-
Alaya
Potrzebuje pomocy.Na sobotnich imprezach leci w Under.kawałek,który prześladuje mnie ponad tydzień.Ale nie znam ani wykonawcy,ani tytułu,więc nie moge go nigdzie znaleść.Może ktoś może mi pomóc...?W refrenie pojawia się kilkakrotnie słówko "suicide" i "beautiful girl".Kawałek ogólnie utrzymany jest w klimacie troche reagge,troche hh,ogólnie słoneczny klimat oparty na fajnej nucie.Mam nadzieje,że mimo mojego ubogiego opisu,ktoś kojarzy... -
♪ scott ♪
-
Anonim
Beautiful girls - Sean Kingstone
Chociaż wg mnie teraz żądzi kawałek Timbelanda "The way I are". Wczoraj był dwa razy. -
Alaya
Z tymi Chałupami to troche przegięcie Scott wiesz?
Kamil wielkie dzięki-ratujesz mnie...też uważam,żę Timberland narazie jest jednym z największych hitów,ale po prostu żle czułam się z tym,że nie wiedziałam co to był za kawałak.Dzięki jeszcze raz : ) -
-
Anonim
>Kamil O napisał
>Beautiful girls - Sean Kingstone
>
>Chociaż wg mnie teraz żądzi kawałek Timbelanda "The way
>I are". Wczoraj był dwa razy.
Podpisuję się ; ) -
Anonim
-
Anonim
-
Alaya
-
Anonim
-
♪ scott ♪
let me upgrade u/LOUCO GATA ojej to przepraszam ze Cie urazilem,wybaczysz mi? -
Alaya
Ej...no nie przesadzajmy...nie uraziłeś mnie,gdzieżby tam,mnie urazić jest dośc trudno na dobrą sprawe.Nie chciałam żebyś tak to odebrał... -
♪ scott ♪
-
Alaya
-
♪ scott ♪
-
Adrian...
wczoraj krolowal kawalek Hatiras- Someting about you Moze ktos wrzucic go tutaj bede wdzieczny bo mi sie sukac nie chce pozdro -
.M
"(..)Shake what Ya mama gave Ya ". a moze ktos pamięta wykonawce?;d stare to ale nie moge ogarnac czyje to jest:/ -
Anonim
-
hej, a znacie moze jeszcze jakies inne kawalki z underka ???
skoro nie moge osobiscie przyjsc do clubu to przynajmniej sobie puszcze w domu i... powspominam balety w underku ; ))))) :)) -
anonim anonim
-
hehe, najbardziej mi chodzi o kawalki house'owe :) za cholere nie moge znalezc (na you tube) trzech moich ulubionych numerkow (bo nie znam ich tytulow!:P
- Przeglądaj grona w kategorii Rozrywka
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Śródmieście
- Załóż własne grono tematyczne