Uzależnienie od książek [20044]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • terefere.

Ktoś czytał? Przpiękna książka. Polecam każdemu. Bardzo mądra.
    Pana Janusza L. Wiśniewskiego.
  • Zuzia

gdzies juz byl taki watek i generalnie ksiazka zostala zjechana
  • Generał Daimos

Cos chyba słyszałem.
  • Anonim

Mi się bardzo podobała, subtelnie erotyczna, bardzo romantyczna.

Jeśli traktować to w 100% poważnie, to chyba gatunek sience fiction, ale jesli zagłębic się w uczucia to coś w sam raz dla kobiet (i nie tylko!) :)
  • Grono.Net

jest wątek o wiśniewskim oraz o losie powtórzonym, nie ma o samotności, dlatego zostawiam
  • terefere.

dzieki, ja przegladalam i nie widzialam nic o s@motnosci.
    zjechana czy nie, mi sie bardzo podobala i byla jedna z madrzejszych ksiazek, ktore przeczytalam. i wyplakalam wszystkie zgromadzone łzy. teraz produkuje nowe.
  • Anonim

dobrze sie czyta...ladnie ubrana w slowa,ale mnie nie przekonala...

• Aguś

dobrze sie czyta to prawda... odrobinke erotyczna, ale taka w sam raz na letni wieczór, bo przez tyle czasu się ją pochłania... i popłakać troszkę można .... dobra, nie troszkę nawet bardzo
    wzruszająca i prawdziwa
    gorąco polecam!!!
  • M@trix

To ksiazka z gatunku "jak sobie poscielesz tak sie wyspisz".. zwroccie uwage, ze jej bohaterzy sami zgotowali sobie ten los, na wlasne zyczenie.. no ale dobra przestroga.. dla kazdego internauty; )
  • Aysa

cóż... niezaleznie od przynaleznosci gatunkowej (generalnie, chyba jednak niestety science fiction)
    ksiazka jest piekna, prawdziwa.. sposob uchwycenia emocji niesamowity...
    placze sie przy niej bez opanowania... niezaleznie od swiadomosci fikcji i tego, ze bohaterowie (a wlasciwie bohaterka) sama wybiera swoj los.... bo tez i placze sie chyba bardziej nad Jakubem (to takie moje skromne zdanie)
    ogromna zaleta jest to, ze mimo iż o milosci historia nie jest przeslodzona....
    to cecha raczej autora, bo wszystkie jego teksty sa takie slodko - gorzkie.....
    jak życie
  • Anonim

hmm... "czytalam samotnosc.." i pierwsze slowo po przeczytaniu jakie przyszlo mi do glowy to smutek.
    To co najbardziej urzeklo mnie w tej ksiazce, to sposob w jaki Wisniewski ( skad inad niewatpliwie nieprzecietnie inteligentny facet) opisywal uczucia. Z jednej strony, racjonalnie ( jak mezczyzna) z drugiej tak bardzo grajac na emocjach.. .
  • Anonim

eno niezla ksiazka.......czytalam...swier dzam, ze nie dla dzieci :)
  • Emilia

jak dla mnie:
    można przeczytać, ale bez rewelacji...

• Anonim

nuda; / ksiazka raczej słaba
  • Anonim

ksiazka mocno przecietna, mdla, i beztresciowa..koles pojechal po najcienszej linii oporu wrzucil erotyke gdzie sie da i patrzyl z zadowoleniem jak ludzie to kupuja..coz..sorki-ale mnie nie rusza facet placzacy na lawce w zelazowej woli...
  • terefere.

to nie jest poporostu ksiazka o facecie, ktory siedzi i placze w zelazowej woli.
    to jest przedstawienie jak zycie potrafi zrobić Cię w balona. masz coś tuż tuż, a tu nagle pf. i tego nie ma.
    płakałam koszmarnie czytając tą książkę ale to dlatego, bo strasznię się wczułam w postac Jakuba. Było mi go tak strasznie żal...
  • leave me alone.

Ja czekam aż kumpela skończy czytać a potem mi pożycza:)
  • Anonim

nie no jasne zie nie jest tylko o tym..jest tez o smierci...pod krwiozercza koparka..litoooosci:P
  • Oveja Negra

masz racje jest tam troche tandetnych opowiadanek ( np o Natalii) ale ogolnie ksiazka jest godna polecenia.
  • Anonim

Mi się spodobała, ale dopiero jak się wczytałam:)

Słyszał ktoś że ma być kontynuacja? Coś mi się o uchy obiło:)
| |

Zanim założysz nowy temat, przeczytaj poniższe ZASADY: 1. Korzystając z wyszukiwarki sprawdź, ...

Fotki

Miejsca grona (1)