- 1
- 2
-
Kuba P? One Momentum.
No wlasnie, co? Bo wyników siodemki jeszczio niet, a szto budzjet z vasmom? -
Anonim
wiem ze bylo to juz mowione ale jaki bedzie temat UP8??bardzo jestem ciekawa; ) -
abcd abcd
ja bym nie liczyła na #8 tak szybko :> zwykle jest przynajmniej z miesiąc przerwy :> -
Towarzysz ZwieRZak
>m.a.b.k. :] napisała:
>ja bym nie liczyła na #8 tak szybko :> zwykle jest
>przynajmniej z miesiąc przerwy :>
hmm... wyjaśnie sytuacje z drugimi śniegami :P
Sempowi chodziło o to, że drugie śniegi to oznaczenie w przenośni...
czyli jak pierwsze śniegi są zazwyczaj koniec listopada/początek grudnia to drugie będą puźniej :P tak to jest z UP nic pewnego... :P -
-
Kuba P? One Momentum.
-
Towarzysz ZwieRZak
>Kuba P ćwiczy opanowanie napisał
>później:P
niekoniecznie... ale o tym sza... -
Anonim
-
>madzik napisała:
>niech ktos odpowie prosze...
Ale co rozumiesz przez "temat"? -
Krzysztof
>www.skocz.pl/ lista28 napisał
>>madzik napisała:
>>niech ktos odpowie prosze...
>Ale co rozumiesz przez "temat"?
pewnie to czy to bedzie na budynkach, czy w podziemiach, czy na tarchominie, czy w parkach -
Anonim
: ] wiedzialam ze ktos sie przyczepi chociaz doskonale wiadomo o co chodzi....niewazne.. -
Anonim
-
H.G.
-
To prawda. Mylisz projekt Urban Playground z grami w stylu urban playground (z małęj litery, bo rozumianego jako pewien nurt, a nie nazwa konkretnego projektu), które konsultuję (a do pierwszej przygotowałem scenariusz) dla Insytutu Stefana Starzyńskiego zajmującego się promocją naszego miasta.
-
znaki na polu jak z Archiwum-X
>>"(a do pierwszej przygotowałem scenariusz) dla Insytutu Stefana >>Starzyńskiego zajmującego się promocją naszego miasta.
Mozesz powiedziec cos wiecej na temat projektu promocji miasta.. jak to wygladalo.. miales jakies wytyczne.. pomoce.. ?!
Pozdrawiam
P@trico -
W drugim przypadku tylko opiniowałem scenariusz i prowadziłem grę.
W pierwszym przygotowałem scenariusz zgodnie z wytycznymi "promujemy Warszawę dawną i współczesną, używamy do tego zakręcaonej książki Leopolda Tyrmanda "Zły"". -
Anonim
-
Ucho
-
-
Lidia.
-
Mów mi Łasic
- 1
- 2