underground [1872]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Alaya

Potrzebuje pomocy.Na sobotnich imprezach leci w Under.kawałek,który prześladuje mnie ponad tydzień.Ale nie znam ani wykonawcy,ani tytułu,więc nie moge go nigdzie znaleść.Może ktoś może mi pomóc...?W refrenie pojawia się kilkakrotnie słówko "suicide" i "beautiful girl".Kawałek ogólnie utrzymany jest w klimacie troche reagge,troche hh,ogólnie słoneczny klimat oparty na fajnej nucie.Mam nadzieje,że mimo mojego ubogiego opisu,ktoś kojarzy...
  • ♪ scott ♪

Chałupy welcome to....i po problemie
  • Anonim

Beautiful girls - Sean Kingstone

Chociaż wg mnie teraz żądzi kawałek Timbelanda "The way I are". Wczoraj był dwa razy.
  • Alaya

Z tymi Chałupami to troche przegięcie Scott wiesz?
    Kamil wielkie dzięki-ratujesz mnie...też uważam,żę Timberland narazie jest jednym z największych hitów,ale po prostu żle czułam się z tym,że nie wiedziałam co to był za kawałak.Dzięki jeszcze raz : )
  • Anonim

>Kamil O napisał
    >Beautiful girls - Sean Kingstone
    >
    >Chociaż wg mnie teraz żądzi kawałek Timbelanda "The way
    >I are". Wczoraj był dwa razy.

Podpisuję się ; )
  • Anonim

Kurde, ale wtopa. Oczywiście nie żądzi tylko rządzi; -)
  • Anonim

eh...ja tam nie zauwazyłam; p
  • Alaya

ja też nie...żądzi,czy rządzi...wszyscy wiemy o co chodzi
  • Anonim

:)
  • ♪ scott ♪

let me upgrade u/LOUCO GATA ojej to przepraszam ze Cie urazilem,wybaczysz mi?
  • Alaya

Ej...no nie przesadzajmy...nie uraziłeś mnie,gdzieżby tam,mnie urazić jest dośc trudno na dobrą sprawe.Nie chciałam żebyś tak to odebrał...
  • ♪ scott ♪

za grosz w tobie poczucia humoru :/
  • Alaya

no bo rzeczywiście taki i się dowcipniś trafił...
  • ♪ scott ♪

heheh no i to juz bylo lepsze :D
  • Adrian...

wczoraj krolowal kawalek Hatiras- Someting about you Moze ktos wrzucic go tutaj bede wdzieczny bo mi sie sukac nie chce pozdro
  • .M

"(..)Shake what Ya mama gave Ya ". a moze ktos pamięta wykonawce?;d stare to ale nie moge ogarnac czyje to jest:/
  • Anonim

X Mia
  • *madeleine*

hej, a znacie moze jeszcze jakies inne kawalki z underka ???
    skoro nie moge osobiscie przyjsc do clubu to przynajmniej sobie puszcze w domu i... powspominam balety w underku ; ))))) :))
  • anonim anonim

zadajesz bardzo trudne pytanie..hmm..kawalkow tam duzo:):):)
  • *madeleine*

hehe, najbardziej mi chodzi o kawalki house'owe :) za cholere nie moge znalezc (na you tube) trzech moich ulubionych numerkow (bo nie znam ich tytulow!:P
| |

Dla warszawiakow miejscowka znana...jaki by nie byl sporo wspolnych znajomych twarzy....i nie tylko....

Fotki

Miejsca grona (1)