Urban Playground [283]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • kasia

Moi drodzy,

Zgodnie z obietnica podaje dalsze informacje. Gra odbedzie sie 10.12, rozpocznie sie o godzinie 10 i potrwa najprawdopodobniej ok 2 godzin. Potem chetnych zapraszam na final i inne mile atrakcje konczace projekt.
    Proponuje spotkanie konstrukcyjne w poniedziałek o 19.30 w biurze, które znajduje sie w centrum (ul Wilcza). Mam nadzieje, ze przynajmniej wiekszosci z was ten termin pasuje. Prosze o informacje na ten temat:) Potwierdzenie terminu (o ile zostanie przez was zaakceptowany) przesle na gronowy priv.
    Co na spotkaniu?
    Bedziemy pracowali na modelu - podam wam ramy i zalozenia, ale bez konkretnych scenariuszy. W oparciu o burze mozgow i inne techniki postaramy sie wypracowac bardzo atrakcyjny scenariusz gry, ktory bedzie uwzglednial wasza wiedze, doswiadczenie i oczywiscie kreatywnosc. Podzielimy sie tez byc moze zadaniami. Mam nadzieje, ze proces ten bedzie przyjemny i satysfakcjonujacy dla calego zespolu. Przewidywany czas spotkania max 2 h.
  • El comendante Semp

Proponowalbym nie rozdrabniac sie na kilka tematow. Tzn. niech zostaną już te dwa, ale to tak na przyszlosc. :)
  • kasia

ok.:)dzieki za rady:) I oczywiscie jak masz ochote wpasc to zapraszam:)
  • znaki na polu jak z Archiwum-X

eeee. ta sroda 20 listopada?

no to po ptokach....
    ale jakis raporcik z przebiegu obzartych obrat kwadratowego stolu to ewentualnie prosilbym....

Btw. SEMP pilnuje swojego terenu, czyzby czul sie zagrozony; >

P@trico
  • El comendante Semp

>znaki na polu jak z Archiwum-X napisał
    >Btw. SEMP pilnuje swojego terenu, czyzby czul sie zagrozony

Semp po prostu stara sie, zeby na gronie panowal wzgledny porzadek, ale to tez temat na inny temat.; )
  • kasia

hm prezycuje.
    spotkanie: poniedziałek 27.11 w godzinach 19.30-21.30
    gra: niedziela 10.12 w godzinach 10.oo - 12.3o
  • Anulka

wstępnie mogę, chyba ze coś nagle a niespodzianie wypadnie
  • Łuk

>kasia napisała:
    >hm prezycuje.
    >spotkanie: poniedziałek 27.11 w godzinach 19.30-21.30
    >gra: niedziela 10.12 w godzinach 10.oo - 12.3o

To ja bardzo chetnie się dołączę!
  • kasia

Wysłałam do Was wszystkich dokładną informację o miejscu i godiznie spotkania, jeśli do kogoś nie dotarła to prosze o informację. Jesli ktos dotad sie nie zglosil, a chcialby to rowniez prosze o informacje:) Pozdrawiam i do zobaczenia w poniedzialek:)
  • kasia

Dziękuje wszystkim, którzy przybyli:) My z Marysią mamy lekkie opóźnienie ale pamiętamy o Was i myslimy bardzo intensywnie.Pozdrawiam.

P.S Jesli ktos nie byl, a chciałby coś zrobić to dajcie znać:)
  • P K

no no a my czekamy na info od Was z konkretami; )
    tylko nie zapędźcie się w tym intensywnym wymyślaniu :)
  • kasia

juz juz prawie.rodzi sie w bolach:)
| |

Wtajemniczeni wiedzą o co chodzi.; )

Fotki

Miejsca grona (0)