-
terefere.
Ktoś czytał? Przpiękna książka. Polecam każdemu. Bardzo mądra.
Pana Janusza L. Wiśniewskiego. -
Zuzia
-
Generał Daimos
-
Anonim
Mi się bardzo podobała, subtelnie erotyczna, bardzo romantyczna.
Jeśli traktować to w 100% poważnie, to chyba gatunek sience fiction, ale jesli zagłębic się w uczucia to coś w sam raz dla kobiet (i nie tylko!) :) -
-
Grono.Net
jest wątek o wiśniewskim oraz o losie powtórzonym, nie ma o samotności, dlatego zostawiam -
terefere.
dzieki, ja przegladalam i nie widzialam nic o s@motnosci.
zjechana czy nie, mi sie bardzo podobala i byla jedna z madrzejszych ksiazek, ktore przeczytalam. i wyplakalam wszystkie zgromadzone łzy. teraz produkuje nowe. -
Anonim
-
Aguś
dobrze sie czyta to prawda... odrobinke erotyczna, ale taka w sam raz na letni wieczór, bo przez tyle czasu się ją pochłania... i popłakać troszkę można .... dobra, nie troszkę nawet bardzo
wzruszająca i prawdziwa
gorąco polecam!!! -
To ksiazka z gatunku "jak sobie poscielesz tak sie wyspisz".. zwroccie uwage, ze jej bohaterzy sami zgotowali sobie ten los, na wlasne zyczenie.. no ale dobra przestroga.. dla kazdego internauty; )
-
Aysa
cóż... niezaleznie od przynaleznosci gatunkowej (generalnie, chyba jednak niestety science fiction)
ksiazka jest piekna, prawdziwa.. sposob uchwycenia emocji niesamowity...
placze sie przy niej bez opanowania... niezaleznie od swiadomosci fikcji i tego, ze bohaterowie (a wlasciwie bohaterka) sama wybiera swoj los.... bo tez i placze sie chyba bardziej nad Jakubem (to takie moje skromne zdanie)
ogromna zaleta jest to, ze mimo iż o milosci historia nie jest przeslodzona....
to cecha raczej autora, bo wszystkie jego teksty sa takie slodko - gorzkie.....
jak życie -
Anonim
hmm... "czytalam samotnosc.." i pierwsze slowo po przeczytaniu jakie przyszlo mi do glowy to smutek.
To co najbardziej urzeklo mnie w tej ksiazce, to sposob w jaki Wisniewski ( skad inad niewatpliwie nieprzecietnie inteligentny facet) opisywal uczucia. Z jednej strony, racjonalnie ( jak mezczyzna) z drugiej tak bardzo grajac na emocjach.. . -
Anonim
-
Emilia
-
Anonim
-
Anonim
ksiazka mocno przecietna, mdla, i beztresciowa..koles pojechal po najcienszej linii oporu wrzucil erotyke gdzie sie da i patrzyl z zadowoleniem jak ludzie to kupuja..coz..sorki-ale mnie nie rusza facet placzacy na lawce w zelazowej woli... -
terefere.
to nie jest poporostu ksiazka o facecie, ktory siedzi i placze w zelazowej woli.
to jest przedstawienie jak zycie potrafi zrobić Cię w balona. masz coś tuż tuż, a tu nagle pf. i tego nie ma.
płakałam koszmarnie czytając tą książkę ale to dlatego, bo strasznię się wczułam w postac Jakuba. Było mi go tak strasznie żal... -
leave me alone.
-
Anonim
nie no jasne zie nie jest tylko o tym..jest tez o smierci...pod krwiozercza koparka..litoooosci:P -
Oveja Negra
masz racje jest tam troche tandetnych opowiadanek ( np o Natalii) ale ogolnie ksiazka jest godna polecenia. -
Anonim
Mi się spodobała, ale dopiero jak się wczytałam:)
Słyszał ktoś że ma być kontynuacja? Coś mi się o uchy obiło:)
- Przeglądaj grona w kategorii Książka
- Przeglądaj grona w okolicy Słupno
- Załóż własne grono tematyczne