Urban Playground [283]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Ale lejecie wode.; D
  • El comendante Semp

>OLej napisał
    >tez uwazam ze gra zaczyna tracic na uroku - tyle luda
    >przychozdi trzeba by sie zastanowic nad zmiana nazwy z
    >UNDERGROUND na MASS playground :( - nie zebym innym zalowal
    >ale to mialabyc wlasnie undergroundowa akcja - chyba ze SEMP
    >miales wlasnie taki plan zeby pol miasta sie w to bawilo :)

Projekt nieprzypadkowo wyliczony na 6 części.
    Jesli chodzi o ilosc ludzi, to nie ma selekcji, ja nie naciskam na nikogo, zeby info o projekcie podawal dalej. Cieszy mnie, ze gra coraz wiecej osob, ale ma to tez swoje minusy, bo punkty kontrolne muszą byc dobierane nieco inaczej niz np. na pierwszej grze (co innego gdy przed czami ochroniarza w sklepie z zabawkami przewinie sie 45 studentow a co innego gdy bedzie to 120 studentow). Na finałowej szostej grze tez na pewno bedzie duzo ludzi, ale na piątej już nie koniecznie. Dlaczego? Wszystko wyjasni sie niebawem :)
  • abcd abcd

>semp napisał
    >Projekt nieprzypadkowo wyliczony na 6 części.
    to będzie tylko 6 up? :(
    ale dlaczego? :(
  • Anonim

Poczytaj nieco pracy to sie dowiesz.; )

A po za tym mam nadzieje, ze deszcz zbytnio nie popsuje nam zabawy... qrde.....; (((
  • Marek

ej mam nadzieje ze nie bedzie czegos takiego jak kwalifikacja do piatki; /
  • Lidia.

pozyjemy zobaczymy;]
    pada.... pada...pada...
    pozyjemy zobaczymy:)
    powodzenia wszystkim :)
  • Anonim

no i bylem
    gralem pierwszy raz
    swietnie sie bawilem
    gratuluje i dziekuje organizatorom
    deszczyk nie przeszkadzal bardzo
    ale smiac mi sie chcialo widzac jak cala starowka biega
    najlepsze byly babcie z budek ktore smialy sie z nas:
    "szybciej szybciej bo nie zdazycie"
    czy policja byla poinformowana? bo pewnie podejrzanie wygladalismy
  • Marek

Grałem pierwszy raz, i było świetnie :D. Deszcz przeszkadzał bo bardzo mokły kartki z zadaniami. Z 4 punktem było trochę podejrzane bo nie było podpowiedzi...
  • Lidia.

:) chyba byla, bo nas pytali czy my to ci z tej gry;]
    co do 4- jak brales karte gry, to pan rozdajacy (:)) mial to slowo przypiete:P
    ja osobiscie nie wiem co z 1 i2;/
  • Ejsi

>you are the beast, evil one napisał:

>czy policja byla poinformowana? bo pewnie podejrzanie
    >wygladalismy

Policja została poinformowana w trakcie; ) Gdy spacerowałem sobie po placu jeden z policjantów z furgonetki spytał mnie, "o co chodzi w ogóle". Opowiedziałem mu "błyskawicznie" (;)) co i jak, po czym on z uśmiechem na ustach powiedział, że już myślał, że to jakaś ustawka i trzeba będzie interweniować; )

>semp napisał:
    500 kart na pewno nie będzie, bo musiałybm wydać 125 zeta; )

Poważnie mówisz? Przecież chyba każdy z grających mógłby rzucić się złotówką i jeszcze coś by z tego zostało (choćby na materiały promocyjne). Po co masz dokładać do interesu? :)

Natomiast samą dzisiejszą grę trzeba zaliczyć do udanych. Miło było poznać organizatorów i uczestniczyć w tym przedsięwzięciu (dzięki Semp!). Choć pogoda była kiepska (BTW, chyba będe chory :/), frekwencja dopisała, co bardzo cieszy. I właśnie na koniec chciałbym podziękować wszystkim przybyłym, że dzięki nimi i ja mogłem się świetnie bawić.

Pozdrawiam!
  • Agutek

Grałam pierwszy raz. Było fantastycznie!!! Nawet padający deszcz nie przeszkadzał. Ale dla ludzi "niewtajemniczonych" musieliśmy wyglądać dziwnie; ))
    Czekam na część 5.
    Pozdrawiam i dziękuję za świetną zabawę.:))
  • Anonim

Też byłam pierwszy raz - genialne! Sempie, autorze, pomysłodawco - jesteś geniuszem! Gdybym po zakończeniu nie została zwinięta i wywieziona na herbatę, rzuciłabym się i wycałowała; ) no ok, może przesadzam; ) Ukłony dla organizatorów :)
    Również czekam na kolejną część zabawy :)
  • Anonim

Wcale Cie nie zwinalem ani nie wywiozlem:)
    A pomysl, organizacja i sama zabawa - genialna i czekam na #5:)
  • El comendante Semp

Mała prośba jeszcze. Starajcie się kolejne komentarze wklejać w temacie z komentarzami, a nie tutaj, bo nam sie potem bałagan zrobi :) pozdro
  • Anonim

A co do ochrony w obiektach uzytecznosci publicznej - a moze by tak punkty kontrolne umieszczac na otwartej przestrzeni? Ten problem 45 kontra 120 studentow....
  • El comendante Semp

Frantic: Pamiętaj, że jedną z zasad UP jest "jeśli złapie cię ochrona lub policja to przegrywasz". Jeśli nie chcemy mieć problemów w trakcie gry i nie mamy ochoty tracić cennego czasu na negocjacje z mundurowymi, to opłaca się zwolnić na terenie chronionego obiektu i próbować odszukać punkt kontrolny w sposób jak najbardziej niepozorny. Zawsze część punktów jest na otwartej przestrzeni, a część w budynkach.
  • KrzysiekW

co z wynikami ? :]
  • Lidia.

noc jeszcze mloda:P
    kiedys beda...musza byc;)
    mam nadzieje:D