Uzależnienie od książek [20044]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • miss Anne Thropy

Ponieważ w wątku "Zmierzch"offtop jest niewskazany a dość regularny, pomyślałam sobie, że przyda się osobny temat na rozmowy o wszystkim i o niczym. Przy okazji możemy się trochę pointegrować:P. Zakładam ten temat na próbę - jeśli nie będziecie nim zainteresowani, to pewnie podzieli los niegdysiejszego "antytopica". Ale póki co - zapraszam do pogawędek:]
  • .Aszaaa.

Oooooo, jak miło!

Możemy pogadac o hulajnogach!
  • miss Anne Thropy

Owszem, o hulajnogach, marchewkach, Zmierzchu w wersji Pratchettowskiej... Tej ostatniej byłabym nawet ciekawa:]
  • țάŋаվ∂ħ

No no, dobra inicjatywa, popieram; ).
  • Anonim

O, i nową moderatorkę mamy:)
  • țάŋаվ∂ħ

Owszem, miło mi :).
  • vik.

a o kalarephach można??:P
  • Anonim

Nie, bo mam ich dość.
  • țάŋаվ∂ħ

A ja, owszem, lubię. Surowe :>.
  • Lobo

niech ktoś przyjdzie i pomoże mi posprzątac w lodówce; ( mam tam garnek z jakims mięsem nieotwierany od 3 tygodni i boje sie go ruszyc... moze powstanie z niego Bóg Winy jak w "Mrocznym, długim powiedwieczorku dusz" Adamsa ];>
  • țάŋаվ∂ħ

Lobo, póki jeszcze sam nie wychodzi z lodówki i nie wydaje dziwnych pomruków, to jest niegroźny, możesz otworzyć :D.
  • Lobo

jasne, a jak podniose pokrywke garnka to na mnie napadnie z nienacka; (
  • Linxy (Линкси:P)

Nie no, ogólnie țάŋаվ∂ħ ma rację, choć ja bym na wypadek szturchnęła najpierw ten garnek w miarę długim kijem...
  • Lobo

<odrzuca miecz na bok>
    zwycięstwo!!!
    bilans potyczki o Garnek z Zielonym Mięsem - dwie rany cięte i jedna szarpana...
    teraz tylko pozostalo rozmrozic i umyc lodowkę <zerka na ksiazke>... jak tylko skoncze rozdział ]:>
  • Ewa

Tylko 3 tygodnie i się bałaś? Masz małe doświadczenie; )
  • Lobo

zazwyczaj mam w lodowce zbyt malo rzeczy by tak sobie... dojrzewały; D
  • Anonim

Oj, na Twoim miejscu zaczekałabym, aż ten garnek sam sobie pójdzie.
  • Lobo

nie da rady, jutro sie wyprowadzam, a jak zostawie taki suprize to bede musiala w październiku szukac nowego lokum a niezbyt mi sie chce :/
  • Olszynka

O cholera, fuck, merde!
    Nie padło w wątku hasło 'wakacje', ale uświadomiłam sobie, że znowu spędzę lato w mieście i w pracy. Wszystkiego mi się odechciało.
    Grr.
    Chlip.
  • Anonim

Najlepszy zawód świata... uczeń. :D
| |

Zanim założysz nowy temat, przeczytaj poniższe ZASADY: 1. Korzystając z wyszukiwarki sprawdź, ...

Fotki

Miejsca grona (1)