-
Data jeszcze nie jest w 100% pewna, może ulec zmianie, ale prawdopdoobnie będzie to niedziela 23 lipca. Niestety tak to jest, że w wakacje nie da się dogodzić wszystkim; ) Oficjalny mail z datą pewnie na kilka(naście) dni przed grą.
-
-
Lidia.
... mam nadzeje ze bedzie togdzies nad jeziorem Świetym, bo inczej uczestnictwo w 5 edycjach nie bedzie zwienczne finalem;/
ech:) zapewne warszawie;] -
Też żałuję, że nie udało się zorganizować tego jeszcze w czerwcu. Ale w momencie gdy jest wybór pomiędzy zrobieniem tego w wakacje a czekaniem do października, to jednak wygrywa wariant wakacyjny, bo 5 miesięczna przerwa pomiędzy gramy to rzecz nieprzyzwoita.
-
-
Kret
-
Towarzysz ZwieRZak
miejsce... hm... fanie by była dłuższa gra... np jeden punkt w miejscu poprzednich gier ale to raczej trudne i dłuższe musiało by być(ale fajne by było) a co do miejsc które mi sie kojażą... hmm moze jakis park... np pola mokotowskie łazienki lub park saski... ale tak niebedzie chyba bo to urban playground a nie park... no nic ale podejżewam że Semp coś fajnego wymyśli...
PS. i pamiętaj że UP6 ma się kończyć PIWEM :DDD -
abcd abcd
Semp jak mogłeś! czemu 23.?! akurat kurna kiedy wyjeżdżam :((
na pewno pomysł z poczekaniem do października spodoba się większej grupie ludzi! przełóż to, proszę! :( -
Ola
-
Kret
Myślę, że wielu ludzi wolałoby poczekać do października, niż w ogóle nie zagrać... -
Rey
bedzie na lotnisku :] a ostatni punkt z listy bedzie przy okienku ekspedientki gdzie sie dowiemy ze nasz samolot urwal sie jakies 5min temu:D -
.Xaos
-
abcd abcd
Semp wiem, że to twoja decyzja, kiedy zorganizujesz grę, ale zrób nam przysługę i przesuń grę do października (ludzie przez ten czas będą się niecierpliwić i będzie im się fajniej grało:P)
-
Lidia.
ale, z drugiej strony, im mniej ludzi tym ciekawsza gra.
coz, wszysko zalezy od sempa:) -
abcd abcd
>everybody napisała:
>ale, z drugiej strony, im mniej ludzi tym ciekawsza gra.
w sumie rację masz, ale skoro ktoś grał od samego początku to chyba należy mu się zagrać w ostatniej grze, no nie ?; >
-
Anonim
-
Lidia.
niby i nalezy... ale 5 mi sie nie podobala- za duzo ludzi. Wiec chyba wole zeby inni mieli lepsza frajde- byleby docenili; ) -
...
>m. napisała:
>>everybody napisała:
>>ale, z drugiej strony, im mniej ludzi tym ciekawsza gra.
>
>w sumie rację masz, ale skoro ktoś grał od
>samego początku to chyba należy mu się
>zagrać w ostatniej grze, no nie ?; >
>
>
nie ma mnie w pażdzierniku, poczekacie dla mnie do stycznia? bez sensu, gramy w lipcu i tyle...
-
abcd abcd
wiesz, nigdy nikomu się nie dogodzi, ale jestem pewna, że większość będzie popierała termin październikowy (właściwie czemu nie wrzesień? :P) -
Lidia.
-
Kret