-
Ponieważ w wątku "Zmierzch"offtop jest niewskazany a dość regularny, pomyślałam sobie, że przyda się osobny temat na rozmowy o wszystkim i o niczym. Przy okazji możemy się trochę pointegrować:P. Zakładam ten temat na próbę - jeśli nie będziecie nim zainteresowani, to pewnie podzieli los niegdysiejszego "antytopica". Ale póki co - zapraszam do pogawędek:]
-
.Aszaaa.
-
Owszem, o hulajnogach, marchewkach, Zmierzchu w wersji Pratchettowskiej... Tej ostatniej byłabym nawet ciekawa:]
-
-
-
Anonim
-
-
vik.
-
Anonim
-
-
Lobo
niech ktoś przyjdzie i pomoże mi posprzątac w lodówce; ( mam tam garnek z jakims mięsem nieotwierany od 3 tygodni i boje sie go ruszyc... moze powstanie z niego Bóg Winy jak w "Mrocznym, długim powiedwieczorku dusz" Adamsa ];> -
Lobo, póki jeszcze sam nie wychodzi z lodówki i nie wydaje dziwnych pomruków, to jest niegroźny, możesz otworzyć :D.
-
Lobo
jasne, a jak podniose pokrywke garnka to na mnie napadnie z nienacka; (
-
Linxy (Линкси:P)
Nie no, ogólnie țάŋаվ∂ħ ma rację, choć ja bym na wypadek szturchnęła najpierw ten garnek w miarę długim kijem... -
Lobo
<odrzuca miecz na bok>
zwycięstwo!!!
bilans potyczki o Garnek z Zielonym Mięsem - dwie rany cięte i jedna szarpana...
teraz tylko pozostalo rozmrozic i umyc lodowkę <zerka na ksiazke>... jak tylko skoncze rozdział ]:> -
Ewa
-
Lobo
zazwyczaj mam w lodowce zbyt malo rzeczy by tak sobie... dojrzewały; D -
Anonim
-
Lobo
nie da rady, jutro sie wyprowadzam, a jak zostawie taki suprize to bede musiala w październiku szukac nowego lokum a niezbyt mi sie chce :/ -
Olszynka
O cholera, fuck, merde!
Nie padło w wątku hasło 'wakacje', ale uświadomiłam sobie, że znowu spędzę lato w mieście i w pracy. Wszystkiego mi się odechciało.
Grr.
Chlip. -
Anonim
- Przeglądaj grona w kategorii Książka
- Przeglądaj grona w okolicy Słupno
- Załóż własne grono tematyczne
|
|
Zanim założysz nowy temat, przeczytaj poniższe ZASADY: 1. Korzystając z wyszukiwarki sprawdź, ...
Miejsca grona (1)
-
Antykwariat Kwadryga Wilcza, Warszawa
- Dodaj miejsce