Urban Playground [283]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • ...

Załozenie jest proste. Zróbmy coś dla ludzi z naszego miasta. Lepimy terakotową armię z bałwanów w centrum i obstawiamy ulice, przystanki, wejście do metra... Zaczynamy przy parkingu pod pałacem kultury przy Marszałkowskiej, zbiórka przy bałwanie z niebieską szuflą do śniegu. Mam nadzieję, że bałwany wywołają lekki uśmiech wsród ludzi jadących do pracy w poniedziałek rano :)

Od strony technicznej: ubierzcie się ciepło, zabierzcie akcesoria ułatwiające transport bałwanów tudzież śniegu no i oczywiście znajomych i dobry humor, im nas więcej tym lepiej :)

PARKING MARCPOL'U OD MARSZAŁKOWSKIEJ O 21

instalacja pod patronatem Ludzi chcących zmieniać świat i Ministra Spontanicznych Eventów
  • El comendante Semp

Tak jak pisałem w smsie, świetny pomysł, ale nie wiedziałem, że chcesz uderzyć z tym tak szybko. Tego nie powinno robić się z dnia na dzień, a tym bardziej z godziny na godzinę, bo się kupa ludu nie zdąży zebrać! Ja też niestety dziś o 21 nie będę mógł uderzyć, ale gwarantuję, że wpadnę na podejście drugie, tylko puść info z kilkudniowym wyprzedzniem conajmniej! Powodzenia!
  • Mów mi Łasic

popieram, znajac moje szczescie bym sie dowiedziała po fakcie o tej całej sprawie.Ale pomimo tego ze wiem pare godzin wczesniej i tak i tak nie mam czasu bo mam juz plany(szczerze to jestem uziemiona bop czekam na gosci:P) wiec niestety mnie nie bedzie.
    pozdrawiam powodzenia:*
  • ~

eeee no bez sensu bez Ciebie nie zaczynamy ... :)
  • El comendante Semp

Słuchajcie, akcja naprawdę ma szansę wypalić, ale to trzeba z góry zaplanować jakiś dzień z kilkudniowym wyprzedzeniem, np. czwartek 19:00, sobota 21:00 czy inna niedziela 17:01; )
    Nie jestem pewien czy dziś pojawi się odpowiednia liczba osób w związku z popełnionym falstartem. Proponuję przeredagować informację o datę i nagłośnić jeszcze raz w tych miejscach w których już nagłasnialiście + kilku nowych. :)
  • El comendante Semp

Aha, popieram miejsce :) Jak powiedziałeś mi o akcji to myślałem o podobnych rejonach, okolicach tego chodnika którym idzie się po linii placyk przy metrze Centrum <-> Dworzec Centralny. Pozdr!
  • El comendante Semp

No ale nie ma co tracić nadziei, jak już nagłośnione na dziś, to lepiej nie rezygnować, potem można powtórkę zrobić, a nóż dziś zbierze się rozsądna liczba osób!