Uniwersytet Ekonomiczny w Krakowie [959]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Bonop

hej co sądzicie o naszej Alma Mater?? piszcie. wedlug mnie uczelnia jest spoko, ale panuje na niej totalny informacyjny burdel.nikt nic nie wie. a panie w dziekanatach maja problem z udzieleniem podstawowych informacji.
  • Anonim

Heh... ta dezinformacja, to nie tylko problem naszej uczelni z tego co wiem... Panie z dziekanatu, pomimo, że zdezorientowane czasami, są chyba jednymi z milszych z tego 'gatunku' (mam małe spektrum do porównań; ) ). Poza tym, że nie było ferii,i że istnieją tacy ćwiczeniowcy jak mgr Litwa (sic!), to bardzo nie ma się do czego przyczepić. Zobaczymy co wniesie nowy rektor, oby to były ferie...; )
  • Anonim

hmm...mnie nasza "kochana" akademijka nie przestaje zaskakiwac...negatywnie;) zdaje mi sie że tutaj wszytsko robi sie na hurra. zapisy na specjalności...wybór promotora itp.....zero prawidlowej i przemyslanej organizacji...ale to pewnie jest tak jak mowi Tom.M....wszedzie chyba tak jest...
  • Bonop

p[ani z dziekanatu bogiem jest. prawda stara jak swiat. przeciez to ona nie dziakan decyduje co i jak. nie wiem jak wasze panie, ale moja z wydzialu finansow jest glupsza niz ustawa przewiduje.
  • Anonim

te z ekonomii nawet nie są w ciemie bite;) ale..cóż...praca w takim charakterze zobowiązuje a że Polska to kraj kultywujący tradycje to owe osobniczki mają czasem jakieś "halo";)..to ostentacyjne odnoszenie sie do petentow i ta jakby ciągła przerwa na bułeczke;)
  • addicted to be happy :)

elo od pan z dziekanatu sie prosze odczepic, bo to sa najbardziej rowne panie z dziekanatu ze wszystkich krakowskich (i pewnie nie tylko) uczelni !!!! pani z dziekanatu potrafi wszystko i jak sie ja poprosi a nie drze ryja to wszystko zalatwi; ) panie z dziekanatu informatyki RULEZZZZZ !!!!
  • Kelf

Co ja moge powiedziec...Panie z dziekanatu rulez :D
    odczepic sie od nich :P
  • mgr small talk

heh
    to ze zamiast wyposazyc sale komputerowe kupuja kostke brukowa i pomnik :\
    (na kierunku infa i ekonometria to na tych kompach ciezko co zrobic np na ekonometrii -solver sie wywala hehe, nie mowiac zrobieniu zainstalowaniu linuxa od podsataw bo kompy nie maja dyskow, a rozdzielczosc to 640x480)ech

a nowy sprzet dla uczelni nie kosztowal by tak duzo,ale co tam pomnik wyglada lepiej

to ze konta na wizardzie obnizono z 5 mb do 2 lub mniej! ech

to ze srednio w sesji jest okolo 6 egzaminow lub wiecej

to ze nie mozna wnosic plecakow do sal komputerowych ale torebki mozna

to ze nie ma sali z internetem z prawdziwego zdazenia

to polowa cwiczen to idiotyzm i ze wiekszosc czasu sie spedza oczekujac na koniec zajec bo duzo nie wnosza a dzien stracony

ze panie szatniarki w bibliotece nie pzryjma ci ubrania jak nie powiesz ze idziesz do biblioteki
  • RaNo

niewinny niestety mądrze prawi :/

natomiast z paniami szatniarkami w bibliotece to trzeba wiedzieć jak rozmawiać i wtedy przyjmą ci ubranie nawet jak powiesz, że chcesz się tylko przejechać windą na czwarte i spowrotem; -)
  • Netka

No nie wiem,co do tych pań z szatni...:/ Miłością do studentów,to one nie pałają...:D No, chyba,ze TYLKO mają taki stosunek do studentEK :p Nam się raczej nie da ich zabajerować; )
  • addicted to be happy :)

panie z szatni sa straszne, ikony peerelu :]

a pomnik tez jest fajny, tylko co oznacza ten mix co go tam namalowali ?? :D:D (jesli popelnie blad nie wiedzac, co tam jest to nie krzyczcie :D:D ,poprostu mnie nie zaciekawil ) ...pomnik i swieczki obok niego sa mile ale sadze ze bylyby lepsze inwestycje, np. ogrodek piwny nalezacy do wall street :D:D

moze napiszemy petycje do jasnie nam panujacego rektora ??
  • Anonim

Ta rzeźba czy co to tam jest jest strasznie kaszaniasta.... :///

Walnąć kloca z brązu to i ja bym potrafił... :???
| |

Forum Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie. Dla kandydatów, studentów, absolwentów

Uniwersytet Ekonomiczny

• do
Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (0)