Uzależnienie od książek [20044]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Ciocha :*

Witam serdecznie!
    Piszę z prośbą o pomoc - nigdy nie korzystałam z e-booków, nie znam się na tym kompletnie, ale obecna sytuacja zmusza mnie do spróbowania tej formy czytelnictwa :) (przeprowadziłam się na pół roku do Kopenhagi - nie mogłam wziąć ze sobą dodatkowej walizki z książkami, a czytać muszę, bo jak nie, to umrę! :P). Czy ktoś może mi zasugerować jakieś źródła z darmowymi, ciekawymi e-bookami? Albo może ma własne i chciałby się podzielić? Interesuje mnie wszystko oprócz literatury FANTASY. :) Mój mail: marciocha15@gazeta.pl Z góry dziękuję za pomoc! :)
  • "...." Mart

tu cała lista: http://www.mobilegate.pl/products/c...

niestety nie za free ale nie uważam żeby było drogo.
  • Damian Bregier

Witajcie, mam do was ogromną prośbę, porwałem się na maturze na temat o wampirach, ale za żadne skarby nie mogę znaleźć trzech książek.

Czamańska Ilona: Drakula. Wampir, tyran czy bohater?.
    Kaczor Katarzyna: Od Draculi do Lestata. Portrety wampira.
    Petoia Erberto: Wampiry i wilkołaki.

Jeśli ktokolwiek ma, słyszał albo wie o kimś kto ma, to będę bardzo wdzięczny. Nie mogę tego znaleźć w bibliotekach, księgarniach, internecie, no po prostu enigma.

Jeśli macie jakieś przydatne informacje to błagam, piszcie tutaj albo na mój mail: blue-1991@o2.pl albo gg: 23048214
| |

Zanim założysz nowy temat, przeczytaj poniższe ZASADY: 1. Korzystając z wyszukiwarki sprawdź, ...

Fotki

Miejsca grona (1)