Uzależnienie od książek [20044]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Elen

a moze ktos chcialby kupic jakas ksiazke, albo sprzedac jakas?
    nie widzialam takeigo tematu, a mysle ze warto by bylo cos takiego załozyć
  • Anonim

dobry pomysł:)
  • Anonim

Ja to z biblioteki wyporzyczam i narazie mi starczy; ) Dopuki w bibliotece będą pozycje warte do przeczytania to nie mam zamiaru nic kupować :P
  • Rafał WNM'ArsPoetika'

ewetualnie ktos moze puscic ksiazke w obieg..i niech krazy z rak do rak..bo po co ma stac na polce:)
  • Mallory Knox

dobra, zaczynam :]
    kupie: ''URODZONYCH MORDERCÓW'' J. HAMSHER, J. AUGUST. OKLADKA NIEBIESKA [KONIECZNIE!!!] WYD. 1996
    DAM SPORO...
  • Sejtanik Master

>Rawo napisał
    >ewetualnie ktos moze puscic ksiazke w obieg..i niech krazy z
    >rak do rak..bo po co ma stac na polce:)

dobry pomysł przeczytać książke podpisać się na końcu i dac komuś i tak dalej wywieźć za granice itd. skonczyłąm właśnie leksykon samobójców jutro komuś oddam...
  • :caro:

Macie racje,chyba tez tak zrobie.Ciekawa jestem gdzie kiedys wyladuje;) I czy kiedys sie dowiem kto ja teraz ma !!!
  • Anonim

ja mam taka przypadłość, ze przywiązuje się do książek :( ... nawet nie lubię porzyczać bo ludzie nie oddają :(
  • Anonim

Ja też :), ja swoje książki kocham, traktuję jak skarb i porzyczam wybrańcom :).
    A nawiązując już bezpośrednio do tematu: kupię: "Relikt", "Relikwiarz" i "Laboratorium" panów D.Prestona i L. Childa... (!) Wszelkie informacje proszę na skrzynkę.
  • Kain

Kupię:
    Wszystkie Które wiążą Sie z Raistlinem
    Saga "DragonLance"
  • Kain

Kupię Też Wszystkie Fantasy
  • țάŋаվ∂ħ

ja bym chętnie kupiła "sagę o ludziach lodu" :>. to kto ma :D?...
  • magni.magni. .

Ma może ktoś z Was książkę zatytułowana "Getto warszawskie. Przewodnik po nieistniejącym mieście"?
    Albo jakieś inne ciekawe książki na temat getta warszawskiego (szykuję prezentację maturalną:|).
  • magni.magni. .

Jakby ktoś coś mial to proszę o wiadomość. Z góry dziekuję:)
  • agatka_lubi_małymi

Poszukuje książek z Biblioteki Narodowej, najlepiej Młoda Polska i współczesność :)
  • Anonim

ja bym chętnie kupiła jakąś książkę po rosyjsku, np. Dostojewskiego (może być nawet Harry Potter :))
  • Anonim

Ja mam Sage ludzi lodu :D ale niestety nie wszystkie częsci bo kiedys jak byłam mała i głupia to poszłam je wymienic na harlekiny dla mamy:D I chyba do tej pory ma mi to za złe; D
  • :caro:

Szukam ksiazek po angielsku,jakies takie nie za skomplkowane,zeby mozna sie bylo z nich troszke pouczyc.Jezeli ktos takie ma i chce sie ich pozbyc to ja jestem chetna i przyjme je pod swoj dach;)
  • țάŋаվ∂ħ

>eMi napisała:
    >Ja mam Sage ludzi lodu :D ale niestety nie wszystkie
    >częsci bo kiedys jak byłam mała i głupia
    >to poszłam je wymienic na harlekiny dla mamy:D I chyba
    >do tej pory ma mi to za złe; D

"Sagę o Ludziach Lodu" za Harlequiny?! jak mogłaś; )?!
  • do this

sama idea krąŻenia i poŻyczania książek zsotała już zastosowana w portalu http://www.podaj.net dlatego zachęcam chociażby do przejrzenia działu "dostępne książki" myśle że wielu z was znajdzie tam tytuły których poszukuje, są tam także książki anglojęzyczne zatem polecam!
| |

Zanim założysz nowy temat, przeczytaj poniższe ZASADY: 1. Korzystając z wyszukiwarki sprawdź, ...

Fotki

Miejsca grona (1)