UNICAR Capoeira Warszawa [71]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • mnich

Trochę już późno, ale informuję, że dziś o 15 a właściwie o 14 spotykamy się na polach mokotowskich, aby pouczyć się grania na instrumentach, pośpiewać, a przede wszystkim pojogować z naszymi znajomymi z Beribazu
  • Scrat

No akurat wtedy kiedy mnie w Wawie nie ma i mam zaległości do nadrobienia w robocie....ehhhhh
  • ...

ehh.. za późno przeczytałem to
  • Anonim

Nic straconego, za tydzień powtórka z historii.
  • ...

yea xD
  • Scrat

Nieee a ja za Tydzień na Paint-Ballu.... nosz w mordę....
  • Kuba

rozumiem że ci bez instrumentów też mogą przyjść :)
  • mnich

SIE WIE
  • ...

o której jutro i gdzie prosze szybko , dzięki; p
  • *

pewnie tak jak tydzień temu.... zresztą wszystko zależy od naszej pięknej polskiej pogody :)
  • Anonim

Cotygodniowe spotkanie na polach - niedziela, godz. 15.00, przy Merlinie. Przybywajcie w licznym gronie gdyż im więcej nas tym lepiej:)!
    P.S. Instrumenty mile widziane:)
  • Anonim

Wszystkich chcących zapraszamy jutro w wiadome miejsce na Polach na małe capoeirowe co nieco:). Mniej więcej od 18tej, jednakowoż za spóźnienia nie są przewidziane negatywne konsekwencje;). Mamy ambitny plan spotykać się w miarę możliwości często i regularnie i wszelkie przejawy identyfikacji z naszym planem są jak najbardziej pożądane. Fajną rzeczą jest to, że te spotkania będą odbywały się pod znakiem integracji z innymi grupami (ci, co byli w niedzielę wiedzą o czym mówię:). No a poza tym zawsze to satysfakcja z treningu:).
    Jakieś sugestie bądź propozycje odnośnie terminów, miejsc czy pór treningów? Miejsca tu dość:).
    Do zobaczenia!
    AXE
  • Iúna

To ja jako laik bardzo proszę o sprecyzowanie określenia "wiadome miejsce". Dodam, że mało znam Pola Mokotowskie; -)

L.
  • Anonim

Służę:)
    Wiadome miejsce to polana w sąsiedztwie baru Marylin (bądź Merlin - nigdy tego nie zapamiętam:/) przy jeziorku. Wchodząc na pola od strony metao odbijasz pierwszą ścieżką asfaltową w lewo i idziesz, aż ujrzysz wspomniany już bar po jej prawej stronie. Vis a vis niego pod drzewkiem z lewej strony dróżki można zauważyć fikających koziołki ze sznurkami u pasa co jest niechybnym znakiem, że dotarłaś na miejsce. W razie problemów: 509257985, nawigacja w standardzie:).
  • Iúna

Dziękować. Nawet ja powinnam trafić :)

L.
  • Anonim

Dziś o 19tej, sobota i niedziela o 15tej, oczywiście Pola Mokotowskie obok Merlina:).
    Przybywajcie:)!
  • mnich

Nie są to potwierdzone informacje (pewnie wszystko sie dziś na treningu wyjaśni):

WTOREK 7.30 TRENING Z MESTRE MARINHEIRO NA POLACH!!!CHYBA ZE KTOŚ MA SALE??

Dla mnie Bomba - gdyby nie praca...; (
  • Anonim

O 7.30? Chyba się nie wyrobię przed pracą:).
  • mnich

A Dla mnie chyba jest to odpowiedni powód, aby jutro specjalnie zaspać do pracy }:)
    A pora rzeczywiście kosmiczna, ale biorąc pod uwagę poranne rozruchy na obozie to ma to sens. Wszystko się okaże dziś na treningu.
  • Vampiro

Hmm... za to ja chyba się wyrobie do pracy :D ale z uwagi, że dzisiaj jestem na innym treningu proszę o info co i jak :) Ciekawe tylko czy pogoda dopisze...
| |

To grono jest wynikiem działania przez prawie dwa lata prywatnego grona o tej samej nazwie. Nares...

Fotki

Miejsca grona (3)