- 1
- 2
-
-
Smirnoff:P
Jest mi przykro, że analogii nie rozwiązałam:( Czuję przez to taką niższość intelektualną:P -
Lidia.
dokladnie:) ale nawet ne wiedizalam, ze mamy linie czerwona;]
ja jestemwsciekla bo stracilam ok 10 minut na przejazd busem a nie metrem:P ale ogolnie, jak zwykle: swietnie sie bawilam :) -
Smirnoff:P
Brązową;) Że też 180 nie mogło nam akurat przed nosem przejechać... :P -
-
Anonim
Jesteśmy zachwyceni, czekamy na kolejną odsłonę podchodów. Absolutnie muszę popracować na kondycją. Semp dałeś nam w kość dzisiaj. Brawo! -
Aś...ik!
chciałam tylko rzec że agenci w parku mieli SPACEROWAĆ a nie bujać się na huśtawkach;) -
Tumult
Hihi generalnie strasznie się cieszę,ze mogłam w tym uczestniczyć:D:D:D -
Anonim
-
viva la Diva
a ja też przyznam, że jestem mile zaskoczona
chociaż pierwszy raz to spodziewałąm się przy rozdawaniu kart totalnej bardachy (takie były wcześniejsze relacje) a tu proszę, pełna kultura, spokój
tak jak napisane było w karcie próbowałam oszacować teren gry, ale trud mój spełz na niczym,
i chociaż w przybliżeniu liczę na 7-8 punktów, bo nie zebrałam wszystkich słów, i zagadki też tak sobie rozwiązałam, to jednak bawiłam się super i poczułam od dawna już uśpiony dreszczyk rywalizacji, czekam na wiosnę i czekam na więcej :) -
RadekB
Great :)
Ale czułem się dzisiaj (czuliśmy się) jak eksponaty za szybą w muzeum... heheh :DDDDDDDDDDD -
Kuba P? One Momentum.
-
>Kuba P pokornieje napisał
>ech, a ja musialem sie w pracy kitłasić i mnie
>ominęło :(((
A jeden z punktów był kilkanaście metrów od Twojej pracy. :) Wystarczyło iść wzdłuż pawilonów w stronę ronda. -
viva la Diva
oszacowałam wyniki celująco :)
jak na pierwszy raz to i tak jestem super z wyniku zadowolona -
Maciek
jak dla mnie też bomba, chociaż niepotrzebnie dużo czasu zabierało jednak przemieszczenie się z żoliborza do centrum. jednak z wyniku też zadowolony i na niecierpliwie czekam na #9 :D -
Agutek
Tym razem UP po drugiej stronie kurtyny, od kuchni.
Równie ciekawe, równie pełne frajdy :))
Agentka z punktu nr 8 pozdrawia :)) -
Marek
gra bardzo udana :D
w końcu na podium (1 blok; 4 miejsce :D)
"Pierwszego gracza wypatrzyłem już w metrze, jadąc do sektora A z kilkoma agentami."
następnym razem muszę się lepiej kamuflować... :D -
Marek
taaa... ale wam zazdroszcze... niestety mnie zabraklo przez to ze nastal styczen... sesja przed sesją wiec nie ma czasu niestety...
waitin' 4 nxt game -
carinae
kurcze, juz dwa upki w plecy, ale jak wreszcie wroce ze szwablandii to mnie nic nie powstrzyma przed przyjsciem! ale wam zazdroszcze! -
Anioł Stróż
-
delinka
- 1
- 2