-
Trochę już późno, ale informuję, że dziś o 15 a właściwie o 14 spotykamy się na polach mokotowskich, aby pouczyć się grania na instrumentach, pośpiewać, a przede wszystkim pojogować z naszymi znajomymi z Beribazu
-
Scrat
No akurat wtedy kiedy mnie w Wawie nie ma i mam zaległości do nadrobienia w robocie....ehhhhh -
...
-
Anonim
-
-
...
-
Scrat
-
Kuba
-
-
...
-
*
pewnie tak jak tydzień temu.... zresztą wszystko zależy od naszej pięknej polskiej pogody :) -
Anonim
Cotygodniowe spotkanie na polach - niedziela, godz. 15.00, przy Merlinie. Przybywajcie w licznym gronie gdyż im więcej nas tym lepiej:)!
P.S. Instrumenty mile widziane:) -
Anonim
Wszystkich chcących zapraszamy jutro w wiadome miejsce na Polach na małe capoeirowe co nieco:). Mniej więcej od 18tej, jednakowoż za spóźnienia nie są przewidziane negatywne konsekwencje;). Mamy ambitny plan spotykać się w miarę możliwości często i regularnie i wszelkie przejawy identyfikacji z naszym planem są jak najbardziej pożądane. Fajną rzeczą jest to, że te spotkania będą odbywały się pod znakiem integracji z innymi grupami (ci, co byli w niedzielę wiedzą o czym mówię:). No a poza tym zawsze to satysfakcja z treningu:).
Jakieś sugestie bądź propozycje odnośnie terminów, miejsc czy pór treningów? Miejsca tu dość:).
Do zobaczenia!
AXE -
Iúna
To ja jako laik bardzo proszę o sprecyzowanie określenia "wiadome miejsce". Dodam, że mało znam Pola Mokotowskie; -)
L. -
Anonim
Służę:)
Wiadome miejsce to polana w sąsiedztwie baru Marylin (bądź Merlin - nigdy tego nie zapamiętam:/) przy jeziorku. Wchodząc na pola od strony metao odbijasz pierwszą ścieżką asfaltową w lewo i idziesz, aż ujrzysz wspomniany już bar po jej prawej stronie. Vis a vis niego pod drzewkiem z lewej strony dróżki można zauważyć fikających koziołki ze sznurkami u pasa co jest niechybnym znakiem, że dotarłaś na miejsce. W razie problemów: 509257985, nawigacja w standardzie:).
-
Iúna
-
Anonim
Dziś o 19tej, sobota i niedziela o 15tej, oczywiście Pola Mokotowskie obok Merlina:).
Przybywajcie:)! -
Nie są to potwierdzone informacje (pewnie wszystko sie dziś na treningu wyjaśni):
WTOREK 7.30 TRENING Z MESTRE MARINHEIRO NA POLACH!!!CHYBA ZE KTOŚ MA SALE??
Dla mnie Bomba - gdyby nie praca...; ( -
Anonim
-
A Dla mnie chyba jest to odpowiedni powód, aby jutro specjalnie zaspać do pracy }:)
A pora rzeczywiście kosmiczna, ale biorąc pod uwagę poranne rozruchy na obozie to ma to sens. Wszystko się okaże dziś na treningu. -
Hmm... za to ja chyba się wyrobie do pracy :D ale z uwagi, że dzisiaj jestem na innym treningu proszę o info co i jak :) Ciekawe tylko czy pogoda dopisze...