UNICAR Capoeira Warszawa [71]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • *

Tu zamieszczamy ogłoszenia o rzeczach zgubionych na treningu itp.
    W plecaku znalazłem koszulkę czarną; p Do odbioru w środę na treningu (w ramach rekompensaty za niechcące "podpierdzielenie" będzie czysta i pachnąca; p tj. wyprana
  • mnich

no i żeby mi to było przed ostatni raz... nawet pod prysznic nie można na chwilę iść... :)
  • *

Hah :) Tak myslałem że to twoja; p taka mokra i obslizgła...; p
  • Anonim

Ciekawe, bo ja też zostawiłem koszulkę... Mógłbyś ją bardziej opisać? :P
  • *

Czarny bezrękawnik L'ka
  • mnich

hehe moja jak nic a że lekko przepocona... no cóż się trenuje - się człowiek poci :)
    Aha ręcznik też gdzieś tam w szatni powinien być... wczoraj widocznie był dzień roztargnionych... :p
  • *

o ręczniku nic nie wiem....
  • mrówka

Witam. Ja też poszukuje pewnej rzeczy chociaż nic nie zgubiłam. Krótko mówiąc: ma ktoś może do odsprzedania, lub najlepiej nowe (może wasz instruktor ma na stanie), niebieskie abady z logiem UNICARU , rozmiar S ?? Byłabym wdzięczna za pomoc ^_^'

mail: altervir.ego@gmail.com i

gg: 8458630
  • mnich

sama niebieskie to raczej Vivido ma, ale z logo to może być problem...
    A propos zgub to wszystko się znalazło :) Nie ma to jak treningi w Akademii... :)
  • mrówka

Właśnie zależy mi na tym żeby jednak były z logiem ...
  • Onça

Zostawiłam w poniedziałek po treningu czarną koszulkę i stanik jeśli ktoś znalazł to czekam na kontakt. To roztrzepanie mnie kiedyś zgubi; )
  • Jamanta

Siema.Wpadnijcie w niedzielę pograć capo na polach mokotowskich przy pubie merlin.Spotkanie luźne niezależnie od grupy.Tylko rekreacja :D Pozdro.
  • Jamanta

ok.godz.14.00 blisko pubu merlin
  • *

Już po raz czwarty rusza ArtPark
    Nie zabraknie licznych wydarzeń kulturalnych (koncerty, spektakle, zabawy taneczne, warsztaty, seanse filmowe), zarówno dla dzieci, jak i dorosłych. Dla tysięcy mieszkańców Warszawy i okolic ta letnia scena w Parku im. Marszałka E. Rydza-Śmigłego stała się stałym punktem na kulturalno-rozrywkowej mapie stolicy.
    W ramach ArtParku jest też pokaz :)

27 sierpnia 2010, piątek, 19.00
    „BOM DIA BRASIL – TANECZNA PODRÓŻ PO BRAZYLII” – CAPOEIRA UNICAR WARSZAWA, SAMBA ARTE AS BELEZAS DO BRASIL, PAWEŁ KUCHARCZUK (fiesta brazylijska)

To by wypadało na czas naszej roda, więc nie mam pojęcia czy to będzie w ramach roda; p Dowiemy się od Vivida pewnie :)
| |

To grono jest wynikiem działania przez prawie dwa lata prywatnego grona o tej samej nazwie. Nares...

Fotki

Miejsca grona (3)