-
olala オ ラ ラ
witam,
jak w temacie. szukam książki marii janion "wampir. biografia symboliczna". do kupienia-pożyczenia. mój temat maturalny brzmi: motyw wampiryczny w literaturze XIX i XX wieku. potrzebuję trochę teorii, bo bohaterów mam duuuuuużo :)
pomożecie? -
Anonim
-
-
Resocjalizatorka
-
-
olala オ ラ ラ
>Echidna de Rais napisała:
>Ja ją kupiłam w księgarni przy UW, ale widziałam też w
>empikach.
a w której księgarni? -
Taka w przejściu, tuż przy UW... Liber, zdaje się. Uniwersytecka. Chyba 5% zniżki dla studentów;]
-
olala オ ラ ラ
-
Tylko wiesz, ja to kupowałam jakiś czas temu i wtedy jeszcze było dużo egzemplarzy... Ale może nadal są;]
-
Ewa
Ja z tej książki korzystałam w zeszłym roku. Również do pracy. Jest w bibliotece wilanowskiej, ul. Radosna. Nie wiem czy ci ta książka pomoże. Ja się na niej zawiodłam i w zasadzie z niej w ogóle nie skorzystałam. -
Anonim
Zgodnie z sugestią jednej z Gronowiczek, proponuję by ten wątek służył dalej także innym Gronowiczom, gdyby szukali pomocy, porady dotyczącej książek. -
Anonim
to ja może mniej konkretnie. szukam książki, która opisywałaby motyw zapachu w literaturze bądź filmie :) -
olala オ ラ ラ
-
olala オ ラ ラ
-
Anonim
>Pszczółka napisała:
>Mam olbrzymi problem ze znalezieniem książki "Podróże do
>piekieł. O eseistyce Bolesława Micińskiego" Krzysztofa
>Kozłowskiego. Jeśli ktoś posiada informację gdzie można
>ją kupić, wypożyczyć (narazie znalazłam tylko w
>Narodowej, na która niestety nie mam czasu)proszę o pomoc.
>Sprawdzałam już w wielu miejscach,w księgarniach
>internetowych, wydawnictwach, bibliotekach, czytelniach,
>największych księgarniach w Warszawie,w
>antykwariatach.Może ktoś wie gdzie takową pozycję można
>zdobyć, może ktoś ją posiada, o. Potrzebuję tego w
>ciagu najbliższych dni.
>
>Proszę o pomoc w poszukiwaniach.
-
Anonim
;D pachnidło to ja bardzo dobrze znam; ) całą prezentację maturalną opieram na tej książce. chodzi mi raczej o jakieś opracowanie. coś do literatury przedmiotu; P -
Kołcz
Gdzie mogę znaleść książki Jerzego Szyłaka o komiksie??? Byłbym wdzięczny z jakąkolwiek pomoc. -
Kfiat
-
Kołcz
-
Anonim
Ja bym Ci poradziła szukanie w centrum handlowe(obejść i poszukac w księgarniach) , -
Dzemitka
- Przeglądaj grona w kategorii Książka
- Przeglądaj grona w okolicy Słupno
- Załóż własne grono tematyczne