-
Anna
hmm....jestem bardzo ciekawa czy ktos ze studiujacych w sosnowcu mieszka w akademiku...jesli tak to w jakim i jak sie wam podoba.... -
Paweł W.
Hej ho, yoyoyo!!!Ja mieszkam w akademiku!!Studiuje w zylecie i jest bardzo okey!!Mieszkam na 2 pietrze i robie fajne biby, nawet sedesy lataja przez okna!!!Pozdrawiam!! -
Grono.Net
Ja też mieszkam w akademiku. Co prawda sedesy przez okna jeszcze u nas nie atały (chyba), ale za to rozegrało się kilka dantejskich scen :]
Tak czy owak, nie zamieniłabym akademika np na stancję. -
panna Hela ma w glowie trzmiela
-
-
tamtam
-
Sabinka
w Cieszynie sa fajne akademiki mialam okazje tam mieszkac na praktykach:) ale sa tam chyba tylko 2 akademiki wiec wyboru wielkiego nie ma:) -
Anonim
jezeli chodzi o akademiki w Sosnowcu to nie masz za wielkiego wyboru :) jezeli chcesz ciszy i spokoju to najlepszy bedzie nr 5, a jezeli wolisz troche imprez to pozostale 3 sa ok :) -
Sabinka
-
Anonim
-
Sabinka
-
Anna
w Cieszynie akademiki nie sa za ladne...ale polozenie ich jest ciekawe,takie male miasteczko :)
w katowicach z tego co slyszalam maja zamknac cos z akademikow :| -
gooralka
Hej, hej:)
W cieszynie są 3 akademiki i jest wybór :]
Nie są takie złe:D i są dość tanie - ok 200 zeta za miesiąc. Widziałam dużo gorsze akademiki!!! np. AGH w Kraku :D -
gooralka
-
Cirilla
Zdecydowanie DSN, ale 1 piętro też jest całkiem symatyczne, z 3 mam "kłaczkowe wspomnienia"... kiedyś zimą było tam troche pierza, bo poszewka była za słaba... długa historia :) -
devilish
-
o ile sie nie myle to znam z 7mki na ligocie siebie sama bo chyba od 3 bede w nim mieszkac; ) witam -
madi
Najlepsza jest II na Panewnikach. Mieszkałam tam przez 5 lat, najfajniejszy!!! -
devilish
-
devilish
-
Szatańska; ) no do zobaczenia ale ja jednak dopiero od 7 bo mnie lekarze zatrzymali poki co :/ dzis szukalam telewizora nieduzego wiec zapraszam na "m jak milosc" albo inne badziewie jako zer w polskiej telewizji nie ma nic hehe