-
*
Tu zamieszczamy ogłoszenia o rzeczach zgubionych na treningu itp.
W plecaku znalazłem koszulkę czarną; p Do odbioru w środę na treningu (w ramach rekompensaty za niechcące "podpierdzielenie" będzie czysta i pachnąca; p tj. wyprana -
no i żeby mi to było przed ostatni raz... nawet pod prysznic nie można na chwilę iść... :)
-
*
-
Anonim
Ciekawe, bo ja też zostawiłem koszulkę... Mógłbyś ją bardziej opisać? :P -
-
*
-
hehe moja jak nic a że lekko przepocona... no cóż się trenuje - się człowiek poci :)
Aha ręcznik też gdzieś tam w szatni powinien być... wczoraj widocznie był dzień roztargnionych... :p -
*
-
mrówka
Witam. Ja też poszukuje pewnej rzeczy chociaż nic nie zgubiłam. Krótko mówiąc: ma ktoś może do odsprzedania, lub najlepiej nowe (może wasz instruktor ma na stanie), niebieskie abady z logiem UNICARU , rozmiar S ?? Byłabym wdzięczna za pomoc ^_^'
mail: altervir.ego@gmail.com i
gg: 8458630 -
sama niebieskie to raczej Vivido ma, ale z logo to może być problem...
A propos zgub to wszystko się znalazło :) Nie ma to jak treningi w Akademii... :) -
mrówka
-
Onça
Zostawiłam w poniedziałek po treningu czarną koszulkę i stanik jeśli ktoś znalazł to czekam na kontakt. To roztrzepanie mnie kiedyś zgubi; ) -
Jamanta
Siema.Wpadnijcie w niedzielę pograć capo na polach mokotowskich przy pubie merlin.Spotkanie luźne niezależnie od grupy.Tylko rekreacja :D Pozdro. -
Jamanta
-
*
Już po raz czwarty rusza ArtPark
Nie zabraknie licznych wydarzeń kulturalnych (koncerty, spektakle, zabawy taneczne, warsztaty, seanse filmowe), zarówno dla dzieci, jak i dorosłych. Dla tysięcy mieszkańców Warszawy i okolic ta letnia scena w Parku im. Marszałka E. Rydza-Śmigłego stała się stałym punktem na kulturalno-rozrywkowej mapie stolicy.
W ramach ArtParku jest też pokaz :)
27 sierpnia 2010, piątek, 19.00
„BOM DIA BRASIL – TANECZNA PODRÓŻ PO BRAZYLII” – CAPOEIRA UNICAR WARSZAWA, SAMBA ARTE AS BELEZAS DO BRASIL, PAWEŁ KUCHARCZUK (fiesta brazylijska)
To by wypadało na czas naszej roda, więc nie mam pojęcia czy to będzie w ramach roda; p Dowiemy się od Vivida pewnie :)