Urban Playground [283]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • El comendante Semp

Data jeszcze nie jest w 100% pewna, może ulec zmianie, ale prawdopdoobnie będzie to niedziela 23 lipca. Niestety tak to jest, że w wakacje nie da się dogodzić wszystkim; ) Oficjalny mail z datą pewnie na kilka(naście) dni przed grą.
  • El comendante Semp

Możecie zgadywać miejsce gry :)
  • Lidia.

... mam nadzeje ze bedzie togdzies nad jeziorem Świetym, bo inczej uczestnictwo w 5 edycjach nie bedzie zwienczne finalem;/

ech:) zapewne warszawie;]
  • El comendante Semp

Też żałuję, że nie udało się zorganizować tego jeszcze w czerwcu. Ale w momencie gdy jest wybór pomiędzy zrobieniem tego w wakacje a czekaniem do października, to jednak wygrywa wariant wakacyjny, bo 5 miesięczna przerwa pomiędzy gramy to rzecz nieprzyzwoita.
  • Kret

Ale chyba jednak lepsza jak na mój gust...
  • Towarzysz ZwieRZak

miejsce... hm... fanie by była dłuższa gra... np jeden punkt w miejscu poprzednich gier ale to raczej trudne i dłuższe musiało by być(ale fajne by było) a co do miejsc które mi sie kojażą... hmm moze jakis park... np pola mokotowskie łazienki lub park saski... ale tak niebedzie chyba bo to urban playground a nie park... no nic ale podejżewam że Semp coś fajnego wymyśli...
    PS. i pamiętaj że UP6 ma się kończyć PIWEM :DDD
  • abcd abcd

Semp jak mogłeś! czemu 23.?! akurat kurna kiedy wyjeżdżam :((
    na pewno pomysł z poczekaniem do października spodoba się większej grupie ludzi! przełóż to, proszę! :(
  • Ola

Ja też popieram termin październikowy!
  • Kret

Myślę, że wielu ludzi wolałoby poczekać do października, niż w ogóle nie zagrać...
  • Rey

bedzie na lotnisku :] a ostatni punkt z listy bedzie przy okienku ekspedientki gdzie sie dowiemy ze nasz samolot urwal sie jakies 5min temu:D
  • .Xaos

Krucafuks, 23 to ja akurat wracam : P
  • abcd abcd

Semp wiem, że to twoja decyzja, kiedy zorganizujesz grę, ale zrób nam przysługę i przesuń grę do października (ludzie przez ten czas będą się niecierpliwić i będzie im się fajniej grało:P)
  • Lidia.

ale, z drugiej strony, im mniej ludzi tym ciekawsza gra.
    coz, wszysko zalezy od sempa:)
  • abcd abcd

>everybody napisała:
    >ale, z drugiej strony, im mniej ludzi tym ciekawsza gra.

w sumie rację masz, ale skoro ktoś grał od samego początku to chyba należy mu się zagrać w ostatniej grze, no nie ?; >

• Anonim

mnie tam ryba, ja tu bede gnić...
  • Lidia.

niby i nalezy... ale 5 mi sie nie podobala- za duzo ludzi. Wiec chyba wole zeby inni mieli lepsza frajde- byleby docenili; )
  • ...

>m. napisała:
    >>everybody napisała:
    >>ale, z drugiej strony, im mniej ludzi tym ciekawsza gra.
    >
    >w sumie rację masz, ale skoro ktoś grał od
    >samego początku to chyba należy mu się
    >zagrać w ostatniej grze, no nie ?; >
    >
    >

nie ma mnie w pażdzierniku, poczekacie dla mnie do stycznia? bez sensu, gramy w lipcu i tyle...
  • abcd abcd

wiesz, nigdy nikomu się nie dogodzi, ale jestem pewna, że większość będzie popierała termin październikowy (właściwie czemu nie wrzesień? :P)
  • Lidia.

sesyje :)
  • Kret

Albo jeszcze wakacyje...; P
| |

Wtajemniczeni wiedzą o co chodzi.; )

Fotki

Miejsca grona (0)