Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • El comendante Semp

dawno dawno temu wystartowalem z projektem polibook. Mozna o nim przeczytac na stronie rkpa.prv.pl wybierajac odpowiednia pozycje z menu po lewej. Chcialbym Was zachecii do dolozenia swojej cegielki do tego projektu tak zebym mogl ostatecznie go zamknac. Zapoznajcie síe ze szczegolami i zachecam do przesylania rezultatow na adres kb1985@gazeta.pl powodzenia!
  • Anioł Stróż

bardzo ciekawy pomysł :) ja już coś od siebie dodałem teraz kolej na WAS
  • El comendante Semp

Tak, tak - cały czas czekam na więcej. Odwagi, to naprawdę fajna sprawa :)
  • Lidia.

napisze niedlugo, ni ebede gorsza, a co! :)
  • Darek

Czy jeszcze nowe rozdziały som zbierane i jeżeli tak to na jaki adres je wysyłać?
  • El comendante Semp

Tak, tak, cały czas są zbierane i nadal będą - pisz na maila którego znajdziesz na http://www.projekty.semp.pl (przesyłam Ci też go na priva teraz).
  • Darek

Dzięki. Już wysłałem.
  • Anioł Stróż

i jak się w tej chwili ma polibook Sempie?
  • El comendante Semp

Projekt czeka sobie spokojnie na kolejnych chętnych, którzy mają ochotę coś do niego dopisać. Może ktoś z tego grona? :)
  • Macunaima

slac na adres rkpa?
  • El comendante Semp

Tak, może być rkpa, albo może być ten z UP, albo ze strony projektowej - dojdzie w to samo miejsce :)
  • abcd abcd

"Napisz swój fragment i do 30 października 2005"

błąd?
  • El comendante Semp

Pozostałość pierwszego etapu projektu. Nie zmieniałem treści, tylko dopisywałem kolejne informacje poniżej i właśnie gdzieś tam jest napisane, że można nadsyłać nadal :)
  • Anonim

jak się ma sprawa obecnie? ile jest nadesłanych prac?
  • El comendante Semp

Naprawdę niewiele się zmieniło, jest tego naprawdę niewiele Jeśli możecie aktywizujcie znajomych, którzy dobrze czują się w piśmie. Spokojnie zbieramy dalej.
  • El comendante Semp

Myślę, że nie ma co przeciągać tego projektu dalej. Czas zamknąć Polibooka. Jednak każdego kto czyta te słowa i uważa się za osobę z pomysłami, bardzo proszę o przesłanie własnego rozdziału na kb1985@gmail.com To może być choćby ćwierć strony.
| |

Wtajemniczeni wiedzą o co chodzi.; )

Fotki

Miejsca grona (0)