Uzależnienie od książek [20044]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Sani

Czy to tylko moje odczucie, że pewnych rzeczy się nie tyka ? Bo może ja przesadzam, ale zniesmaczył mnie i zaskoczył pomysł promowania się metodą pisania książek na zamówienie!
    Piosenka - niech im będzie. Produkt placement - jakoś zniosę. ale dopisywanie dalszych przygód znanych postaci po to, żeby się promować ? Zresztą, przeczytajcie, może ja przesadzam.

http://www.ideatur.pl/spolecznosc/b...
  • Zaciekawiony

Warto dodać, że liczba tomów serii o Panu Samochodziku sięga prawie 100, choć sam Nienacki napisał ledwie 15. Zaczęło się od tego, że przyjaciel Nienackiego dokończył ostatnią powieść, i przerobił pewną wczesną powieść, tak aby pasowała do serii. Potem napisał kilka tomów a gdy zmarł, za następne Samochodziki brali się podnajmowani inni pisarze. Nawet Pilipiuk wyprodukował ze dwadzieścia tomów pod pseudonimem. A jakość... recenzje jakie słyszałem są raczej nie przychylne.
  • Pafnucy

Przepraszam, ale co konkretnie jest w tym złego? Bo nie rozumiem?

Jeśli im wyjdzie kit, a coś czuję że wyjdzie, jak to bywa z urzędniczymi zamówieniami, to im wyjdzie kit. I będzie można tylko biadolić, że po raz kolejny kasa podatników poszła w błoto.

A jeśli wyjdzie coś ekstra, to może przywrócą do łask Pana Samochodzika.
| |

Zanim założysz nowy temat, przeczytaj poniższe ZASADY: 1. Korzystając z wyszukiwarki sprawdź, ...

Fotki

Miejsca grona (1)