Urban Playground [283]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • El comendante Semp

Nigdy nie wiesz, co się stanie. Nie jesteś w stanie przewidzieć kogo spotkasz i co wydarzy się na ruchliwych ulicach miasta. Chcesz się przekonać na własne oczy? Weź udział w projekcie, którego rezultaty mogą być zaskoczeniem dla nas wszystkich, albo mogą nim nie być. Bo nigdy nie wiesz, co się stanie.

O co tu chodzi?
    Dzięki podstawionym aktorom wprowadzę pewną liczbę ingerencji w wybrany wycinek przestrzeni miejskiej. Mogą to być wyreżyserowane zachowania, albo niezwykłe rekwizyty. Zadaniem uczestników projektu „Nigdy nie wiesz, co się stanie” będzie wyłowienie tych ingerencji spośród wszystkich zachowań i elementów, jakie zaobserwują w wyznaczonym czasie, we wskazanym miejscu w mieście. W rezultacie powstanie utworzony kolektywnie portret pewnego wycinka przestrzeni miejskiej w pewnym czasie i dowiemy się, jakie elementy zostały najczęściej uznane przez uczestników projektu za podstawione. Czy poprawnie uda się zidentyfikować wszystkich aktorów? A może pośród przechodniów znajdą się tacy, którzy zostaną uznani za bardziej sztucznych czy nietypowych, niż podstawieni aktorzy? Ile ingerencji uda się rozpoznać? Co przykuje uwagę uczestników projektu? Co stanie się 17.08.2008 w godzinach 17:30-17:39?

Więcej na stronie http://www.projekty.semp.pl
  • El comendante Semp

Jeśli ktoś chciałby wziąć udział w tym projekcie w roli aktora (osoby odkrywającej "ingerencję"), to proszę o kontakt na kb1985@gmail.com Gdy będzie komplet, dam znać w tym temacie. Wymagany entuzjazm, elementarne umiejętności aktorskie, stalowe nerwy i 40 minut czasu przed rozpoczęciem projektu.; )
  • El comendante Semp

Przypominam o jutrzejszej akcji! :)
  • El comendante Semp

Tutaj materiał na blogu Mediafun
    http://www.blog.mediafun.pl/
  • Anonim

ze tez ja zawsze jestem opozniona z czytaniem watkow na forum :/
  • El comendante Semp

>M. napisała:
    >ze tez ja zawsze jestem opozniona z czytaniem watkow na
    >forum :/

No to trzeba maila na stronie zostawić i cynk będzie zawsze dochodził :)
  • Anonim

zrobione :)
  • El comendante Semp