-
dawno dawno temu wystartowalem z projektem polibook. Mozna o nim przeczytac na stronie rkpa.prv.pl wybierajac odpowiednia pozycje z menu po lewej. Chcialbym Was zachecii do dolozenia swojej cegielki do tego projektu tak zebym mogl ostatecznie go zamknac. Zapoznajcie síe ze szczegolami i zachecam do przesylania rezultatow na adres kb1985@gazeta.pl powodzenia!
-
Anioł Stróż
bardzo ciekawy pomysł :) ja już coś od siebie dodałem teraz kolej na WAS -
Tak, tak - cały czas czekam na więcej. Odwagi, to naprawdę fajna sprawa :)
-
Lidia.
-
-
Darek
Czy jeszcze nowe rozdziały som zbierane i jeżeli tak to na jaki adres je wysyłać? -
Tak, tak, cały czas są zbierane i nadal będą - pisz na maila którego znajdziesz na http://www.projekty.semp.pl (przesyłam Ci też go na priva teraz).
-
Darek
-
Anioł Stróż
-
Projekt czeka sobie spokojnie na kolejnych chętnych, którzy mają ochotę coś do niego dopisać. Może ktoś z tego grona? :)
-
Macunaima
-
Tak, może być rkpa, albo może być ten z UP, albo ze strony projektowej - dojdzie w to samo miejsce :)
-
abcd abcd
-
Pozostałość pierwszego etapu projektu. Nie zmieniałem treści, tylko dopisywałem kolejne informacje poniżej i właśnie gdzieś tam jest napisane, że można nadsyłać nadal :)
-
Anonim
-
Naprawdę niewiele się zmieniło, jest tego naprawdę niewiele Jeśli możecie aktywizujcie znajomych, którzy dobrze czują się w piśmie. Spokojnie zbieramy dalej.
-
Myślę, że nie ma co przeciągać tego projektu dalej. Czas zamknąć Polibooka. Jednak każdego kto czyta te słowa i uważa się za osobę z pomysłami, bardzo proszę o przesłanie własnego rozdziału na kb1985@gmail.com To może być choćby ćwierć strony.