Urban Playground [283]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anioł Stróż

"Gdzie mógłbym zaprezentować zdjęcia dokumentujące wybrane akcje miejskie, które zrealizowałem do tej pory? Naturalnym wyborem wydawały się ulice Warszawy. Postanowiłem upublicznić garść zdjęć z akcji \"Dziewięć zwykłych\", \"Instrukcjoniści\", \"Urban Playground\", \"Rzuć światłem\" oraz \"Kapsuła 06\" właśnie w centrum miasta. Niech wtopią się w nie i zawisną na brudnych ścianach i pomiędzy zniszczonymi ogłoszeniami. Tak też się stało. W sobotę 10 marca 2007 nieco po godzinie 16 pojawiły się wzdłuż Pasażu Wiecha. Gdzie? Trzeba rozglądać się dosyć uważnie, żeby je odnaleźć. Jest 15 fotek zgrupowanych w czterech miejscach. Zapraszam na \"Miejską galerię\" w Pasażu Wiecha dziś, jutro i tak długo aż ich nie zerwą."

Maila o takiej treści dostałem dziś od Sempa. Wybieram się niedługo aby obejrzeć :P

Co to tym myślicie?
  • Lidia.

hej, aj, super:D
    jutro udam sie na poszukiwania:)
  • El comendante Semp

Tak, to prawda, wszyscy zapisani na mailing na mojej stronce z projektami dostali taki cynk. Zapraszam póki wiszą :)
  • Anioł Stróż

no i szedłem sobie dziś pasażem... ale nie znalazłem xD ktoś znalazł? czy może już zdjeli
  • El comendante Semp

Zapoznajcie sie z raportem na stronie http://www.rkpa.prv.pl :) Są też fotki dla tych, którzy nie dotarli.
  • karol

byłam dzisiaj ok 17. wypatrzyłam tylko jedną...
  • El comendante Semp

A gdzie wisiała?
  • karol

przy słynnych nieczynnych schodach... tyły Atlantica...
  • El comendante Semp

Dziś były tam nadal dwie przy schodach. Naprzeciwko siebie; ) Nie wiem czy tamta trzecia bliżej Świętokrzyskiej jeszcze wisi.
  • Anioł Stróż

byłem wczoraj ponownie i znalazłem tylko tą przy schodach
| |

Wtajemniczeni wiedzą o co chodzi.; )

Fotki

Miejsca grona (0)