyć zdjęcie (3,5 na 4,5 mm) z widocznym profilem i uchem + opłata 17 zł + ksero dowodu w powiększeniu.

Orkiestra: Próba w piątek odwołana za to próba w poniedziałek dłuższa o 2 godziny - od 10:00 do 15:00

Stypendia: właśnie zaczęła się ich wypłata :D
  • Alleluja i do przodu!

a ja chory byłem, dlatemu nie przyszedl; (
  • kalaboos

> z jakim ryjem??? z twarzą!! przecie ładna jestes! ryja to ma strzelec wyboroby; P

chyba-Strzelecki wyborowy:)
  • Anonim

Ccciiiii.... bez nazwisk!
  • bartosz kowalski

>ania ♪ ♪ napisała:

>widział ktoś może identyfikator z moim nazwiskiem i
    >zdjęciem mojego ryja?

hmm..a bywają identyfikatory ze zdjęciem czegoś innego niż ryja? :P
  • Anonim

>B-A-R-T napisał
    >>ania ♪ ♪ napisała:
    >
    >>widział ktoś może identyfikator z moim nazwiskiem i
    >>zdjęciem mojego ryja?
    >
    >hmm..a bywają identyfikatory ze zdjęciem czegoś innego
    >niż ryja? :P

tak :] ja na zdjęciu miałam naklejony rysunek twarzy aliena :] to niby też ryj, ale zawsze mogłoby być coś innego, zależy od inwencji twórczej właściciela identyfikatora.
    I jak znajdziesz ident. np. ze zdjęciem...pomidora to już będziesz wiedział,że to nie Ani :D
  • Anonim

hehe:) skoro już o tym mówimy, to mój ryj niestety się nie znalazł, i dostałam nowy, za 12 zł:((
  • Anonim

Tylko tyle? Twój "ryj" jest chyba więcej wart...
  • Anonim

:-))
  • bartosz kowalski

>Michał Czubaszek napisał
    >Tylko tyle? Twój "ryj" jest chyba więcej wart...

trzeba by wystawić na Allegro żeby się przekonać ile :p
  • Alleluja i do przodu!

ja daję tradycyjnie od złotówki; P
| |

nie ma grona o mojej Alma Mater?? :)) to juz jest...

Fotki

Miejsca grona (1)