-
Anonim
Ponieważ funkcjonowanie systemu ogłoszeń w naszej akademii (choć nie na wszystkich wydziałach) pozostawia sporo do życzenia, proponuję aby tutaj zamieszczać różne ważne ogłoszenia (terminy, odwołane zajęcia, poszukiwany-poszukiwana, wzywany do dziekanatu itd.). W ten sposób nie trzeba będzie wychodzić z domu, żeby dowiedzieć się o czymś. Oczywiście nie mówię, że ma się tu znaleźć wszystko, co jest na tablicach, ale wydaje mi się, że pewne najważniejsze informacje WSZYSCY mogli by tu czasem wpisywać. -
Anonim
no więc ja zainauguruję ten wątek takim oto pytaniem:
widział ktoś może identyfikator z moim nazwiskiem i zdjęciem mojego ryja? zgubiłam go i panie w portierni krzyczą na mnie...:((( -
Anonim
Hahahahaaaa... Ryja!
Wiesz z twoim ryjem to nie, ale z twarzą to się może jakiś znajdzie :D
A tak naprawdę przykro mi, ale nie widziałem...
Zresztą w portierni tylko p. Wanda chce zawsze YNDENTYFYKATOR :d -
Alleluja i do przodu!
z jakim ryjem??? z twarzą!! przecie ładna jestes!
ryja to ma strzelec wyboroby; P -
-
Czarna Mamba
Czy w portierni nadal rządzi Wanda zwana Łądą??? Zawsze uważałam, że to ona powinna zostać rektorem :D -
Anonim
-
Anonim
Z cyklu - żart na tablicy:
Dzisiaj przed I dziekanatem:
"Szanowni Studenci III roku proszeni są o uczęszczanie na zajęcia literatury muzycznej lub przynajmniej informowanie o zbiorowych nieobecnościach. Paweł Markuszewski"
Tak się jakoś złożyło, że nikt nie przyszedł, choć nie było to dyskutowane ani zrobione z premedytacją. Ale ogłoszenie przednie, się p. Grażyna uśmieje :D -
PM (Prezes)
No bo wczoraj wiater wiał, śnieg padał, zimno mokro i ponuro, ja się do Akademii musiałem przebijać w taką pogodę, a tu chętnych brak... :-) -
Anonim
-
Anonim
Dobra, trzeba ożywić ten wątek.
Dziekanaty ponaglają wszem i wobec o konieczności wymiany legitymacji, bo stare stracą ważność 31 XII. Trzeba złożyć zdjęcie (3,5 na 4,5 mm) z widocznym profilem i uchem + opłata 17 zł + ksero dowodu w powiększeniu.
Orkiestra: Próba w piątek odwołana za to próba w poniedziałek dłuższa o 2 godziny - od 10:00 do 15:00
Stypendia: właśnie zaczęła się ich wypłata :D -
Alleluja i do przodu!
-
kalaboos
> z jakim ryjem??? z twarzą!! przecie ładna jestes! ryja to ma strzelec wyboroby; P
chyba-Strzelecki wyborowy:) -
Anonim
-
bartosz kowalski
>ania ♪ ♪ napisała:
>widział ktoś może identyfikator z moim nazwiskiem i
>zdjęciem mojego ryja?
hmm..a bywają identyfikatory ze zdjęciem czegoś innego niż ryja? :P -
>B-A-R-T napisał
>>ania ♪ ♪ napisała:
>
>>widział ktoś może identyfikator z moim nazwiskiem i
>>zdjęciem mojego ryja?
>
>hmm..a bywają identyfikatory ze zdjęciem czegoś innego
>niż ryja? :P
tak :] ja na zdjęciu miałam naklejony rysunek twarzy aliena :] to niby też ryj, ale zawsze mogłoby być coś innego, zależy od inwencji twórczej właściciela identyfikatora.
I jak znajdziesz ident. np. ze zdjęciem...pomidora to już będziesz wiedział,że to nie Ani :D -
Anonim
hehe:) skoro już o tym mówimy, to mój ryj niestety się nie znalazł, i dostałam nowy, za 12 zł:(( -
Anonim
-
Anonim
-
bartosz kowalski
>Michał Czubaszek napisał
>Tylko tyle? Twój "ryj" jest chyba więcej wart...
trzeba by wystawić na Allegro żeby się przekonać ile :p -
Alleluja i do przodu!