Uzależnienie od książek [20044]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Czy ktoś z was czytał może "Skrzypce" Anne Rice?? Co o nich sądzicie, ja tą książkę pokochałam.
  • Anonim

potwornie dawno nie czytałam, ale bezwarunkowo uwielbiam za kilka fragmentów. nie jestem pewna jakie wrażenie zrobiłaby na mnie ta książka teraz, natomiast sentymentalnie bardzo lubię.
  • Anonim

cudowna!
  • Ruda Blaszka

Anne Rice znów pokazała swój kunszt... tym razem duch... BOSKA słyszałam muzykę czytając ją...Była w moich myślach i emocje żal smutek śmierć paść w ramiona Anioła Śmierci i dać mu obietnice, że czekasz na ten moment czując ekstazę z otwartymi ramionami utulisz zakrwawione ręce...
  • Neftys

Wspaniała książka, aczkolwiek w innych klimatach niż Kroniki.
    Uwielbiam, uwielbiam..
  • Proserpine

Powiem szczerze, że jestem absolutną fanką Anne Rice, ale ta książka kompletnie nie przypadła mi do gustu, aż mi się nie chciało jej czytać.
    Ale kto wie, może jeszcze do niej wrócę ? :)
  • Lobo

Niedawno przeczytałam i jestem zachwycona. Przepiękna, kunsztowna, poruszająca. Przede wszystkim to książka o traumie i procesie żałoby, głęboko psychologiczny melodramat, a supernaturalne wątki to raczej pretekst i rodzaj klamry spinającej poszczególne epizody. To chyba najbardziej realistyczna z powieści Rice i jest wspaniała. Okopywałam się w jej słowach jak główna bohaterka w swoim wyimaginowanym grobie.
| |

Zanim założysz nowy temat, przeczytaj poniższe ZASADY: 1. Korzystając z wyszukiwarki sprawdź, ...

Fotki

Miejsca grona (1)