Urban Playground [283]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Kuba P? One Momentum.

>UBek na katolickiej uczelni... napisał
    >>Kuba P ursynowski napisał
    >Mnie nie przeszkadzaja
    >>reklamy na kartach. A Tobie az tak bardzo?
    >
    >tak... bo leci tu idea UP jako czegoś tajemniczego i
    >rozpowszechnianego ideą znajomości... a
    >niedługo może z UP zrobić się wielki
    >festyn z rozwodnionym piwem po 8zł...
    >co do kasy to powiem wam, że jeżeli Semp chce
    >zarabiać to zrobijak zechce ale jeżeli koszty UP
    >są zbyt duże to równie dobrze
    >mógłby zrobić koszt karty do gry 2zł i
    >myślę że każdy by się zgodził
    >na te 2zł zamiast robienia z UP wielkokorporacyjnej
    >rozrywki rodzinnej w rodzaju lifebox tp
    >
    >

Zawiść słyszę, zaaaaawiść, zaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaawiść :)
    Pozdro...
    do zobaczenia za 45 minut
  • Długi

było świetnie :) Mój pierwszy raz...latałem po miescie jak szalony a jaka satysfakcja jak się agenta znajdzie :) no zwłąszcza piękną agentkę :)

czekam na wyniki :)

pzdr i o co chodziło z tymi m i s i proporcjami ??
  • Kuba P? One Momentum.

tez sie swietnie bawilem (do tej pory lapie oddech), ale kilka uwag:
    1. Mialem troche poczucie, ze organizatorzy nie spodziewali sie takiej masy ludzi - jeden semp rozdajacy karty powoduje, ze jedni zaczynaja gre 15 minut pozniej od drugich (a czas koncowy jest w koncu ten sam). Moze przy osemce niech kilka osob rozdaje karty?
    2. Ogromny teren + malo czasu = niemoznosc ukonczenia gry w czasie v niemoznosc odhaczenia wszystkich punktow. No, ale to rozumiem byl taki eksperyment. Biegalo sie fajnie, ale nastepny razem prosimy o mniejszy teren lub wiecej czasu.
    3. Nie wiem, jak Wy, ale ja jechalem autobusem 180 (z punktu na rogu miodowej i dlugiej) do parku saskiego z kolesiem, ktory przez telefon gadal ze swoimi ziomalami:
    -gdzie jestescie? No, to ja mam tu kolejny wyraz! A Baska pobiegla tam do fontanny? No to dobrze, damy rade.
    LUDZIE! PRZECZIEZ ZASADY SA JASNE! NIE ROZDZIELAMY SIE! PO CHOLERE? PRZECIEZ TO ZABAWA! NIE MA NAGROD RZECZOWYCH!
    Ostatni punkt oczywiscie nie lezy w gestii organizatora, ale... kurde, krew sie gotuje:) Ja swoja narzeczona przez pol miasta ciagne z wywieszonym jezyczkiem, a tu takie pacany sobie w pieciu spacerkiem, bo kazdy robi gdzie indziej,... Wrrr

Dzieki jeszcze raz sempie! To bylo super przezycie i juz czekamy na ósemkę!
  • delinka

Co racja to racja! ale pozostawmy kwestie rozdzielania sie sumieniom graczy.

Takze optuje za wprowadzeniem zmian jesli chodzi o rozdawanie kart, dzis myslałam ze w pewnej chwili zwatpie, tłum walczył kolanami i łokciami. Rzeczywiscie, kilka osob rozdajacych karty.

Co do terenu - dla mnie własnie ok. Przy tak duzej liczbie graczy zwiekszenie planszy jest wrecz konieczne, zeby sie towarzystwo troche rozpierzchło.. Pamietamy co było w Nocnym Poscigu - rzeka ludzi sie lała w tym samym kierunku.

Ogólnie - przednia zabwa, jak zwykle. Wielkie dzieki dla Sempa!!

Ps jutro lub pojutrze bedzie krótka relacja w TVN (tak mówił koles z TVN-u)
  • Anonim

a ja apeluje o to abyscie się rozglądali bardziej.... :]
  • Lidia.

heh:)
    wita sie agentka z 9:)

tez apeluje:
    sa zasady, tu nie chodzi o to zey wygrac, tylko zeby sie dobrze bawic. najbardziej rozbawila mnie rodzinka jezdzaca samochodem:)
    a najmilszym widokiem byly matki z dziecmi latajace wokol mnie i nie zwracajace uwagi na mala, zagubiona niewaiste;)

pozdrawiam i mam nadzieje ze dobrze Wam poszlo wszystkim:)
  • Kuba P? One Momentum.

to Ty stałaś na rogu miodowej i dlugiej! Bylas jedynym agentem, ktory sie usmiechnal do nas! Dzieki i pozdro dla usmiechnietej agentki!
  • Długi

a jeszcze była usmiechnieta agentka przy ruinach pomnika :) o !

a le fakt agentka 9 usmiech od ucha do ucha :)
  • Lidia.

heh:) jak "slonc"-e to musial byc usmiech;)
    ale Wy tez mili byliscie, to czemu niby ja mialam sie nie usmiechac?:P

do zobaczenia:)
  • Kuba P? One Momentum.

no ja akurat mialem czerwone swiatlo, jak do Ciebie szedlem i to bylo najdluzsze czerwone swiatlo w moim zyciu :D
  • abcd abcd

fajno było :D
    ja chcę jeszcze raz ! :D

dużo ludzi miało aparaty, więc może byście się podzielili swoimi zdobyczami, co?; )
  • abcd abcd

• Mów mi Łasic

fajne fajne:)

a ja nie byłam usmiechnieta?? jak siedziałam sobie??
  • Kuba P? One Momentum.

jesli bylas przy fontannie, to nie wiem, bo u Ciebie bylem prawie na samym koncu podrozy i juz ledwie dyszalem i generanie zdazylem tylko wydyszec 'dziękuję' i biec dalej... :)
  • Mów mi Łasic

nie byłam przy ruinach:P
  • Kuba P? One Momentum.

a to do Ciebie nie dotarłem...; ( Ani do Ciebie, ani do tajemniczych cyferek ani do Agamemnona...; (
  • El comendante Semp

Zapraszam tutaj:
    http://w8.grono.net/forum/topic/129...
    do kontynuowania pisania opinii na temat dzisiejszej gry. :)