-
Anonim
JA pamietam tylko moje kochane opowieści z narni....ale cudowna basniowa ksiażka....
albo "chlopak na opak" , albo mala ksiezniczka, tajemniczy ogrod, Ania z zielonego wzgorza.... nie wiem czy tez macie takie odczucie ze jak jest sie mlodszym zupelnie inaczej odbiera sie ksiazki...z wieksza wyobraznia i zaangazowaniem? -
Anonim
ja do dziś pamiętam "dzieci z bullerbyn" (czytałam dziesiątki razy) i "małą księżniczkę" :)
-
aksi
fakt dzieci z bullerbyn były super oraz szatan z siudmej klasy... do teraz czasem przeglądam te książki... -
Zuzia
ET, akademia pana kleksa, plastusiowy pamietnik, cos z bocianem w tytule i przygody tomka sawyera to moje hity z dziecinstwa-kazda przeczytalam po 20 razy minimum :) -
-
Ula
-
Marta
-
Marta
-
Trelio :)
-
Anonim
Karolcia.
Dzieci z Bullerbyn.
Baśnie Andersena.
Tajemnica Skrzaciej Doliny.
Sposób na Alcybiadesa.
Piątka z ulicy Barskiej.
i obowiązkowo Baśnie radzieckie. -
Amalthea
-
Anonim
a no tak...dzieci z bullerbyn....
Karolcia calkiem sympatyczny ten twoj kuzyn z Australii:) -
Anonim
-
Anonim
Karolcia again :)
Przygody Tomka (w wielu krainach; )
i wszystkie przygodowe o pionierach, traperach, indianach, etc. -
Anonim
-
Łojej :)
-
just KARLA
Karolcia
książki Ożogowskiej i Musierowicz - tej drugiej twórczość wielbię do tej pory :) -
Ula
-
Anonim
Karolcia, wszystko, co się dało o Indianach i Ożogowska - Chłopak na opak, Głowa na tranzystorach itd. -
Zuzia
-
Anonim
czy nikt z was nie czytal przygod pana samochodzika w dziecinstwie? ja kupowalem wsszystkie czesci ,byly po 45000,caly majatek:).
- Przeglądaj grona w kategorii Książka
- Przeglądaj grona w okolicy Słupno
- Załóż własne grono tematyczne