Urban Playground [283]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • ~

Urban Playground #3:
    Labirynt

Kiedy?: niedziela 26 lutego 2006 17:00
    Start: pod Rotundą
    Poczta: semp@semp.prv.pl

Spójrz na miasto jak na wielką planszę do gry. Setki miejsc, tysiące obiektów, dziesiątki tysięcy osób. Atmosfera rywalizacji wypełnia szare ulice i wlewa się do budynków, jednak tylko nieliczni wiedzą jak grać - czy jesteś wśród nich?

Zarezerwuj sobie trochę wolnego czasu w niedzielę 26 lutego 2006. Weź ze sobą coś do pisania i pojaw się w centrum Warszawy. Około 17:00 pod Rotundą pojawi się człowiek ze słuchawkami na głowie, który będzie tam do 17:15, a może i dłużej. Podejdź do niego i powiedz "Znam całą prawdę", a dostaniesz kartkę z zasadami trzeciej gry z serii Urban Playground ("UP#3:Labirynt"). Wszystko odbywa się na "planszy" będącej fragmentem tkanki miejskiej Warszawy (ulice, budynki, zakamarki). Celem uczestników będzie odnalezienie... ale o tym na miejscu.

Wyniki rozgrywki zostaną opublikowane na stronie http://www.urban-playground.prv.pl

Pamiętaj! Miasto to gra.
  • El comendante Semp

Nadchodzi :)
  • Bunny_Kou

Juz zbieram ekipe :) Wiadomo juz jaka mniej wiecej czesc miasta wchodzi w gre?
  • abcd abcd

odebrałam dziś emaila i oczywiście idę! pomimo, iż w pon mam mega trudną klasówkę z historii; ) ekipę organizuję też;)

Bunny_kou --> wydaje mi się, że to będzie ponownie centrum, bo to niby najbardziej znane, b trzeba się wykazać odrobiną znajomości miasta raczej; )
  • Lidia.

warszawo, nadchodze:P
  • Aś...ik!

eejjj...a ja mam zajęcia do 17:50...

trudno. międzynarodowe stosunki gospodarcze nie zając nie uciekną.
  • El comendante Semp

Zawsze można wpaść całą grupą wykładową/ćwiczeniową :D
  • Aś...ik!

o. niegłupi pomysł:)
  • Anonim

Tym razem nie będzie mnie na UP... chyba, że coś wymyślę... :(
  • El comendante Semp

Liczymy, że jednak będziesz i poznasz czym jest Labirynt :)
  • Aś...ik!

czyżby coś nowego się szykowało?jakieś urozmaicenie? hę?
  • ...

ej no, gdzie jest labirynt? :)
  • Anonim

tez bede na bank, 2 juz przegapilem, teraz juz sie to ni zdarzy
  • El comendante Semp

Tradycyjnie szczegóły gry trzymane w tajemnicy aż do ostatniej chwili. Poznasz czym jest Labirynt dopiero wtedy, gdy wejdziesz w posiadanie charakterystycznego podłużnego paska papieru, czyli karty z instrukcjami do UP. :)
  • ...:: Ania K vel Malina ::...

Pierwszy raz bede wyruszac na takie lowy, wiec powiedzcie, jak to wlasciwie jest; -) mam na mysli, czy lata sie cala ekipa, czy kazdy idzie w inne miejsce, czy wszystko okaze sie w niedziele, a to sa tylko rozne strategie rozegrania tej gry?
    Do zobaczenia!
  • raskolnikoff

ha, a ja wiem gdzie jest labirynt. jednak nikomu nie powiem. powiem tylko, że niedzielną zabawę będą obserwować przedstawiciele wolnych mediów...
  • Lidia.

hmm... bedzie ciekawie:D
  • Aś...ik!

a mnie...kurczĘ chyba jednak nie będzie;(

• Aś...ik!

aha. i przy okazji prośba o zorganizowanie następnego UP 12.03 lub 26.03. Broń boże 02.04!!!

dziękuję za uwagę:)
  • koth!s

Ja już się domyślam o jakim labiryncie mowa :)

Ale nie będe mówił... jeszcze się okaże, że zgadłem i popsuję zabawę xD
  • 1
  • 2