-
kasia
Moi drodzy,
Zgodnie z obietnica podaje dalsze informacje. Gra odbedzie sie 10.12, rozpocznie sie o godzinie 10 i potrwa najprawdopodobniej ok 2 godzin. Potem chetnych zapraszam na final i inne mile atrakcje konczace projekt.
Proponuje spotkanie konstrukcyjne w poniedziałek o 19.30 w biurze, które znajduje sie w centrum (ul Wilcza). Mam nadzieje, ze przynajmniej wiekszosci z was ten termin pasuje. Prosze o informacje na ten temat:) Potwierdzenie terminu (o ile zostanie przez was zaakceptowany) przesle na gronowy priv.
Co na spotkaniu?
Bedziemy pracowali na modelu - podam wam ramy i zalozenia, ale bez konkretnych scenariuszy. W oparciu o burze mozgow i inne techniki postaramy sie wypracowac bardzo atrakcyjny scenariusz gry, ktory bedzie uwzglednial wasza wiedze, doswiadczenie i oczywiscie kreatywnosc. Podzielimy sie tez byc moze zadaniami. Mam nadzieje, ze proces ten bedzie przyjemny i satysfakcjonujacy dla calego zespolu. Przewidywany czas spotkania max 2 h. -
Proponowalbym nie rozdrabniac sie na kilka tematow. Tzn. niech zostaną już te dwa, ale to tak na przyszlosc. :)
-
kasia
ok.:)dzieki za rady:) I oczywiscie jak masz ochote wpasc to zapraszam:) -
znaki na polu jak z Archiwum-X
eeee. ta sroda 20 listopada?
no to po ptokach....
ale jakis raporcik z przebiegu obzartych obrat kwadratowego stolu to ewentualnie prosilbym....
Btw. SEMP pilnuje swojego terenu, czyzby czul sie zagrozony; >
P@trico -
-
>znaki na polu jak z Archiwum-X napisał
>Btw. SEMP pilnuje swojego terenu, czyzby czul sie zagrozony
Semp po prostu stara sie, zeby na gronie panowal wzgledny porzadek, ale to tez temat na inny temat.; ) -
kasia
hm prezycuje.
spotkanie: poniedziałek 27.11 w godzinach 19.30-21.30
gra: niedziela 10.12 w godzinach 10.oo - 12.3o -
Anulka
-
Łuk
>kasia napisała:
>hm prezycuje.
>spotkanie: poniedziałek 27.11 w godzinach 19.30-21.30
>gra: niedziela 10.12 w godzinach 10.oo - 12.3o
To ja bardzo chetnie się dołączę! -
kasia
Wysłałam do Was wszystkich dokładną informację o miejscu i godiznie spotkania, jeśli do kogoś nie dotarła to prosze o informację. Jesli ktos dotad sie nie zglosil, a chcialby to rowniez prosze o informacje:) Pozdrawiam i do zobaczenia w poniedzialek:) -
kasia
Dziękuje wszystkim, którzy przybyli:) My z Marysią mamy lekkie opóźnienie ale pamiętamy o Was i myslimy bardzo intensywnie.Pozdrawiam.
P.S Jesli ktos nie byl, a chciałby coś zrobić to dajcie znać:) -
P K
no no a my czekamy na info od Was z konkretami; )
tylko nie zapędźcie się w tym intensywnym wymyślaniu :) -
kasia