-
Dla uporządkowania sytuacji wszystkie dyskusje z tego ( http://w8.grono.net/forum/topic/128... tematu proszę kontynuujcie tutaj. :)
-
Kuba P? One Momentum.
no bylo extra i wiesz o tym sempie, ale tak jak obiecywalem nad kinem - powinienes tu dostac porządne młócki za ogromną planszę :)
i of kors musi być w przyszlosci wiecej osob rozdajacych karty, bo kocioł był większy niż na ostatnim koncercie Comy :)
I co zrobić z oszustami-multiplikami? -
MGR bóbr z brodką
eeee tam, teren był odpowiedni, nie ma co narzekać :-)
ciekawe czy agentka przy ruinach (również usmiechnięta)doczekała się na swojego rycerza; -) -
delinka
Teren jak na taka mase idealny, na mniejszym byłby scisk jak przy rozdawaniu kart. A tak, pogodny dzionek, fajnie było sobie pobiegac...
Qrde o co chodziło z tym Agamemnonem? gdzie to było? I cyferki 16mm, 24/s .....chodziło o kogos z kamera, aparatem?? -
-
delinka
-
Kuba P? One Momentum.
mnie sie cyferki skojarzyly z Arsenałem - kaliber, prędkość lotu kuli itd, ale obiegłem cały Arsenał i nikogo nie widziałem... -
Wyjasnienia wszystkich zagadek juz za kilka dni, a ja mam pytanie - kim był pan reżyser grający w UP#7?
-
Kuba P? One Momentum.
ten starszy pan, ktory siedzial pozniej i gaworzyl z robotnikiem przy domku na wzgórzu? -
Hmm... niem nie. Starszy pan był swoją drogą. Był też ponoć jakiś reżyser filmowy, którego niestety nie rozpoznałem po twarzy. Ciekaw jestem kto to.
-
...
>Qrde o co chodziło z tym Agamemnonem?
Chodziło o pomnik Słowackiego pod ratuszem, koleś kiedyś napisał taki kawałek "Grób Agamemnona". -
delinka
-
Anonim
A ja... Przyszłam. Zrobiłam swoj angielski na ławeczce czekając na rozpoczęcie i patrzyłam na to jak tłum się gromadzi. Popatrzyłam sobie troszkę na to wszystko, wyłapałam jak semp przyszedł i... stwierdziłam, że pójdę do domu. To już chyba nie dla mnie- jakoś mnie obecny klimat nie porywa :(
Dziękuje za moje pierwsze UP i za cały genialny pomysł, za to, że mogłam brać w tym udział :). No i miłej zabawy reszcie życzę -
marta εїз
>Kuba P ursynowski napisał
>mnie sie cyferki skojarzyly z Arsenałem - kaliber,
>prędkość lotu kuli itd, ale obiegłem
>cały Arsenał i nikogo nie widziałem...
ja tez nie, moze chodzilo o kawiarnie? -
Tadeusz
W sumie to wielkość terenu ujdzie, ale zdecydowanie można poprawić sposób dystrybucji tych kartek z instrukcją, bo w końcu ktoś kogoś zadepcze :]
A poza tym było świetnie -
Agutek
Znowu było fantastycznie!!! :))) Zagadki nie były aż tak trudne, tylko plansza bardzo duża i nie zdążyliśmy być wszędzie; /
Ale i tak super się bawiliśmy :) -
Nie przypuszczałem, że komukolwiek grającemu uczciwie (tzn. bez rozdzielania się) uda się zebrać wszystko (a przynajmniej wydawało mi się to bardzo mało prawdopodobne). W grze punktowana była też umiejętność selekcji. Zauważcie, że punkt przy Miodowej i Chmielnej był najłatwiejszy do odnalezienia po wskazówce, ale był tak daleko od innych, że gracz musiał dokonać wyboru czy tam iść czy może poświęcić ten czas na dwa bliższe punkty.
A jeśli chodzi o wskazówkę z 35 mm itd. to wskazywała ona na kino. Agent stał konkretnie przy Feminie. -
Joł Łoviś!
Ja byłem pierwszy raz, i było super. Zagadki nie byly trudne, i wraz z kolezanką mielismy sporo zrobione, ale nie zdążylismy oddac karty; ( bo pojechalismy do tajemniczej Rest******* -
Anonim
-
Kuba P? One Momentum.
-
Lidia.
hehe:)
Misiekf- Az milo czytac:) normalnie jakbys pisal o mnie :P heh. zostaje czekac na drugie sniegi :]