- 1
- 2
-
Anonim
Przyznam się szczerze. Dziś był pierwszy raz kiedy grałem, a widmo że to już jest czwarta z sześciu edycji UP mnie przeraża.
Nie będę kłamał i powiem, że nakręciłem się bardzo taką formą rozrywki, ale nie wyobrażam sobie teraz Warszawy bez UP, lub temu podobnych spędów.
Co dalej po UP?
-
Anonim
Co moge napisac od siebie? No coz... jakos nie wyobrazam sobie miesiaca bez gierki. Po prostu tak organziowalem sobie czas, zeby akurat znalezc go odrobine na UP. :( Zostaly 2 rundy do konca... nigdy nie gralem w UP, a widzialem to glownie z perspektywy organizatora - punktu kontrolnego... widzialem wiele usmiechnietych twarzy i milych powitan. :) Bedzie mi tego brakowalo.; P
Co bedzie dalej... nie wiem.; ) Ale jestem pewien, ze bede wspieral Sempa w kazdym jego nowym projekcie...; ) -
Anonim
No właśnie, wsparcie...
jak coś to mnie używajcie... znaczy pomocą służę... :] -
Anonim
-
-
Anonim
misiekf spokojnie.; D Bez UP swiat sie nie zawali... ale osobiscie bede czul taka swego rodzaju pustke... ze to juz koniec... ze to juz bylo i nie wroci wiecej... -
Ważne, żeby dobry projekt zniknął w momencie, gdy jeszcze jest dobry, a nie dopiero wtedy gdy zainteresowanie nim spadnie do zera.
A co potem? Z mojej strony najprawdopodobniej coś co narazie oficjalnie istnieje jako "Projekt Y", ale życie uczy że niczego nie możemy być pewni. Urban Playground od momentu pojawienia się w mojej głowie musiało poczekać kilkanaście miesięcy na realizację. Z "Y" było podobnie i w grudniu 2005 obiecałem sobie, że w maju ruszę już pewnikiem, ale zobaczymy jak to będzie. Może wrzesień? -
Anonim
No i nie watpie w inwencje organizatora, jakby co ja tez chetnie wlacze sie jesli bedzie pomoc potrzebna czy cuś :) -
Lidia.
ja cala sobote, od 8 do 22, spedzilam biegajac po warszawie z opaskana reku, odczytujac alfabet dla neiwidomych, morse'a, arabski etc, wiec nie powiem ze UP tojedyna tego typu rozrywka w moim zyciu:P
Sempie- "wspieramy cie, wspieramy":) -
delinka
Hej, czy macie cos takiego jak lista mailingowa zeby sie dowiadywac co kiedy i jak ---na maila od razu? Na stronie patrzyłam i nie widziałam tam nowego info. -
Sprawdz jeszcze raz; )
Na stronie jest lista mailingowa.
Trzeba zostawic e-maila w polu formularza i potwierdzic chec dopisania sie do bazy UP. -
Caney
do : everybody warszawa : widze że ktoś u kabarety ogląda :P
a tak wogole to widze że to niezła zabawa, tyle że w Stolicy :( czekamy na edycje w innych miastach :D -
delinka
Ok, mam zapisałam sie. Za pierwszym razem po prostu nie na ta strone trafiłam co trezba. dzieki. -
Vill
Ale... jak to?
Przyznam, ze poraziliście mnie tą informację. Zostały tylko 2 edycje? Może by to choć troszkę przedłużyć? Może zamiast pół roku grać cały rok?
Dotąd nie mogłam wziąć udziału w żadnej grze, bo zasze coś mi wypadało (neidziela, neidzeila... -_-' szkoda, że nie sobota...), ale od samego początku kibicowałam Sempowi, graczom, regularnie zaglądałam na stronę... I nagle miałoby toz niknąć? Zanim zaczęłam grać na dobre? :(
Hmmm... Jeśli mowa o projekcie Y... Sugerowłabym jednak maj :] W wakacje ludzie mają dużo czasu i checi na takie inicjatywy :) -
Lidia.
-
Szakirr
Nie wiem, czy słyszeliście o czymś takim jak Score-Drinko-Lauf. Dostaje się pełną mapę z zaznaczonymi miejscami w lesie. W tych miejscach leży po piwie. Pierwsza osoba wypija piwo i dostaje kapsel (3pkt). druga zabiera butelkę (2pkt), trzecia już tylko spisuje punkt (1pkt). Niektórzy z lasu nie wracali, a jeszcze w nagrodę była krata piwa.
Coś podobnego zrobiłam kiedyś po moim miasteczku, tylko zamiast lasu było miasto, a zamiast drzew, pod którymi leżały piwa, były bary.
Można po UP pójść w tym kierunku:D:D -
Vill
Nie wszyscy wyjeżdzają na wakacje. A nawet jeśli, to przecież nie na całe :)
Może by kiedyś w wakacje urzadzić grę tygodniową, albo coś? :] Ale do tego potrzeba dużego nakładu pracy... :] Jakby co, Villutek moze pomóc. Już dość długo brałam udział w akcjach organizowanych przez innych ludzi, bym teraz sama mogla dać się komuś pobawić :) -
jot.
Score-Drinko-Lauf - podoba mi się (chociaż wolałabym coś innego zamiast piwa!) sierpień mam wolny jakby co!! :)
-
Lidia.
ale score to juz dluzsza gra- co eliminuje wiekszos cludzi z neta :)
no coz, mi to na reke, im mniej ludzi tym lepsza gra terenowa :P -
delinka
hej, co jest nie tak z tym tematem, widze tu swój wpis z kwietnia który sie pojawił nagle ni stad ni zowąd.... (taki o liscie mailingowej), cos sie pomieszało.....ten temat wtedy nie isniał nawet jak sie wpisywałam... dotyczy to kilku nast wpisów tez.. -
Joł Łoviś!
Jak Sęp nie chce to może jakiś nowy sqad organizacyjny? Co wy na to by zrobić to jeszcze raz?
- 1
- 2