- 1
- 2
-
Anonim
-
Lidia.
moze temu, ze nie wiele wiadomo, a jednak piszemy, ale w 'przyszlosci'?;P -
delinka
no to w zasadzie mozemy tu przeniesc skonkretyzowany juz temat o UP#7....:) i spekulacje nt rebusa, choc watpie czy jest nad czym spekulowac, chyba juz tu osoby zainteresowane rozgryzły...:) -
Lidia.
-
-
Mów mi Łasic
-
abcd abcd
>everybody napisała:
>mysl przewodnia: UP#7 niepredko
>
>:)
nieprędko? czy ja wiem, czy późna jesień to nieprędko? -
Anonim
>everybody napisała:
>mysl przewodnia: UP#7 niepredko
>
>:)
ale czekamy czekamy!!!
;))))))))))
-
Anonim
>delinka napisała:
>no to w zasadzie mozemy tu przeniesc skonkretyzowany juz
>temat o UP#7....:)
i o to chodziło!!!
;)
dzieki -
Anonim
jak myślicie - gdzie będzie Tym Razem? - ja nieustająco obstawiam pragę....; ))) -
kajka_02.02
A może tym razem gdzieś bliżej wschodu?;)
raczej nie, ale cóż...
zawsze można mieć nadzieję... -
delinka
a moze industrialne okolice woli??? :)) qrde kiedy waszym zdaniem jest pózna jesien?? Listopad? -
Aś...ik!
a ja chcę na Pradze! nie ma to jak własne smiecie - 1 miejsce murowane:D
PeeS:ala..może tym razem się spotkamy na up...jak to mówią do 3 razy stuka:) see ya:) -
Lidia.
no, to ja wole ochote:P
ale coz, praga... praga.... nie, nie znam, nie chce:P -
Anonim
-
delinka
No Aś na to licze, na to liczę....:) Bo na Urbanistów juz sie nie spotkamy.. ale to moze na priv... tymczasem obstawiajmy dalej..
Wiecie co to musi byc jednak taki kawałek wawy znany bardzo dobrze wszystkim, tak mysle...bo przeciez chodzi o odkrywanie na nowo czegos co az za dobrze znane i zwykłe... -
jot.
może jakaś galeria handlowa; ) 'mocno na krawędzi' prawa, ale ciekawie... albo Pola Mokotowskie? dużo przestrzeni i dziwnych charakterystycznych zakamarków... -
Kuba P? One Momentum.
-
delinka
-
Anonim
>...dietetyk. .. napisała:
>może jakaś galeria handlowa; )
ciekawe co by powiedział na to któryś z zacnych właśnicieli takiej galleryji, jakby mu sie któregoś miłego dnia przetoczyło ok. 100 osób korytażami w te i nazad; ))
ehhehe -
Kuba P? One Momentum.
chyba nic, tam sie w koncu przetaczaj dziesiatki tysiecy osob dziennie.
Panie semp, czy Pan cos zamierza?
- 1
- 2