-
kasia
Witajcie zapalency gier miejskich. Nazywam sie kasia chacinska i jestem konsultantem fundacji robinson crusoe (http://www.fundacjarobinson.org.pl - strona co prawda podstarzala(tuz przed przebudowa), ale funadacja wciaz ta sama:). Od guru Urban Playground dostałam skierowanie na to grono i zapewnienie, ze na pewno znajde tu kogos chetnego do wspolpracy. A wiec o co chodzi?
Nasza fundacja zajmuje sie wspieraniem procesu usamodzielnienia wychowanków placówek szkolno - wychowawczych. Oprocz zajec warsztatowych organizujemy dla naszych podopiecznych roznego rodzaju "eventy", w tym gry w roznych przestrzeniach. 10.12 odbedzie sie taka gra w Warszawie. Poszukujemy osob chetnych do wspolpracy w ramach obsadzenia gry (na zywych punktach i w roli obserwatorow i moderatorów). Gra ta to max 100 uczestnikow, z czego wieksza czesc nie bedzie znala Warszawy, co jest nie lada wyzwaniem.
Bardzo proszę Was o wyrażenie wstępnego zainteresowania, żebym wiedziała na jakiego rodzaju/rzędu wsparcie z Waszej strony możemy liczyć. Dla zainteresowanych zostanie zorganizowane spotkanie. Proszę o info tutaj albo na mail kasiastb@tlen.pl Dzięki. Pozdrawiam i bardzo na was liczę:) -
znaki na polu jak z Archiwum-X
Witaj Kasiu...
Co prawda u mnie z czasem nie jest za różowo.. to chciałbym jakoś Ci pomoc.. tak więc wszem i wobec.. pisze się na tzw. stacza martwego badz zywego... jednak prosze o wiecej informacji.. np godzina.... jest to dos wazna kwestja dla mnie... Acha i jeszcze jedno.. ilu staczy (nie mylic z ludzmi, ktorzy sie staczaja :p) potrzeba.. moze uda sie cos jeszcze skolowac....
Pozdrawiam
P@trico -
Lidia.
tez moge byc staczem, ale chcialabym wiedziec cos wiecej- godziny to podstawa, jest jeszcze plaowany czas trwania i inne takie:)
wstepnie sie zglaszam :] <gorzej, ze 8,9 jest festiwal szantowy, ale przezyyyje:)> -
kasia
Czas (mysle ze miedzy 2 a 3h) i godziny trwania (zdecydowanie raczej poranne, ok 10?) są jeszcze niesprecyzowane - scenariusz gry jest w przygotowaniu. W poniedziałek wieczorem te inforamcje powinny się tu pojawic. Juz dzis moge powiedziec, ze na pewno wiecej staczy niz dwoch:). Super, że się zglosiłyście. W poniedziałek powinnam również zaproponować dogodne dla was terminy spotkania. Pozdrawiam. -
-
Anonim
-
karol
-
Anonim
-
Kuba P? One Momentum.
-
Towarzysz ZwieRZak
-
kasia
swietnie.swietnie.obiecuje w takim razie wiadomosci w poniedzialek!:) Pozdrawiam was. -
...
-
delinka
-
Darek
-
P K
-
kasia
Zalozylam nowy watek, dotyczacy spotkania, gdzie wszystkich was zapraszam.