- 1
- 2
-
atertiarch.
Nie macie moze przykladowych egzaminow/testow wstepnych na AE (pozyczyc/zeskanowac etc).
Dzisiaj sie dowiedzialam ze takowe mozna tylko kupic a jakoze ze mnie sknera to wole wydac te 20 zl na cos innego; )
Bylabym niezmiernie wdzieczna.
:) -
atertiarch.
-
Anonim
-
butters
o ile pamietam,to posiadam w moich rozleglych archiwach takowe tesciki :) wiec mozemy sie potargowac....z checia sie ich pozbede, pozdrawiam -
-
Anonim
mozna kupic w ksiegarni uczelnianej
poza tym w tym roku nie ma egzaminow, bo przelicza sie plunkty z matury do egzaminu przystepuja chetni ( a sa tak nawiasem mowiac bardzo proste ) -
Anonim
Dziś znalazłem u siebie testy z roku 2002. Za przysłowiową złotówkę jestem skłonny je oddać... xDDD
kontakt -> gg 2884363 -
Anonim
Do egzaminów przystępują 'starzy' maturzyści oraz Ci, którzy nie zdecydowali się zdawać matematyki na 'nowej' maturze :)
Really proste są?; > -
atertiarch.
Zmolestowalam moja ex.matematyczke. Buhaha..!
Zakladam ze o mnie zapomni wiec zwroce sie po raz drugi z blagalna prosba.
Mi na ogol chodzi o to zeby miec jakiekolwiek pojecie o tym jak te testy beda wygladac.. bo przypuszczam ze strzelanie odpowiedzi nie wchodzi w rachube; )
.. i jestem 'starym' maturzysta.. znaczy: od roku moglabym juz byc na studiach ale zachcialo mi sie 5-cio letniej szkoly.
Fascynujace, czyz nie?; ) -
Anonim
-
Anonim
No to powodzenia.... aha... i mocno zakreślajcie kółka... czasem komputer mogą spartolić sprawę; ) -
RaNo
Znając AE, to komputery na pewno spartolą sprawę i pewnie ostatecznie będą to sprawdzali ręcznie :P
Ale co tam :) Powodzenia! -
Anonim
Tez chodizlem 5 lat do liceum... zrobilem certyfikat OSD-Mittelstufe z niemca C1 na gut, najpierw powiedziano mi ze z takim papierkiem to dostane max za niemca +preferowany w sumie na dzien dobry 50pkt . A dzis jak skladalem papiery...powiedziano mi :w trakcje rekrutacji zmienilismy zasady, nie dostanei pan maxa...hmm mozemy zaproponowac 30/50, zgodzilem sie bo jak tu - od nowa przyjezdzac pisac ...zdecydowalem sie na ta uczelnie bo uwazalem ze mam wieksze szanse niz na ninne...tymczasem nowa matura poszla super ludzio -poziom banalny maja po 92% 96% a nawet 100%, wiec prosty rachunek...zegnaj zarzadzanie , marketing i ekonomia :(
PS:wiecie moze ilu kandydatow jest?ile miejsc? albo jak bylo rok temu z gory dziekuje i pozdrawiam Marcin -
mgr small talk
chlopie na ae wezma malpe byle by potrafila dodawac i wplacala kase:)np za basen
itp ae to biznes -
Anonim
spox juz wiem ...:)
jest 390 miejsc na "zarzadzanie i marketing" i 1500 kandydatow -
Anonim
-
Anonim
yyy aco slabe masz oceny? ..ja sie martwie bo sie zwolnilem certyfikatem z ocena 4 i dostaje tylko 30/50 pkt, nie wiem czy nie lepiej byloby pisac test...ale z kolei nie chce mi sie przez 2 dni z radomia przyjezdzac..a nocleg w Krakowie...lubie swoje lozeczko nie moglbym zasnac :P i tak zdaje tylko albo az matme :) -
Anonim
-
mgr small talk
-
jestem wujkiem
-
Anonim
- 1
- 2