urban & crunk hip-hop [125]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

ej wlasnie zakladalam nowy temat..ale po chwili sie wycofalam bo pomyslalam ze moze nie wpasuje w konwencje...a tu boo doczytalam info o gronie i chyba jednak trafilam dobrze.
    czy ktos podobnie jak jara sie takimi kocurami jak big tymers cashmoney millionaires [stare] hot boys? ktos slucha? albo z nowszych dirrty south prodaktionz; ] david banner? lil scrappy? ying yang twinz youngbloodz?
    dobra styka..:] pzdr
  • Forever Young !

Sprawiłas że czuje się niedokształcony :>
  • Anonim

ta no ladnie nic z tego nie znam co wymienilas :/ chyba jestem cos w tyle...
  • Anonim

łoo chlopaky; ] nadrabiac zaleglosci..
  • Anonim

no prawda jest taka ze grono sie nazywa crunk a crunku tu niewiele .

osobiscie moja zajawka z tego kregu jest 36 mafia/ project pat .
  • Anonim

no trzeba bedzie; ) bo az wstyd!! nataszko co jeszcze ciekawego polecisz :>?
  • Forever Young !

... :|
  • Anonim

"... :|"??
  • Forever Young !

!
  • Anonim

ja znam te cztery ost (nei chce mi sie wymieniac....),chociaz nie za duzo np david banner to w sumie tylko crunk itu p i cos tam pimp niepamietam ale ogolem moze byc
  • Wojti Gie

ok k k, u can get krunk in da club, roll with yo' hood get stomped in da club, or u can buck in da club, get fucked up in da club but nigga we don't give a fuk.
    co tu dużo mówić, lil' john odkrył scrappy'ego. koleś ma super flow. super kawałek. david banner wszedł z on da floe gdy byłem w usa ale wolę kawałki bardziej muzyczne...
  • Wojti Gie

np youngbloodz w damn...ten numer leciał w radio kilkadziesiąt razy na dobę...wypas
  • Anonim

Dla mnie CRUNK przede wszystkim kojarzy sie z Lil Jonem & The Eastside Boyz :D GET CRUNK!! :D
  • Anonim

Yeah Lil Jon & The EAstside Boyz wymiataja :> ostatnio non stop ich slucham popijajac gangsterski trunek Hennessy :D

btw, mial ktos okazje sprobowac drineczka Crunk Juice?
  • BARTEK

Mieszkam od tygodnia w Dallas, Texas...WE GET CRUNK!!! pierwsza moja imprezka w klubie byla niesamowita, dziewczyny kreca tylkami wszedzie, na slupach, na podlodze i prawie kazdemu goskowi...co 20 min jaks grupa crunk zaczyna rapowac i wszycy dostaja szalu, meszczyzni tak sie rozkrecaja ze mozna niezle oberwac :P, bylem na wielu imprezkach hip-hopowych w polsce, to co tu przezylem nie mozna porownac ani troche, gdy imprezka sie skonczyla na zewnacz przed klubem roilo sie od policji...a imprezka caly czas trwa na ulicy gdyz wszyscy daja muza na full volume ze swojch samochodow...WE FROM DIRTY TEXAS NIGGA...w moim akademiku caly czas leci bass na maxa z jakiegos pokoju, prawie wszycy rapuja, robia bity albo graja w kosza, to jest raj hip-hopu...LIL JON jest spoko, ale tutaj jest tyle tego ze poprostue w klbie polecialy ze 3 piosenki LIL JONA przez cala noc, polecam BIG TUC; )
  • Grono.Net

david banner ying yang twinz youngbloodz wszystko znam blizniacy sa calkiem niezle

kurcze pojechalabym sobie do stanow i zobaczylam to 4 real kompletnie inaczej niz in Poland jak widze z sprawozdania wyzej
  • Tizz diz iz

banner robi dobre produkcje podobnie zreszta jak lil jon, dodałbym do wymienionych w 1szym poscie pastor troy`a, zresztą całuy swishahouse tez dobrze daje .. cash money, jakos ostanio tak mniej mnie jarają chociaz lil wayne, czekam co wyda juvenille nowego, no i zawsze pozostaje b.g. ale on juz jest byłym milionerem heh.
  • Tizz diz iz

o czywiscie three 6 to klasyk z tenn.

osobiscie z georgi tez polecam muze; ]
  • Jogibabu

Ja ostatnio zaczalem kolekcjonowac kawalki yung wun.Naprawde niezle kawalki.Tak poza tym to Bonecrusher ma niektore niezle kawalki, Lil Boosie no i teraz poluje na Mike'a Jones'a.
  • Tizz diz iz

no young wun spoko tar it of polecam i world war 3, naprawde warto posłuchac, bonecrusher to raczey tez wiecey wydaje niz sam tworzy ale tez jest godny uwagi, szczególni 'never scared' .. co do jim' jones`a to jakos nie bardzo do mnie przemawia, ale zły nie jest oczywiscie; ]
  • 1
  • 2
| |

dla wszystkich którzy lubią trochę bardziej undergroundowy rap amerykański, pasjonują sie tą m...

Fotki

Miejsca grona (0)