Urban Playground [283]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • El comendante Semp

Jak wejść do gry? Już w najbliższą niedzielę, 14 X 2007, odbędzie się jubileuszowa, dziesiąta odsłona Urban Playground. Tym razem o 33% więcej UP w UP - bawimy się aż przez 60 minut! Weź wygodne buty, sprawny długopis, dużo samozaparacia, odrobinę optymizmu i staw się...

Szczegóły na stronie http://www.urban-playground.org
  • Maciek

juhuhu!
  • Lidia.

Bede, bede:)
  • Anonim

będę sempie, tylko nie wiem czy z ekipą czy bez...
  • KrzysiekW

Super :]
    Do zobaczenia na starcie :>
  • El comendante Semp

Bonus info; )

Jeśli nie chcesz grać - o 11:30 na TVP leci dokument pt. "Zadziwiające życie bezkręgowców", na pewno będzie zajebisty.
  • Macunaima

no nie wiem czy przyjsc na gre, zawsze interesowalem sie bezkregowcami :P
  • El comendante Semp

Ja też zawsze lubiłem w liceum bezkręgowce, ale z tego co widzę jednak da się pogodzić te dwie rzeczy; )
  • Anonim

ja bym chętnie poszła, ale bladego pojęcia nie mam gdzie jest ta fontanna xD może ktoś mnie wtajemniczyć? ^^

bezkręgowce jakoś mnie nie fascynują :>
  • Krzysztof

ktos wie gdzie jest fontanna?! :)
  • El comendante Semp

Myślałem, że będzie prościej :) Popytajcie okolicznych mieszkańców i przechodniów, na pewno wskażą wam drogę. Jak jest taka stroma ulica zwana Tamką, którą jedzie w dół autobus 506 i inne w strone Wisły, to fontannę widać po prawej stronie. Można dojść pieszo od Nowego Światu/Krakowskiego Przedmieścia albo wysiąść z autobusu na dole i podejść uliczką kawałek pod górę.
  • Anonim

przy ulicy Tamka, najbliżej jest przystanek autobusowy Topiel.

gdy jedziesz od przystanku Metro Świętokrzyska, to mijasz tę fontannę po prawej stronie ulicy Tamka.
  • Anonim

Semp ubiegł mnie :)
  • Anonim

dzięki :) już planowałam się szwędać wzdłuż całej ulicy :>
  • El comendante Semp

Dobra, ja to powoli wychodzę na odprawę agentów. Do zobaczenia na planszy :)
  • Krzysztof

Do zobaczyska! :)
  • KrzysiekW

ja wymiękłem, bo odchorowywuję, podzielcie się wrażeniami :]
  • Krzysztof

na nieszczescie po raz kolejny ramy czasowe nie zostaly dotrzymane i respektowane. mialo trwac godzine - trwalo poltora przez co wiele grup olalo dalsze szukanie bo byla obawa ze nie zdaza oddac karty. ale gra byla calkiem calkiem. na szczescie tlumow nie bylo.
  • Anonim

Dla mnie bomba! Szkoda ze jeszcze tylko 2 zabawy do konca, ale lepiej pozno niz wcale. Mogloby byc czesciej i dluzej; ) Bo zabawa przednia! Dziekujemy!! Dziekujemy!!
  • El comendante Semp

>Krzyś napisał
    >na nieszczescie po raz kolejny ramy czasowe nie zostaly
    >dotrzymane i respektowane. mialo trwac godzine - trwalo
    >poltora

Tutaj nie do konca sie zgodze. Rzeczywiscie znowu sie spoznilem na zbieranie kart gry, ale sama gra zakonczyla sie zgodnie z czasem, poniewaz agenci mieli wytyczne, zeby po 60 minutach, czyli o 17:15 odpiąć identyfikatory. Tak więc po zakończeniu gry zebranie dodatkowych punktow nie bylo mozliwe.

Jestem ciekaw czy wedlug was bylo trudno, bo mialem wrazenie, ze to nie byla latwa gra, ale czekam na wasze opinie, jednak juz nie w tym temacie, tylko w ponizszym:
    http://grono.net/forum/topic/554293...
  • 1
  • 2