- 1
- 2
-
Anioł Stróż
no i jak wam się podobało? ja byłem pierwszy raz i było świetnie. deszcz wcale nie przeszkadzał, kartka wcale nie zmokła. zdobyliśmy chyba 9,5 punkta (albo 8,5...) -
H.G.
Ja też byłam pierwszy raz i powiem, że napewno się ostatni :) Brawa dla organizatorów, że mimo tylu chętnych i złej aury pogodowej przeprowadzili wszystko tak sprawnie. Czy ktoś wie gdzie znajdował się ten tajemniczy punkt pierwszy? I czy w ogóle ktoś go znalazł? I jeszcze, dlaczego punkt ten z fosy (pod mostkiem) ulotnił sie na pewien czas?:) -
Anioł Stróż
pierwszy? ten z prądem nieelektrycznym? pewnie przy Wiśle my nie zdąrzyliśmy tam pójść. jeżeli by tam był to za trzy punkty właśnie dlatego że oddalony od pozostałych dość znacznie.
a my się zdeka spóźniliśmy i na dodatek jeden kumpel nas zdradził i nie poszedł :( -
Lidia.
ja tam nie wiem gdzie byl 1 i 2;] tzn 2 wiem chyba, ale jakos cos mi nie wyszlo:P -
-
Anioł Stróż
a co to było ten 2?
czy Wy też zauwarzyliscie ze 'człowiek w białych rękawiczkach' miał rękawiczkę tylko jedną? czy może gdybyśmy się nie spóźnili to miałby dwie? -
Anonim
-
Odpowiadajac na pytania i ustosunkowujac sie do kwestii z poprzendich wpisów.
1. Nie będzie selekcji do piątej gry. Chyba, że nazwiemy ją selekcją naturalną.; ) Szczegóły w swoim czasie.
2. Policja nie była poinformowana. Tak jak było wyjasnione na karcie gry, czekali na pseudokibiców.; )
3. Boo: serio się pytali czy jestescie z gry? moze to bylo tak, ze kogos zdążyli wylegitymowac i od tej osoby do wiedzieli sie o co tu biega :)
4. Boo: punkt numer 4 był nie tylko podczas rozdawania kart... w tamtym tłoku nie każdymógł go zobaczyc... punkt byl też przez dłuzsyz czas przyczepiony do osoby z mieczem, do mnie stojącego przez jakis czas pod kolumną, a w pewnym momencie przejechal sie na chwilę po ruchomych schodach... był też podczas zbierania kart... ogolnie to taki punkt na spostrzegawczosc... nie bylo podpowiedzi, ale mozna bylo go zauwazyc przypietego w punktach gry w ktorych musial pojawic się KAŻDY, wiec szanse byly rowne -
Marek
Mi i mojemu skladowi sie bardzo podobalo :) Napewno bierzemy odzial w #5 Tylko jedno male ale - ucielo po dwa znaki na lewym marginesie i byl czasem problem z dopasowaniem slowek ale tak to wszystko - cuuudo :D
pzdr
p.s. oczywiscie nie udalo sie dotrzec do punku 1 i 2 ale mam nadzieje ze nast. razem bedzie duzo lepiej :) -
Lidia.
:) semp- dziekuje:P co do 4- ja zawuazylam jak karte bralam (swoja droga, dzicz- kultury troche, ludzie!), pozniej pod kolumna rzeczywiscie :)
co do policji- powiedzieli, ze juz pare osob tedy przebieglo i ze chca zobaczyc karte gry bo inaczej nas nie przepuszcza (to bylo przy bramie pkt7) -
Boo: Rozumiem, ze pokazaliscie karte, panowie sie usmiechneli i byl happy end? :) Ja widzialem kilka imponujacych scenek z jednostkami "opancerzonymi" biegającymi po starym miescie w hełmach i z tarczami w zwartych grupach.
-
Anonim
-
>misiekf napisał
>a mnie zastanawia punktacja za #4 :>
Wszystko we wtorek :) -
Anonim
-
Anonim
punkt 1 byl przy wisle
nam sie udalo dotrzec
chociaz zeszlismy nad wisle zupelnie od dupy strony
i trzeba bylo cale wybrzeze przebiec
natomiast fosy nie udalo nam sie wyczaic
w kazdym razie, wszystko super -
Lidia.
Semp- tak tez bylo;] zobaczyli karte, usmiechneliscmy sie wszyscy do wszystkich i zeszl nam z drogi:) -
...
>wicio napisał
>no i jak wam się podobało? ja byłem pierwszy
>raz i było świetnie.
no to widać, że pierwszy raz byłeś, bo było jak zawsze. Super. :) Nie zdobyliśmy jednego pkt. nie licząc 5, bo nie mieliśmy czasu go szukać w tych tłumach. -
SuperKaraś
kurcze też była pierwszy raz i było na serio super. jakos nie licze za bardzo na wygraną; ) rzeczywiscie powinno byc bardziej tajemniczo czyli bez dzikich tłumów na początku ale i tak było fajnie:) tylko wiecej czasu! z godzina by sie przydała... -
Anonim
Eno pozytyw ogromny, sie zmachałam i dobrze, ale z wybrzezem sie nie wyrobiła moja grupka, za duzo czasu by zajelo bieganie nad wisła; P. Czekam juz na kolejne ech :) -
abcd abcd
to była już majna druga gra :) jak zwykle zabawa była przednia :D i pomimo iż pogoda nie dopisała [nogawki mokre po kolana; D] to zdążyliśmy zrobić wszystko za wyjątkiem 2 punktu :D
S.S.I.J. squad & Rembertów :P -
KrzysiekW
ehhhhh, a ja biegalem nad Wisla i musialem sie TOTALNIE minac z tamtym punktem jakos. argharghargh, a bylo blisko [jak zwykle :] ]
- 1
- 2