Urban Playground [283]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • kasia

Witajcie zapalency gier miejskich. Nazywam sie kasia chacinska i jestem konsultantem fundacji robinson crusoe (http://www.fundacjarobinson.org.pl - strona co prawda podstarzala(tuz przed przebudowa), ale funadacja wciaz ta sama:). Od guru Urban Playground dostałam skierowanie na to grono i zapewnienie, ze na pewno znajde tu kogos chetnego do wspolpracy. A wiec o co chodzi?
    Nasza fundacja zajmuje sie wspieraniem procesu usamodzielnienia wychowanków placówek szkolno - wychowawczych. Oprocz zajec warsztatowych organizujemy dla naszych podopiecznych roznego rodzaju "eventy", w tym gry w roznych przestrzeniach. 10.12 odbedzie sie taka gra w Warszawie. Poszukujemy osob chetnych do wspolpracy w ramach obsadzenia gry (na zywych punktach i w roli obserwatorow i moderatorów). Gra ta to max 100 uczestnikow, z czego wieksza czesc nie bedzie znala Warszawy, co jest nie lada wyzwaniem.
    Bardzo proszę Was o wyrażenie wstępnego zainteresowania, żebym wiedziała na jakiego rodzaju/rzędu wsparcie z Waszej strony możemy liczyć. Dla zainteresowanych zostanie zorganizowane spotkanie. Proszę o info tutaj albo na mail kasiastb@tlen.pl Dzięki. Pozdrawiam i bardzo na was liczę:)
  • znaki na polu jak z Archiwum-X

Witaj Kasiu...

Co prawda u mnie z czasem nie jest za różowo.. to chciałbym jakoś Ci pomoc.. tak więc wszem i wobec.. pisze się na tzw. stacza martwego badz zywego... jednak prosze o wiecej informacji.. np godzina.... jest to dos wazna kwestja dla mnie... Acha i jeszcze jedno.. ilu staczy (nie mylic z ludzmi, ktorzy sie staczaja :p) potrzeba.. moze uda sie cos jeszcze skolowac....

Pozdrawiam
    P@trico
  • Lidia.

tez moge byc staczem, ale chcialabym wiedziec cos wiecej- godziny to podstawa, jest jeszcze plaowany czas trwania i inne takie:)
    wstepnie sie zglaszam :] <gorzej, ze 8,9 jest festiwal szantowy, ale przezyyyje:)>
  • kasia

Czas (mysle ze miedzy 2 a 3h) i godziny trwania (zdecydowanie raczej poranne, ok 10?) są jeszcze niesprecyzowane - scenariusz gry jest w przygotowaniu. W poniedziałek wieczorem te inforamcje powinny się tu pojawic. Juz dzis moge powiedziec, ze na pewno wiecej staczy niz dwoch:). Super, że się zglosiłyście. W poniedziałek powinnam również zaproponować dogodne dla was terminy spotkania. Pozdrawiam.
  • Anonim

Ja w sumie również jestem za; ) W razie czego proszę o kontakt :)
  • karol

chętnie się przyłącze... czekam na dalsze informacje..;]
  • Anonim

10 to jaki dzien?
  • Kuba P? One Momentum.

niedziela
  • Towarzysz ZwieRZak

w razie potrzeby też mogę pomóc jak coś wal wiadomość...
  • kasia

swietnie.swietnie.obiecuje w takim razie wiadomosci w poniedzialek!:) Pozdrawiam was.
  • ...

jeśli to będzie na pewno w niedziele to i ja się zgłaszam
  • delinka

wstępnie sie zgłaszam, czekam na szczegóły.
  • Darek

ja bardzo chętnie pomogę.
    Jako stacz lub nie stacz...
  • P K

mnie! mnie wybierz!
    znaczy też jestem chętny ^_^
  • kasia

Zalozylam nowy watek, dotyczacy spotkania, gdzie wszystkich was zapraszam.
| |

Wtajemniczeni wiedzą o co chodzi.; )

Fotki

Miejsca grona (0)