Urban Playground [283]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Towarzysz ZwieRZak

Witam tak żeby nie off-topować w innych tematach postanowiłem założyć ten. Wpisywać tu różne śmieszne/ straszne akcje z UP.
    Więc zaczne:

UP#3 punkt z makdonaldem to było po prostu rewelka taki ruch jedni wchodzą odczytują hasło i wychodzą i tak w kółko!

UP#4 akcja z policją:
    stoimy z kumplami w bramie (główne wejscie do zamku królewskiego) razem z nami schroniło sie przed deszczem 3 policjantów. wypisał nam się długopis więc kumpel do nich(młodzi byli więc na ty) sorry macie długopis??
    -yyyyy.... NIE!? a co myjesteśmy kiosk ruchu? a wogle co wy tu robicie?? byliście na meczu??
    - nie! meczu w radiu słuchałem tutaj się ze znajomymi przyszliśmy spotkać(zdyszani po biegu, mokrzy)
    tutaj kumpel postanowił zareagować zanim nas spiszą więc po prostu odwróciliśmy się na pięcie i odeszliśmy ( na szczęscie zaniechali spisywania nas bo zaczynali mieć wkurzony ton)

UP#5 wogle metro a bramki to już wogle...
    ale śmieszna była akcja na punkcie 6 tam obok miejsca gdzie trzeba było się odwrócić (inna perspektywa) był zamknięty jakiś plac zabaw(przedszkole czy coś??) z wysokim płotem a na tym placu stało 2 gości przy jakichś huśtawkach no więc oczywiście podejżenie padło na nich... najpierw ktoś z innego teamu skakał przez płot a potem my sie ich pytaliśmy zza płotu "sorry macie może kartke z hasłem??
    - yyy... nie??
    -spoko dzięki "

kolejna akcja z UP#5 racławicka (okrężny); -) bieg do punktu po drodze jakiś zirytowany człowiek w obuwiu sportowym...
    Ejjjj... Ku**a co to jest??
    - nic to taka gra... i dalej bieg

jak sobie coś przypomne to dopiszę.
  • El comendante Semp

>tutaj kumpel postanowił zareagować zanim nas
    >spiszą więc po prostu odwróciliśmy
    >się na pięcie i odeszliśmy ( na
    >szczęscie zaniechali spisywania nas bo zaczynali
    >mieć wkurzony ton)

Nie mogli by was spisać, bo przecież nie mieli długopisu.; )

• Towarzysz ZwieRZak

>semp napisał
    >>tutaj kumpel postanowił zareagować zanim nas
    >>spiszą więc po prostu odwróciliśmy
    >>się na pięcie i odeszliśmy ( na
    >>szczęscie zaniechali spisywania nas bo zaczynali
    >>mieć wkurzony ton)
    >
    >Nie mogli by was spisać, bo przecież nie mieli
    >długopisu.; )
    >
    >

niezła logika Semp ale tak myśle że tylu ich tam było że zaraz by znaleźli kolegów z długopisem a w ostateczności zatargali by nas do budy bo byli wpienieni meczem...
  • trzymam Cię

plac zabaw: goscie wygladali jako zywo - zywe punkty UP. akcja wogole super bo tak. brama zamknieta nie ma jak wejsc. jak jest to pewnie gdzies 500m dalej. wiec skoczylem "panterka" przez ogrodzenie i jestem.

sam wyraz ich twarzy swiadczyl o tym ze nie wiedza o co chodzi : )