Urban Playground [283]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • El comendante Semp

Co chcesz przenieść w przyszłość? List? Zdjęcie? Płytę CD?
    Cokolwiek wybierzesz, umożliwię ci transport tego czegoś do innego czasu, a wszystko to dzięki akcji „Kapsuła 06”, podczas której każdy kto ma tylko na to ochotę może umieścić coś od siebie w kapsule czasu, która wkrótce zostanie zakopana gdzieś w warszawskiej ziemi.
    Miejsce ukrycia kapsuły póki co pozostanie tajemnicą, jednak wybrałem je nieprzypadkowo, po zapoznaniu się z planami rozbudowy naszego miasta, w taki sposób, żeby została za jakiś czas odkopana (jest to miejsce jednej z planowanych warszawskich inwestycji).
    Aby dorzucić coś do kapsuły czasu i tym samym wziąć udział w akcji „Kapsuła 06” trzeba zjawić się za budynkiem Rotundy w niedzielę 2 grudnia 2006 o godzinie 15:00. Ze względu na ograniczoną pojemność kapsuły, przyjmowane będą tylko niewielkie przedmioty, najchętniej pojedyncze kartki papieru, fotografie albo płyty cd. Niech każdy dorzuci tam coś od siebie, a reprezentanci mediów dodatkowo np. pierwszą stronę gazety z dnia (weekendu) zamknięcia puchy. Co stanie się dalej z Kapsułą 06? Kto i kiedy ją wykopie? Tego nie wiemy. Co będzie w środku? To zależy od nas! Do zobaczenia w niedzielę.

R.S.V.P., czyli daj znać mailowo, że planujesz wpaść na akcję. Ułatwi to dobór puchy odpowiednich rozmiarów.
  • El comendante Semp

Aha, skoro już jesteśmy na gronie, to proszę deklarujcie się tutaj, a nie mailowo. thx.
  • *~*Anuśka*~*

buuu... nie bedzie mnie w niedziele w wawie:// szkoda.. ale poprosze kolezanke to dorzuci cos odemnie :D
    ps fajna akcja pozdrawiam; )
  • El comendante Semp

Korekta - niedziela to oczywiście 3 grudnia.
  • Mów mi Łasic

:D

tyle mnie wystarczy do zdeklarowania sie??

:)
  • El comendante Semp

Tak :D
  • Agutek

Coś znajdę, coś dorzucę :)
  • Szakirr

Ha! Jak w filmach z lat osiemdziesiątych:))) Zastanawiam się, co może być niewielkim rozmiarowo symbolem naszych czasów. Jedyne, co przychodzi do głowy, to opakowanie po małych cheetosach keczupowych za 80 gr;) Postaram się coś wymyślić i być. CU
  • Anonim

wpadniem
  • Łuk

Też coś chętnie dorzucę:)
  • ola.

bede
  • Mów mi Łasic

>semp napisał
    >Tak :D

pozatym sie strasznie za wami steskniłam...<przytul i ucałuj>
  • Lidia.

tez bede:D