Urban Playground [283]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Spójrz na miasto jak na wielką planszę do gry. Setki miejsc, tysiące obiektów, dziesiątki tysięcy osób. Atmosfera rywalizacji wypełnia szare ulice i wlewa się do budynków, jednak tylko nieliczni wiedzą jak grać - czy jesteś wśród nich?

http://3city.urban-playground.prv.p...
  • Anonim

nieźle...
    info poszło na jogger.pl :]
  • Anonim

Cool. :D
  • Ejsi

A Semp o tym wie?
  • Anonim

jak jest pod domena UP to na pewno wie... :P
  • El comendante Semp

Nie jest pod domeną UP. To jest alias na PRV, który tylko wygląda jak subdomena UP. Ale wyszedłem z założenia, że urban playground nie powinno być tylko pewnym jednym projektem o konkretnej nazwie, tylko całym zjawiskiem, tak jak zjawiskiem był kiedyś flash mob.
  • Anonim

No tak, ale z calym szacunkiem.... Oni uzywaja Twoich zwrotow, opracowanego logo i takie tam. :(

Nie znam szczegolow, czy kontaktowali sie z Toba w tej sprawie, ale ... nieco mi to smierdzi.
  • El comendante Semp

To znaczy wiesz, dostałem maila, ze 3iasto też chciałoby zaatakować z happeningami typu urban playground.
    Przez długi czas zastanawiałem się czym wlasciwie ma byc urban playground. W sensie wahałem się pomiędzy:
    1. konkretnym projektem z zastrzeżoną nazwą itp itd (tak jak wiele zagranicznych happeningów realizowanych w przestrzeni miejskiej)
    2. pomysłem na pewien rodzaj happeningów, nie traktowane jako jedna strona z oddziałami w różnych miastach, tylko jako ruch, który mógłby rozprzestrzeniać sie na podatnym gruncie (jak np. ruch typu flash mob stworzony przez Billa z Nowego Jorku, który chętnie udzielał wskazówek, ale poszczególne miasta na świecie działały jak chciały)
    Wahałem się długo, bo oba rozwiązania mają plusy i minusy, ale w końcu wybrałem opcję numer 2. Czy słusznie? To się okaże.
  • Ejsi

I wszystko jasne :)

Skoro zdecydowałeś się na drugą opcję to tym szlachetniejsze to z Twojej strony. Myślę jednak, że w ramach przyzwoitości na swojej stronie organizatorzy w trójmieście powinni odnotować, iż to Ty jesteś pomysłodawcą i twórcą projektu.

Pozdrawiam.
  • El comendante Semp

Zgadzam się co do tego.
    Zgadzam się też co do tego, że każde miasto powinno mieć wypracowany własny styl, własną identyfikację wizualną, logo itp.
  • Anonim

a o to wyniki:

1. Vitaminy 12.5
    2. Anka 11.5
    3. Marcioch 11.5
    4. Edusss 11.5
    5. Ciufakersy 11.5
    6. yETI 11
    7. Kable 10.5
    8. Rogersi 8
    9. Łukasz 7.5
    10. Cokolwiek 5.5
    11. Nosferatum23 5
    12. Drużyna MM 3.5
    13. Łuki 3.5
    14. CzuCzu 3
    15. Ej, Ti 2.5
    16. Bumbum 2.5
    17. Firer 2
    18. Bibułki 2
    19. Biedroniaści 1

rozwiązanie zagadek na stronie: http://3city.urban-playground.prv.p...
  • Anonim

ładnie ładnie jak na pierwszy raz :)
    congratulejszyn