-
Co chcesz przenieść w przyszłość? List? Zdjęcie? Płytę CD?
Cokolwiek wybierzesz, umożliwię ci transport tego czegoś do innego czasu, a wszystko to dzięki akcji „Kapsuła 06”, podczas której każdy kto ma tylko na to ochotę może umieścić coś od siebie w kapsule czasu, która wkrótce zostanie zakopana gdzieś w warszawskiej ziemi.
Miejsce ukrycia kapsuły póki co pozostanie tajemnicą, jednak wybrałem je nieprzypadkowo, po zapoznaniu się z planami rozbudowy naszego miasta, w taki sposób, żeby została za jakiś czas odkopana (jest to miejsce jednej z planowanych warszawskich inwestycji).
Aby dorzucić coś do kapsuły czasu i tym samym wziąć udział w akcji „Kapsuła 06” trzeba zjawić się za budynkiem Rotundy w niedzielę 2 grudnia 2006 o godzinie 15:00. Ze względu na ograniczoną pojemność kapsuły, przyjmowane będą tylko niewielkie przedmioty, najchętniej pojedyncze kartki papieru, fotografie albo płyty cd. Niech każdy dorzuci tam coś od siebie, a reprezentanci mediów dodatkowo np. pierwszą stronę gazety z dnia (weekendu) zamknięcia puchy. Co stanie się dalej z Kapsułą 06? Kto i kiedy ją wykopie? Tego nie wiemy. Co będzie w środku? To zależy od nas! Do zobaczenia w niedzielę.
R.S.V.P., czyli daj znać mailowo, że planujesz wpaść na akcję. Ułatwi to dobór puchy odpowiednich rozmiarów.
-
Aha, skoro już jesteśmy na gronie, to proszę deklarujcie się tutaj, a nie mailowo. thx.
-
*~*Anuśka*~*
buuu... nie bedzie mnie w niedziele w wawie:// szkoda.. ale poprosze kolezanke to dorzuci cos odemnie :D
ps fajna akcja pozdrawiam; ) -
-
-
Mów mi Łasic
-
-
Agutek
-
Szakirr
Ha! Jak w filmach z lat osiemdziesiątych:))) Zastanawiam się, co może być niewielkim rozmiarowo symbolem naszych czasów. Jedyne, co przychodzi do głowy, to opakowanie po małych cheetosach keczupowych za 80 gr;) Postaram się coś wymyślić i być. CU -
Anonim
-
Łuk
-
ola.
-
Mów mi Łasic
>semp napisał
>Tak :D
pozatym sie strasznie za wami steskniłam...<przytul i ucałuj> -
Lidia.
-