Urban Playground [283]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Łukasz Puchalski

Witam wszystkich.

Pisze artykuł o UP i potrzebuję Waszej pomocy.

1. Potrzebuje wysokiej rozdzielczości fotografii z imprezy. Im wyższa rozdzielczość tym lepiej.

2. Seria pytań: Jak wygląda gra z perspektywy gracza? Czy toczy się ostra rywalizacja? Czy podczas gry/ po grze nawiązują się nowe znajomości lub chociaż inicjatywy typu "chodźmy na piwo" ?
    Jakie wrażenie gra robi na Was gra? Jakie emocje wywołuje?

Czy można powiedzieć, że wykształciła się już społeczność UP?
  • .Xaos

Zdecydowanie za wysoko trzymasz rece na tym zdjeciu.
    Przegapiles najlepsze.
    :-P
  • Łukasz Puchalski

Xaos draniu - Twoja wypowiedz juz mam. Daj szanse innym :P

sprostowanie: to Michał powiedział mi o UP i tym samym zainspirowal do napisania arta.
  • Anonim

No ok, ale to teraz My się pytamy gdzie to ma iść, tak dla siebie, na portal, do gazety?
  • abcd abcd

ooo a my się znamy; )

no dobra, 'znamy'; )
  • Łukasz Puchalski

Ogolnie do gazety. a gdzie dokladnie to zobaczysz; ] cierpliwosci. we freelancingu jest tak ze najpierw piszesz a pozniej idziesz na spacerek po redakcjach...

• .Xaos

>LukE napisał
    >Ogolnie do gazety. a gdzie dokladnie to zobaczysz; ]
    >cierpliwosci. we freelancingu jest tak ze najpierw piszesz a
    >pozniej idziesz na spacerek po redakcjach...
    >
    >

Az w koncu daja za arta 20zl i przekazuja stazyscie, zeby poprawil i sie podpisal. :-P
  • Łukasz Puchalski

Chyba zartujesz; ] hehe.

prosze jednak wrocmy do tematu. czy ktos wreszcie moze mi udzielic konstruktywnej wypowiedzi na wyzej postawione pytania?
  • Łukasz Puchalski

ok. art juz napisany. Krzyskowi sie podobal.

drugi punkt jest wiec nieaktualny. Pierwszy jak najbardziej tak. Jezeli dysponujecie fotografiami z imprezy to prosze o kontakt na priv.

pozdrawiam
  • El comendante Semp

Boję się że dobych jakościowo zdjęć nie znajdziesz, bo ludzie raczej biegają, a nie fotografują, a nawet jak fotografują, to pewnie wychodzi rozmyte; )
  • abcd abcd

Luke możesz gdzieś tu wkleić ów artykuł; >
    chętnie bym przeczytała :P
  • El comendante Semp

Obawiam się, że gdyby autorzy artykułów tak robili, to gazety przestałyby istnieć; )
  • abcd abcd

no niech ci będzie :P
    ale niech Luke poda chociaż tytuł gazety, to wtedy pójdę do kiosku i sobie przeczytam :D
  • Łukasz Puchalski

ponownie witam wszystkich :)

jeszcze raz wam dziekuje za wszyskie opinie.

tekst jest juz wydrukowany w magazynie studenckim eurostudent dostepnym za darmo na terenie wszystkich uczelni w Polsce. nowy numer w ktorym znajduje sie tekst prawdopodbnie niedlugo bedzie dostepny na waszych uczelniach (o ile juz nie jest - nie wiem, na mojej jeszcze nie ma;) ).

dla niecierpliwych podaje linka gdzie art znajduje sie w calosci:
    http://www.eurostudent.pl/wiecej.ph...

zachecam jednak do przeczytania go na papierze - lepiej smakuje; )
  • El comendante Semp

Ładnie, ładnie, moim zdaniem najpełniejszy z artykułów. :)
    A reszta graczy co sądzi?
  • kajka_02.02

ostatni akapit jest bardzo sympatyczny- takie miłe podsumowanie :)
  • El comendante Semp

Mi się podoba to, że artykuł jest pełny i jest w nim zarówno o happeningu, jak i o fragmentach opowiadania oraz ulicach miast itp. Często artykuły sprowadzały wszystko tylko do jednego aspektu.
  • kajka_02.02

bo często artykuły są pisane na szybkiego, bo jest na coś na moda, więc trzeba o tym napisać, a dzeinnikarza niekoniecznie dany temat interesuje i niekoniecznie chce mu się szukać informacji i dociekać o co w czym chodzi; )
  • delinka

Dotychczasowe artykuły pojawiajace sie to tu to tam były ledwie wyciągiem ze strony internetowej projektu. Ten rzetelniejszy i przynajmniej w częsci oddający ideę...:) ogólnie: Cheers!!
  • Łukasz Puchalski

tak to jest jak sie pisze dla kasy... przykra sprawa.
  • 1
  • 2
| |

Wtajemniczeni wiedzą o co chodzi.; )

Fotki

Miejsca grona (0)