Uniwersytet Ekonomiczny w Krakowie [959]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • atertiarch.

Nie macie moze przykladowych egzaminow/testow wstepnych na AE (pozyczyc/zeskanowac etc).

Dzisiaj sie dowiedzialam ze takowe mozna tylko kupic a jakoze ze mnie sknera to wole wydac te 20 zl na cos innego; )

Bylabym niezmiernie wdzieczna.
    :)
  • atertiarch.

Rozumiem ze nie.
  • Anonim

No nie... Wpadnij na forum AE - tam może ktoś mieć.

http://ie.ae.krakow.pl/forum/index....
  • butters

o ile pamietam,to posiadam w moich rozleglych archiwach takowe tesciki :) wiec mozemy sie potargowac....z checia sie ich pozbede, pozdrawiam
  • Anonim

mozna kupic w ksiegarni uczelnianej

poza tym w tym roku nie ma egzaminow, bo przelicza sie plunkty z matury do egzaminu przystepuja chetni ( a sa tak nawiasem mowiac bardzo proste )
  • Anonim

Dziś znalazłem u siebie testy z roku 2002. Za przysłowiową złotówkę jestem skłonny je oddać... xDDD

kontakt -> gg 2884363
  • Anonim

Do egzaminów przystępują 'starzy' maturzyści oraz Ci, którzy nie zdecydowali się zdawać matematyki na 'nowej' maturze :)

Really proste są?; >
  • atertiarch.

Zmolestowalam moja ex.matematyczke. Buhaha..!
    Zakladam ze o mnie zapomni wiec zwroce sie po raz drugi z blagalna prosba.

Mi na ogol chodzi o to zeby miec jakiekolwiek pojecie o tym jak te testy beda wygladac.. bo przypuszczam ze strzelanie odpowiedzi nie wchodzi w rachube; )

.. i jestem 'starym' maturzysta.. znaczy: od roku moglabym juz byc na studiach ale zachcialo mi sie 5-cio letniej szkoly.
    Fascynujace, czyz nie?; )
  • Anonim

No to spotkamy się na wstępnych :)))
  • Anonim

No to powodzenia.... aha... i mocno zakreślajcie kółka... czasem komputer mogą spartolić sprawę; )
  • RaNo

Znając AE, to komputery na pewno spartolą sprawę i pewnie ostatecznie będą to sprawdzali ręcznie :P

Ale co tam :) Powodzenia!
  • Anonim

Tez chodizlem 5 lat do liceum... zrobilem certyfikat OSD-Mittelstufe z niemca C1 na gut, najpierw powiedziano mi ze z takim papierkiem to dostane max za niemca +preferowany w sumie na dzien dobry 50pkt . A dzis jak skladalem papiery...powiedziano mi :w trakcje rekrutacji zmienilismy zasady, nie dostanei pan maxa...hmm mozemy zaproponowac 30/50, zgodzilem sie bo jak tu - od nowa przyjezdzac pisac ...zdecydowalem sie na ta uczelnie bo uwazalem ze mam wieksze szanse niz na ninne...tymczasem nowa matura poszla super ludzio -poziom banalny maja po 92% 96% a nawet 100%, wiec prosty rachunek...zegnaj zarzadzanie , marketing i ekonomia :(

PS:wiecie moze ilu kandydatow jest?ile miejsc? albo jak bylo rok temu z gory dziekuje i pozdrawiam Marcin
  • mgr small talk

chlopie na ae wezma malpe byle by potrafila dodawac i wplacala kase:)np za basen

itp ae to biznes
  • Anonim

spox juz wiem ...:)

jest 390 miejsc na "zarzadzanie i marketing" i 1500 kandydatow
  • Anonim

Tak?! Yyy. No to żegnaj AE... :)
  • Anonim

yyy aco slabe masz oceny? ..ja sie martwie bo sie zwolnilem certyfikatem z ocena 4 i dostaje tylko 30/50 pkt, nie wiem czy nie lepiej byloby pisac test...ale z kolei nie chce mi sie przez 2 dni z radomia przyjezdzac..a nocleg w Krakowie...lubie swoje lozeczko nie moglbym zasnac :P i tak zdaje tylko albo az matme :)
  • Anonim

Napiszę tak: są i będą lepsi. Ode mnie ofkoz :>
  • mgr small talk

chyba ze jestes ladna! to cie wezna:)
  • jestem wujkiem

tak jak mnie wzieli;d
  • Anonim

Heh :P
  • 1
  • 2
| |

Forum Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie. Dla kandydatów, studentów, absolwentów

Uniwersytet Ekonomiczny

• do
Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (0)