- 1
- 2
-
Łukasz Puchalski
Witam wszystkich.
Pisze artykuł o UP i potrzebuję Waszej pomocy.
1. Potrzebuje wysokiej rozdzielczości fotografii z imprezy. Im wyższa rozdzielczość tym lepiej.
2. Seria pytań: Jak wygląda gra z perspektywy gracza? Czy toczy się ostra rywalizacja? Czy podczas gry/ po grze nawiązują się nowe znajomości lub chociaż inicjatywy typu "chodźmy na piwo" ?
Jakie wrażenie gra robi na Was gra? Jakie emocje wywołuje?
Czy można powiedzieć, że wykształciła się już społeczność UP? -
.Xaos
Zdecydowanie za wysoko trzymasz rece na tym zdjeciu.
Przegapiles najlepsze.
:-P -
Łukasz Puchalski
Xaos draniu - Twoja wypowiedz juz mam. Daj szanse innym :P
sprostowanie: to Michał powiedział mi o UP i tym samym zainspirowal do napisania arta. -
Anonim
No ok, ale to teraz My się pytamy gdzie to ma iść, tak dla siebie, na portal, do gazety? -
-
abcd abcd
-
Łukasz Puchalski
Ogolnie do gazety. a gdzie dokladnie to zobaczysz; ] cierpliwosci. we freelancingu jest tak ze najpierw piszesz a pozniej idziesz na spacerek po redakcjach...
-
.Xaos
>LukE napisał
>Ogolnie do gazety. a gdzie dokladnie to zobaczysz; ]
>cierpliwosci. we freelancingu jest tak ze najpierw piszesz a
>pozniej idziesz na spacerek po redakcjach...
>
>
Az w koncu daja za arta 20zl i przekazuja stazyscie, zeby poprawil i sie podpisal. :-P
-
Łukasz Puchalski
Chyba zartujesz; ] hehe.
prosze jednak wrocmy do tematu. czy ktos wreszcie moze mi udzielic konstruktywnej wypowiedzi na wyzej postawione pytania? -
Łukasz Puchalski
ok. art juz napisany. Krzyskowi sie podobal.
drugi punkt jest wiec nieaktualny. Pierwszy jak najbardziej tak. Jezeli dysponujecie fotografiami z imprezy to prosze o kontakt na priv.
pozdrawiam -
Boję się że dobych jakościowo zdjęć nie znajdziesz, bo ludzie raczej biegają, a nie fotografują, a nawet jak fotografują, to pewnie wychodzi rozmyte; )
-
abcd abcd
Luke możesz gdzieś tu wkleić ów artykuł; >
chętnie bym przeczytała :P -
Obawiam się, że gdyby autorzy artykułów tak robili, to gazety przestałyby istnieć; )
-
abcd abcd
no niech ci będzie :P
ale niech Luke poda chociaż tytuł gazety, to wtedy pójdę do kiosku i sobie przeczytam :D -
Łukasz Puchalski
ponownie witam wszystkich :)
jeszcze raz wam dziekuje za wszyskie opinie.
tekst jest juz wydrukowany w magazynie studenckim eurostudent dostepnym za darmo na terenie wszystkich uczelni w Polsce. nowy numer w ktorym znajduje sie tekst prawdopodbnie niedlugo bedzie dostepny na waszych uczelniach (o ile juz nie jest - nie wiem, na mojej jeszcze nie ma;) ).
dla niecierpliwych podaje linka gdzie art znajduje sie w calosci:
http://www.eurostudent.pl/wiecej.ph...
zachecam jednak do przeczytania go na papierze - lepiej smakuje; ) -
Ładnie, ładnie, moim zdaniem najpełniejszy z artykułów. :)
A reszta graczy co sądzi? -
kajka_02.02
-
Mi się podoba to, że artykuł jest pełny i jest w nim zarówno o happeningu, jak i o fragmentach opowiadania oraz ulicach miast itp. Często artykuły sprowadzały wszystko tylko do jednego aspektu.
-
kajka_02.02
bo często artykuły są pisane na szybkiego, bo jest na coś na moda, więc trzeba o tym napisać, a dzeinnikarza niekoniecznie dany temat interesuje i niekoniecznie chce mu się szukać informacji i dociekać o co w czym chodzi; ) -
delinka
Dotychczasowe artykuły pojawiajace sie to tu to tam były ledwie wyciągiem ze strony internetowej projektu. Ten rzetelniejszy i przynajmniej w częsci oddający ideę...:) ogólnie: Cheers!! -
Łukasz Puchalski
- 1
- 2