-
Jeszcze nie powiem kiedy, jeszcze nie powiem gdzie, ale wszyscy wiemy, że to już niedługo :) Muszę jeszcze po planszy pojeździć jak wrócę do Warszawy. Jakieś typy, gdzie odbędzie się dziewiąta gra? :)
-
Anonim
hm... powiem tak, to mnie tak zaabsorbowało ostatnio, że przeczytałem całość, skleiłem opowiadanie w jeden plik i rozpisałem hasła, miejsca etc etc :)
mania? może i tak, ale - nie powtórzę losu Aurelii.
metodą indukcji, dedukcji, iniekcji tudzież innych sekcji... stwierdzam, że w UP#9 Miejski Negatyw nadal będzie mieć biały kombinezon. :D
a hasło, które będzie na wejście, utworzy dalszy ciąg konwersacji/monologu wewnętrznego:
- Co jest w czerwonej kopercie?
- W czerwonej kopercie jest wszystko.
swoją drogą - ciekawe nawiązanie Miejskiego Negatywu do haseł i do całej pierwszej serii UP. ^^
natomiast miejsce UP#9 - okolice Placu Konstytucji i Metra Politechnika. sądzę też, że jeden z kolejnych UP odbędzie się w granicach jednego z terenów zielonych Warszawy - w koncu Miejski Negatyw będzie trwał 'do dnia, w którym na miejscu Warszawy znowu rosłyby tylko drzewa, trawa i kwiaty'. -
>Egomet napisał
>hm... powiem tak, to mnie tak zaabsorbowało ostatnio, że
>przeczytałem całość, skleiłem opowiadanie w jeden plik
>i rozpisałem hasła, miejsca etc etc :)
>mania? może i tak, ale - nie powtórzę losu Aurelii.
To ja zdradzę, że w przygotowaniu (a już właściwie gotowy jest) plik PDF, który ma 81 stron i jest zlepkiem fragmentów opowiadania aż do UP#9 oraz raportów z poszczególnych gier. Takie ułatwienie dla tych, którzy chcieliby prześledzić historię od początku. Można wydrukować i czytać jak mini-książeczkę :)
>metodą indukcji, dedukcji, iniekcji tudzież innych
>sekcji... stwierdzam, że w UP#9 Miejski Negatyw nadal
>będzie mieć biały kombinezon. :D
Tak :)
>a hasło, które będzie na wejście, utworzy dalszy ciąg
>konwersacji/monologu wewnętrznego:
>- Co jest w czerwonej kopercie?
>- W czerwonej kopercie jest wszystko.
To prawda :)
>swoją drogą - ciekawe nawiązanie Miejskiego Negatywu do
>haseł i do całej pierwszej serii UP. ^^
I po raz kolejny gratulacje :)
>natomiast miejsce UP#9 - okolice Placu Konstytucji i Metra
>Politechnika. sądzę też, że jeden z kolejnych UP
>odbędzie się w granicach jednego z terenów zielonych
A tutaj nie do końca rozumiem tok rozumowania, ale nie potwierdzam ani nie zaprzeczam :)
>Warszawy - w koncu Miejski Negatyw będzie trwał 'do dnia,
>w którym na miejscu Warszawy znowu rosłyby tylko drzewa,
>trawa i kwiaty'.
-
Anonim
-
-
SeTian
a jakby trzeba bylo jakichs zielonych terenow to zapraszam do milanówka :) Miejski negatyw mógłby wybrac sie na długii weekend za miasto :) -
Anonim
Do Milanówka... Dobry sposób na ograniczenie liczby uczestników :P Chyba nikt by tam nie dotarł; ) -
SeTian
o przepraszam wypraszam sobie!! jest bardzo dobre polaczenie pkp lub wkd!
mozna dzieki temu zrobic taki UP jak w metrze tylko wiecej czasu bo pociag kursuja co pol h -
-
Smirnoff:P
>PatRico napisał
>Tym razem UP przyjedzie na Grochów- i nie ma innej opcji :D
>xD
Taaak!! Popieram przedmówcę, na Grochów koniecznie! :D -
H.G.
Ja generalnie popieram miejsca w Wawie położone na drugim brzegu Wisły :) -
Maciek
Ja obstawiam, ze #9 odbedzie sie w okolicach stadionu X-lecia (modny temat ostatnio) - saska kępa i przez most (ewentualnie jakieś punkty na powiślu, okolice mostu poniatowskiego) -
Tadeusz
Ja liczę na Saską Kępę, ale obawiam się, że to jednak znów będzie coś z lewego brzegu. Może Łazienki? A może jakiś cmentarz? ]:-> -
-
Anonim
-
Anioł Stróż
cmentarze do chyba nie jest odpowiedni pomysł...
i prawa strona lepsza :)