-
♫ `Al€X ~!
-
Anonim
-
♫ `Al€X ~!
-
Raaaszi
newsy nowe
"Witam,
Tutaj na bieżąco aktualizować będziemy informacje dotyczące startu treningów, jako że sytuacja jest dynamiczna.
1. Sezon zaczynamy 31 sierpnia w poniedziałek o godzinie 19. Odbędzie się roda oraz spotkanie informacyjne dla wszystkich chętnych. Obecnośćobowiązkowa dla wszystkich alunos plus chcących dołączyć do grupy. Adres jak zawsze ten sam - gimnazjum na Twardej.
2. Grupy "od zera" na Twardej zaczynają już w pierwszym tygodniu września, prawie na pewno treningi będą się odbywać zgodnie z dotychczasowym grafikiem tj. we wtorki i czwartki plus roda w piątek.
3. Pozostałe grupy również zgodnie z dotychczasowym układem i dalej na Twardej.
4. Grupa dziecięca (ok. 5-8 lat) start od połowy września ewentualnie października. Szczegóły dotyczące konkretnych terminów i sali już wkrótce. Zajęcia odbywać się będą w centrum.
5. Start nowej grupy początkującej na Ursynowie - stacja metra Stokłosy (dwa zajęcia w tygodniu plus roda na Twardej), zapraszamy na zajęcia informacje wkrótce.
6. Opłata za zajęcia w grupach na Twardej niestety wzrasta do 120 PLN miesięcznie, informacje dotyczące grupy na Ursynowie i dziecięcej wkrótce.
7. Grupa w Nieporęcie kontynuuje działalność. Powstaje nowa grupa "od zera".
Jeśli pojawią się jakieś pytania proszę pozostawić je w komentarzach. Uprzedzam, że póki co wiem niewiele więcej. Jak tylko będę znał szczegóły to pojawią się tutaj. Polecam przyjście na spotkanie 31 sierpnia.
Poza tym wszystkie informacje na stronie są aktualne.
Formado Sapo"
szkoda troche , że cena wzrasta ale co zrobić; ) -
-
Anonim
-
Raaaszi
-
Anonim
<lol> no ok - ale to za tamtą sale płacić będą chyba osoby które będą tam chodzić...czy może im sponsorujemy? -
Raaaszi
nie wiadomo ile osob tam bedzie chodzilo; ) ale zgadzam sie ze przeciez niezaleznie od miejsca duzo osob jest i jeszce bedzie -
Onça
Tyle lat była jedna stała cena i było dobrze, jestem bardzo ciekawa co w tym roku się niby zmieniło? Liczę że zostaną przedstawione jakiekolwiek - nawet mierne argumenty, za wzrostem ceny. Nie protestuję bo to i tak nadal tanio ale miło by było usłyszeć czemu? -
Piotrek
Jak stoicie teraz z chętnymi do grupy "od zera"? Trzeba wpadać dzisiaj na trening, żeby mieć jeszcze szansę się zapisać, czy można przyjść dopiero w poniedziałek? -
hm... chętnych jest jak zwykle dużo, ale myślę, że jak przyjdziesz w poniedziałek to i tak się załapiesz. No ale skoro już tak wcześnie wstałeś... :b
-
Anonim
tak się kończy przeklejanie info ze strony na grono...
przypominam:
STRONA WWW GRUPY CAPOEIRA UNICAR WARSZAWA ZAWIERA NAJBARDZIEJ AKTUALNE INFORMACJE DOTYCZĄCE DZIAŁALNOŚCI GRUPY, TERMINÓW, TRENINGÓW, IMPREZ itd.
zapraszam na stronę do lektury!
w poniedziałek co najwyżej można się przywitać z panem dozorcą.
pozdr,
Krzysiek -
hyhy no cóż mała wpadka, ale na stronie to też zostało poprawione później :)
Więc według najnowszych wieści, pierwszy wrześniowy trening dla wszystkich we wtorek o 19
Dzięki za poprawkę ^^ -
Anonim
>Onça napisała:
>Tyle lat była jedna stała cena i było dobrze, jestem
>bardzo ciekawa co w tym roku się niby zmieniło? Liczę że
>zostaną przedstawione jakiekolwiek - nawet mierne
>argumenty, za wzrostem ceny. Nie protestuję bo to i tak
>nadal tanio ale miło by było usłyszeć czemu?
Inflacja... Wystarczy taki ? -
Iúna
-
Anonim
było zastrzeżenie, że wszystko jest dynamiczne. z resztą, od wczoraj jesteście w grupie? niby polska, ale klimat brazylijski... czyli opóźnienia i dynamika wydarzeń w pakiecie! :) -
ert
Nie do końca rozumiem o co te pretensje. Co do ceny to rozmawiajcie z tym kto je ustala ale nie pamiętam żeby ktokolwiek sugerował, że ceny zostały ustalone na zawsze i co by się nie działo to już do końca świata będzie 100 złotych. Wolny rynek.
A co do zmian to przykro mi, zastrzegałem, że może się zmieniać. Tak na marginesie to udział w treningach, spotkania informacyjne i capoeira w ogóle nie jest obowiązkowa i nikt nikogo do niczego nie zmusza. -
ert
Termin i godzina spotkania raczej się już nie zmieni. Co do płatności to proponuje porozmawiać z Andrzejem i ewentualnie ustalić jakąś opcje w stylu tych 3 miesięcy. W tej kwestii ja nic wymyślić ani uargumentować nie mogę. Andrzej powiedział, że wyjaśni dlaczego tak a nie inaczej. No i polecam śledzenie strony, jakby coś się zmieniało to informacje się pojawią od razu. -
Anonim
>Ptaku napisał
>>Onça napisała:
>>Tyle lat była jedna stała cena i było dobrze, jestem
>>bardzo ciekawa co w tym roku się niby zmieniło? Liczę
>że
>>zostaną przedstawione jakiekolwiek - nawet mierne
>>argumenty, za wzrostem ceny. Nie protestuję bo to i tak
>>nadal tanio ale miło by było usłyszeć czemu?
>
>Inflacja... Wystarczy taki ?
<lol> inflacja specyficzna - warszawska - fakt wolny rynek, ale i wolność słowa to co pytać już nie wolno?
A co do "pretensji" to nigdzie ich nie widzę, co najwyżej pytania wyrażające ciekawość, bądź też koleżanka, która swoim stwierdzeniem w moim przekonaniu dała upust swojemu rozgoryczeniu, że we wtorek widocznie nie da rady przyjść... chyba trochę przewrażliwieni się zrobiliście - serio nikt tu nikogo nie atakuje:)
A z Tobą Krzysiu też nie do końca się zgadzam - jeśłi więcej osób przyszłoby w poniedziałek to ja chętnie pójdę np. do "naszej mordowni" -
Onça
Podpisuję się obiema łapkami :D nie ma pretensji i jest ok chcemy (tzn. ja chcę) tylko wiedzieć co się zmieniło? :)
|
|
To grono jest wynikiem działania przez prawie dwa lata prywatnego grona o tej samej nazwie. Nares...
Miejsca grona (3)
-
Akademia UNICAR Capoeira Warszawa Wilcza 32/100, Warszawa
-
pola mokotowskie - tu zwykle ćwiczymyplenerowo Józefa i Jana Rostafińskich, Warszawa
-
Capoeira Unicar Warszawa Twarda, Warszawa
- Dodaj miejsce